wu 10.11.2008 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 dzień dobry co tam na budowie słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.11.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 dzień dobry nikogo nie ma właścicielka też znikła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 13.11.2008 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 dzień dobry nikogo nie ma właścicielka też znikła cześć Wusiaczku,straszny zap..... muszę znaleźć chwilke i odwiedzić Ciebie,u nas prace instalatorskie więc tylko syf a postępów nie widać,ale przez to tez trzeba przebrnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.11.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 dobry wieczór weź kobiałko odpocznij weekend nadszedł jak już instalacje to niedaleko do końca to trzeba się cieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 15.11.2008 00:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 to jeszcze nie TE instalatorskie,to dopiero podposadzkowe rury i wykopy pod pompę ,więc do końca raczej dalej niż blizej,ale co racja to racja jest weekend muszę nadgonić tygodniowe zaległości na forum i odwiedzić moje forumkowe ziomalki ,ale póki co lecę spać, Dzięki Wusiu że o mnie pamiętasz i mnie odwiedzasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.11.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Taszanko ale coś się dzieje masz jakieś postępy więc coraz bliżej końca ja teraz to tak ni przypiął ni przyłatał nic się nie dzieje załatwić nie ma co taka próżnia za materiałami dopiero tak grudzień styczeń planujemy od marca jak pogoda będzie to coś się ruszy eeeeeeeeeeeee tak do niczego to wszystko a przez weekend odpoczywaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 15.11.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 15.11.2008 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Dzień doberek! Wu ja coś czuję że Wy nas i tak przegonicie Glamourko idę do Ciebie zobaczyć jakie dziś powstały wersje ostateczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 15.11.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Dzień doberek! Wu ja coś czuję że Wy nas i tak przegonicie Glamourko idę do Ciebie zobaczyć jakie dziś powstały wersje ostateczne Zapraszam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.11.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Taszanko mało prawdopodobne jak my nawet jeszcze dziurki w ziemi nawet nie mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.11.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 dzień dobry wszystkim co to za pesymistyczne myśli się tu przypętały, hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.11.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 no efilko coś optymizm zdechł pod płotkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 17.11.2008 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 ...tak się z Wusią licytujemy kto ma gorzej,trudniej i bardziej pod górkę takie typowo polskie rozmówki :lol:ale Wusiu,tego nie przebijesz;okazało się dzisiaj że 2 metry przed wejściem ,na samym środeczku ścieżki prowdzącej do wrót naszego domku wyrósł zawór od szamba i już nic nie da się zrobić no chyba że rondo ,tak to jest jak dziadów samych, zostawisz na chwilę na budowie ....choc w sumie mało mi do śmiacia macie jakieś pomysły co z tym mam zrobic?obsadzić ,owszem ale musi byc dostęp bo tu się szambonur musi podłączyc od czasu do czasu,przesunąć furtkę?głupio...ech,pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.11.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 no jak to nic się nie da zrobić jak za przeproszeniem spier...... to niech teraz poprawiają zapodaj najlepiej fokę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.11.2008 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 o mamo ilość matołów wokół nas mnie przeraża zapodaj fotke bo tak ciężko coś powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.11.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 dzień dobry no gdzie ta fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 18.11.2008 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Cześć,zrobię zdjęcie jak tylko ich przegonię z ogródka,może jutro,poza tym narazie to tylko(aż) rura ,a jak przyjdzie zawór to obawiam sie że domu z za niego nie będzie widać,wiecie jak to wygląda? coś strasznego,jak ja mogłam tego nie dopilnować?! ważne żeby to działało itd itp takie typowo męskie gadanie ,a gdzie estetyka się pytam?!!! latam jak kot z pęcherzem żeby mi się milimetry w domu zgadzały a tu taki syf-dosłownie załamać się można,nic już się z tym nie da zrobić bo już cała instalacja jest poprowadzona więc przekopanie odpada muszę jakoś "zapudrować tego syfa",buuuuu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.11.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 nie no jak ma się nie dać wszystko sie da to tylko kwestia czasu i wysiłku jaki w to trzeba włożyć że robotnicy bubla wywalili to mogę pojąć ale żeby inwestor coś takiego przepuscił mój mąż to by chyba o 5 centymetrów zrobił awanturę jakby przesunęłi a żeby sobie coś takiego na wejściu zrobić to normalnie nie wiem ręce mi opadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 19.11.2008 00:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 przeprowadziłam śledztwo w tej sprawie i okazuje się że warunki naszej działki nie pozwlały inaczej umiejscowić tego cholerstwa,odpowietrzniki muszą znajdować się w odpowiednij odległości od płotu do tego rozsączalniki nie mogły iść inaczej ....długo by pisać tak musi zostać i kuniec teraz muszę coś z tym fantem zrobić ale nie mam pomysłu,jak Wam przyjdzie coś do głowy to bedę wdzięczna,jutro wkleję foty tego cacka...buuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.11.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 dzień dobry no właśnie daj foty cacka i terena wkoło to się spróbuje co wymyślić mądrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts