taszana 19.01.2010 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Witaj Wusiu!Chciałoby się napisać w stylu amerykańskim-czuję się świetnie,a Ty?ale nie lubię kłamać ,dzięki Wusiaczku za troskę,pewnie już tak mam,jeszcz tylko kilka miesięcy ,poza tym zastój na budowie ,a jak u Was?,idę zobaczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.01.2010 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 pitulam zatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 19.01.2010 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Dziękuję Efil,zdecydowanie wolę tulić króliczka niż go "gonić" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.01.2010 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Taszanko ja też przytulam w nadziei że Ci się poprawi i będziesz się czuć po amerykańsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 19.01.2010 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 akinas kiedyś nawet nie wiedziałam że mozna mieć inne niż "drewniane" w kolorze okna,teraz nie wyobrażam sobie innego koloru niż szary(Dzięki Efil za "szare" wsparcie ) zdecydowanie polecam,daje to nam dużo swobody w wyborze koloru we wnętrzach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.01.2010 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 aż napuchłam z dumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 19.01.2010 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 taka prawda,kto wie jaką bym podjęła decyzję bez wsparcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 01.02.2010 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Patrzylam dziisiaj na te twoje rysuneczki - sliczne to okno bedziesz miala z tym siedziskiem !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 01.02.2010 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 ze o reszcie nie wspomne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena74 01.02.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 No to ja teraz już kumam o co kaman Myslę że to rozwiązanie bardziej nowoczesne od poprzedniej wersji, tylko do końca nie rozgryzłam tej wanny, czy ona będzie w sypialni, czy będzie oddzielona np szybą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 01.02.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 chyba parawanem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 01.02.2010 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Moni, Magdalena witam!jak mi miło!normalnie tłok w moich komentarzach To mają być drzwio-ściana (jakie piękne słowotwórstwo ) a pomysł na to powstał (trochę późno ) ale oboje z Mężulem lubimy się wymoczyć od czasu do czasu w wannie a najfajniej w towarzystwie(oczywiście współmałżonka) więc na wypadek gdybyśmy się razem tam nie zmieścili ... Za to leżanka pod oknem to ma być miejsce" kultu książki",(choć przyznam że nie pamiętam kiedy miałam czas na czytanie,liczę że na starość coś się znajdzie ) Mhk idę szybko zobaczyć jakies nowe fotki z życia w jaskółce-biada jak nic nowego nie znajdę Magda czekam na fotki wersji ostatecznej po wizycie u architekta,jestem baaardzo ciekawa co tam powstanie Pozdrawiam ,miłego dnia dziewczyny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena74 02.02.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 To mają być drzwio-ściana czyli raz wanna będzie w sypialni, a raz nie Dobrze kombinuję? Za to leżanka pod oknem to ma być miejsce" kultu książki",(choć przyznam że nie pamiętam kiedy miałam czas na czytanie,liczę że na starość coś się znajdzie ) Ja do tego celu wstawię fotel bujany do sypialni, marzę o nim już od dziecka, odkąd zobaczyłam taki u krawcowej mojej mamy, nie muszę chyba dodawać że potem już zawsze towarzyszyłam mamie w przymiarkach Magda czekam na fotki wersji ostatecznej po wizycie u architekta,jestem baaardzo ciekawa co tam powstanie Pozdrawiam ,miłego dnia dziewczyny! oczywiście, jak tylko coś dostanę zaraz z tym przylecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 05.02.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Taszana - w sumie za taraz wyszło nam ok 7-8tys - jest duzy bo na cala szerokosc domu czyli ok 11m i dlugi jakies 2,5m zrobione z drewna Bangikirai - kupione z przeceny za 99zl/m2 - zaolejowany bezbrwnym olejem - nie mielismy kasy ze kupic cos barwiacego - moze w przyszlym sezonie ogolnie dach ma spadek 23% - i mamy szerokie okapy bo az 1m - takei chcielismy zeby ten dach wygladal jak taka czapa - nie mamy nadprozy w oknach - wieniec jest jednoczesnie nadprozem - to tez obnizylo nam dach o jakies 20cm Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.02.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 dzień dobry jak się Taszanko czujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena74 05.02.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 zrobione z drewna Bangikirai - kupione z przeceny za 99zl/m2 poprawka - za 90 zł/m2- właśnie jestem po lekturze dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 05.02.2010 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Cześć Dziewczyny!Tylu miłych gości a ja akurat poza zasięgiem netu cały dzień! Wu dziękuję Ci za pamięć i troskę,cóż mogę napisać o samopoczuciu?!Bywało lepiej ale też gorzej... Moni to może macie krótszy niż jaskóła ten Wasz domek i stąd to wrażenie bo u nas dach 25st spadku, czapa nachodzi nawet ciutkę ponad 1metr,no i nadproża też mamy w wieńcu więc teoretycznie wszystko podobnie,może to tez kwestia wykończenia i dopracowania,do którego nam daleko mam nadzieję że nasz domek też się wyzgrabni Tarasik ideał i wcale nie strasznie drogi mi się wydaje, jak na tak duży i z drewna,dochodziły mnie słuchy o 20 tyś za taki metraż w drewnie Madzik Ty się też zabierz za swój dziennik!!!już masz co pokazywać!do dzieła!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 07.02.2010 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 zrobione z drewna Bangikirai - kupione z przeceny za 99zl/m2 poprawka - za 90 zł/m2- właśnie jestem po lekturze dziennika tu mnie masz - juz dobrze nie pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 07.02.2010 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Moni to może macie krótszy niż jaskóła ten Wasz domek i stąd to wrażenie bo u nas dach 25st spadku dom 18m +7m garaż - dluuuuuuga jaskółka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 07.02.2010 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Moniki no to na pewno nie krótka, ale jednak krótsza, u nas pod jednym ciągiem 20,5+3,0prześwit+7,0 garaż(jakoś tak ponad 30 metrów-to w sumie długaśny jamnik a nie jaskółka) Pewnie to fajne wrażenie lekkości u Was daje też wykończenie na elewacji,no i jednak sam dom jest krótszy od oryginału o 2 metry więc i troszkę inaczej okna wypadają,w każdym razie miło popatrzeć na zgrabny domek i pomarzyć o własnym mam nadzieję równie zgrabnym Pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts