efilo 03.11.2008 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 dzień dobry idę oblukac co nowego w dzienniczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.11.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 oblukałam kanapy prześliczne a ta druga w U to co to? bo ta pierwsza to podobna do naszej gratuluję wyboru Domino będziesz wniebowzięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.11.2008 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 jeszcze mam pytanie odnośnie kominka number one. podobny do mojego ale to raczej nie spartherm więc się pytam co to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 03.11.2008 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Hej Efilko!właśnie mi uswiadomiłaś że mój umysł ma kolor blond,bo rysuneczki mam zapisane a to co najważniejsze czyli namiary to jakoś pominęłam,lecę poszukać póki cos pamietam ,jak tylko znajdę to ci zameldujęzakodowaną mam tylko kanapę nr 1 (mebelplast) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 03.11.2008 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 jedno już mam -allegro kanapa u Narożnik FARO firmy COMFORTthings http://www.allegro.pl/item466109192_nowoczesny_naroznik_faro.html ufff kominek też odnaleziony ,proszę http://kominki-godzic.pl/pliki/KFDesign.pdf lub http://www.allegro.pl/item468939034_wklad_kominkowy_kfdesign_linea_1320_kominek_kfd.html co do kominków to Igor i Celina polecili mi http://www.kominki.net/ można dostać zawrotu glowy,są tam chyba wszystkie możliwe firmy i bardzo duży wybór wkładów bardziej nowoczesnych,znalazłam już nowego faworyta,zaraz go musze wkleić do dziennika,więc lecę ...acha co do domino to leży u nas na stole próbka i zachwycam się już teraz ,ale mam obawy jak będzie się prezentowac na naszym rozlazłym i raczej tradycyjnym dachu , Pozdrawiam moją synową Kruszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.11.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Linea to był nasz typ numer jeden Niestety odpadł w przedbiegach bo my mamy rekuperator Dziekujemy za pozdrowienia - całuski dla kierownika ide pooglądać kanapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 03.11.2008 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Efilko my też mamy rekuperator(w planach) i teraz już wiem ze nie wszystkie kominki w związku z tym są dla nas ale na tej kominkowej stronce jest dużo slepych kominków .Dziękujemy za całuski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.11.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 no miałaś wkleić nowy typ i co? i psińco? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 03.11.2008 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 lecę lecę Kierownik troszeczkę mi utrudnia pracę przy kompie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.11.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 żartujesz o tej porze i on jeszcze rozrabia? yyy chciałam napisać: rządzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 03.11.2008 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 ...tak ma od urodzenia ,nie ma na niego sposobu a i tak udało nam się go przesunąć z 24 na 22 a zdarzała się i 2-ga taki nocny Franio ,ale ma mu się ku lepszemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.11.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 ło matko to przekichane/ w ogóle wieczoru dla siebie nie macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 03.11.2008 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 jupi mamy ! teraz! to siedzę na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.11.2008 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 ciesze sie że tą drogocenną chwilę poświęciłaś na zajrzenie do mnie dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 04.11.2008 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Witaj Efilko!było warto !!!Ten Wasz domek jest taki ...hmmm...niepolski,powiedziałabym światowa światowość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.11.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 eee tam zaprojektowany przez baardzo polską Polkę choć inspiracją był domek na Litwie to żeby tam zaraz świat... ot zaścianek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 04.11.2008 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Widziałam ten zaściankowy design piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 05.11.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 czesc taszana - dokladnie tak jak zaznaczylam - ten pokoj ma 36m2 http://images42.fotosik.pl/27/1dedfdd1195195c5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 05.11.2008 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Cześć Monik!Dzięki wielkie,że znalazłaś chwilkę ten pokoj ma 36m2 ,kurcze !jak to? ?nasz ma 570/760,czemu miał by byc większy?my wysunęliśmy nasz tylko o jakieś 50 cm w stronę garażu(Wy macie garaż z drugiej strony),a nie wyrównaliście czasem z tej strony o wykusz w kuchni(spiżarka)?nieważne,Wasz pokoik jest w kwadracie i jest bardziej ustawny,ja ladwo z kanapą do naszego się zmieszczę jeszcze raz dzięki,miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 05.11.2008 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 kurcze wiesz co w sumie to jajuz sama nie wiem jak to bylo a moze my ten wykusz obcielismy - no nie wiem juz ale jest jak jest!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts