efilo 05.11.2008 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 a niby to ten sam projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.11.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 wieczorkiem się przywitam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 05.11.2008 23:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Ach Efilko pewnie tak jak pisałam ilu właścicieli tyle wersji tego samego projektu,taka tansza wersja projektu indywidualnego , a jaskóła jeszcze do tego pozostawia wiele możłiwości zmain bo tylko obrys domku to ściany nośne więc w środeczku to hulaj dusza Witaj Wusiu,żem zaszczycona że w wolnej chwilce( a jak wiemy , z tymi wolnymi chwilkami to u Ciebie nie tak łatwo ) mnie odwiedzasz Pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.11.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 zarówno w przypadku indywidualnego jak i w przypadku gotowego przerabianego mogą wyskoczyć różne kwiatki których się nie przewidzi wcześniej oby ich było jak najmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 06.11.2008 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 co prawda to prawda Efilko,niezłe kwiatki bo mi się kanapa nie mieści w pokoju,już się boje co jeszcze się okaże mam obawy że jedynym miejscem gdzie kwiatków nie zobaczę to mój ogródek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.11.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 dobry wieczór przylazłam postraszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 06.11.2008 23:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 dobre duszki nie straszą a tym bardziej przeziębione,Wusiu muszę Ci to napisać dużymi literami U R L O P!!!Ci się nalezy ,a nie że Cię jeszcze po ulicy ganiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.11.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 taszanko ja tam zamierzam jednego kwiatka mieć. już mi nawet taka jedna dobra dusza wybrała odmianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 07.11.2008 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Efilko przyznaję że u mnie w planach też za wielu kwiatków nie ma a jak juz to wyłącznie w bieli co by się pstrokato nie zrobiło,założenie jest takie że ogród ma być -ZILONY i tyle.Choć są też ogródki całe w kwaitkach i u innych mi sie to podoba,ale do mojej "prostackiej" jaskóły jakos średnio mi to pasuje,a poza tym o kwiatki trzeba dbać a u mnie to nawet te w domu za dobrze nie mają .bidulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.11.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 taszanko no to Ty myśl a ja będę zżynać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.11.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 dobry wieczór Taszanko ja i duszek ale że straszyłam dzisiaj to fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 07.11.2008 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 taszanko no to Ty myśl a ja będę zżynać ... zanim ja Efil zabiorę się za ogród to Wasze sadzonki będą starymi drzewami .Moją głowną ogrodową inspiracją jest "dobranocny ogród", oglądacie z Kruszką,hmm? no bo my niestety oglądamy,a niestety bo coś Franas zrobił się telemaniakiem,a ja raczej antyTV jestem,bo pewnie dla takich małych oczek to nic dobrego Wu dobry wieczór Taszanko ja i duszek ale że straszyłam dzisiaj to fakt postrasz pracodawców co by Ci troche luzu dali ,jak zdrówko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.11.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 zdrówko leży pod płotem i zdycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.11.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 taszanko no to Ty myśl a ja będę zżynać ... zanim ja Efil zabiorę się za ogród to Wasze sadzonki będą starymi drzewami .Moją głowną ogrodową inspiracją jest "dobranocny ogród", oglądacie z Kruszką,hmm? nie wiem co to my tylko mini mini i rock your baby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 08.11.2008 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 zdrówko leży pod płotem i zdycha tak to jest ja się je porzuca na ulicy ,może długi weekend pomoże podreperować zdrówko.Do łóżeczka i się kuruj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 08.11.2008 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 nie wiem co to my tylko mini mini i rock your baby a to w sumie polecam,jak Kruszka lubi Teletubisie,to "dobranocny ogród"jest tej samej produkcji i ma pomóc dzieciom się wyciszyć przed snem(Franek ma np.pieprz w pupie i zanim zaśnie to "wyładowanie bateryjek "troche nam zajmuje.a filmik można kupic na płycie Pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.11.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 dobry wieczór my na okrągło Dobranocny ogród mamy bo na cyfrowym polsacie na kanale 56 jets program Cbeebees czy tak jakoś sie to pisze i tam lecą same bajki bez przemocy czyli dobranocny ogór Teletubusie i innych mnóstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 08.11.2008 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 dobry wieczór my na okrągło Dobranocny ogród mamy bo na cyfrowym polsacie na kanale 56 jets program Cbeebees czy tak jakoś sie to pisze i tam lecą same bajki bez przemocy czyli dobranocny ogór Teletubusie i innych mnóstwo My mamy ten program u babci-a że póki co pomieszkujemy sobie tu u nich to Franc odkrył pr 56 i już tylko to wszyscy musimy ogladać ,ale płytke i tak musiieliśmy kupić bo nam sie synek uzależnił od IgiPigla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.11.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 oooobczaimy u dziadków a płytę postaram się zdobyć a teletubisi zosia nigdy jeszcze nie ogladala bo ona nie ma jeszcze bajek na dvd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.11.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 dobry wieczór one generalnie fajne są bo trwają niezbyt długo i można dziecku dawkować porcyjkę bajek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts