Magdalena74 04.05.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Witaj taszanko po dłuuugiej nieobecności, co słychać, jak zdrówko? doszłaś już do siebie po szoku na nowym forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena74 27.05.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Hej, hej, już chyba czas się odezwać, pamiętam co miało być na Dzień Matki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 18.02.2011 23:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Puk puk.Jestem.Ech !znalazłam chwilę)))!!! To troszkę straszne ile mnie tu nie bylo!zaraz moja córa skończy rok;) Mieszkamy od grudnia w naszym idealnym (acz nie skończonym;))domku.Jest niewypowiedzianie fajnie,wygodnie ,przytulnie i w ogóle,mam nadzieję że jeszcze znajde chwilkę by wrócic na całego do forum i nadrobić zaległości.Poki co ściskam mocno!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 20.02.2011 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Taszana witaj! Mam zamiar budować dom parterowy podobny/wzorowany na jaskółce. Moja prośba ( i pewnie nie tylko moja) pisz i wklejaj zdjęcia ! A córci wszystkiego najlepszego z okazji roczku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena74 02.04.2011 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 No cześć, wreszcie się odezwałaś, nie dostałam powiadomienia (choć było zaznaczone powiadomić natychmiast) i dopiero teraz czytam, bardzo sie cieszę, bo ta Twoja cisza martwiła mnie trochę, a nie chciałam pisać na priva bo wiesz jak to jest. Ucałuj odemnie N (imię chyba to które zaplanowalaś) i pozdrów F. Wrzuć zdjęcia Waszego domku jestem bardzo ciekawa jak mieszkacie. Od grudnia powiadasz, no to cały rok mieliście na wykończenie po naszej wizycie, pokaż, pokaż. Ja mam narazie tylko fundamenty zrobione w zeszłym roku, pozdrawiam serdecznie , no i czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 23.01.2012 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Ja już też nie dostaje powiadomień;(,wcale się nie dziwie że się forum obraziło;)Kocimieto witaj!postaram się coś wkleić ,choć do wykończenia jeszcze ciągle daleka droga;(,np do dziś nie mamy kuchni,drzwi wewnętrznych zabudowy wnęk ,łazienek (no jedna jest;)) więc nie bardzo jest się czym pochwalić,ale i bez tych wszystkich udogodnień mieszka się po prostu cuudownie.Madzik wybacz ciszę,cieszę się że ruszyliście,jaki etap teraz macie?no i pamiętaj że zaproszenie nadal aktualne,a nie wierzę że nie byliście w okolicy;)))Pozdrawiam cieplutko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts