Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza jaskółka-co myślicie?

taszana

Recommended Posts

• Odpowiedzi 265
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

:( to jeszcze nie TE instalatorskie,to dopiero podposadzkowe rury i wykopy pod pompę ,więc do końca raczej dalej niż blizej,ale co racja to racja jest weekend muszę nadgonić tygodniowe zaległości na forum i odwiedzić moje forumkowe ziomalki :wink: ,ale póki co lecę spać,

Dzięki :wink: Wusiu że o mnie pamiętasz i mnie odwiedzasz :D

Taszanko ale coś się dzieje masz jakieś postępy więc coraz bliżej końca :D ja teraz to tak ni przypiął ni przyłatał nic się nie dzieje załatwić nie ma co taka próżnia :roll: za materiałami dopiero tak grudzień styczeń planujemy od marca jak pogoda będzie to coś się ruszy eeeeeeeeeeeee tak do niczego to wszystko

a przez weekend odpoczywaj :D

...tak się z Wusią licytujemy kto ma gorzej,trudniej i bardziej pod górkę :wink: takie typowo polskie rozmówki :lol:ale Wusiu,tego nie przebijesz;okazało się dzisiaj że 2 metry przed wejściem ,na samym środeczku ścieżki prowdzącej do wrót naszego domku wyrósł zawór od szamba :o :o :o i już nic nie da się zrobić :evil: no chyba że rondo :roll: ,tak to jest jak dziadów samych, zostawisz na chwilę na budowie :lol: ....choc w sumie mało mi do śmiacia :-? :( macie jakieś pomysły co z tym mam zrobic?obsadzić ,owszem ale musi byc dostęp bo tu się szambonur musi podłączyc od czasu do czasu,przesunąć furtkę?głupio...ech,pomóżcie

Cześć,zrobię zdjęcie jak tylko ich przegonię z ogródka,może jutro,poza tym narazie to tylko(aż) rura ,a jak przyjdzie zawór to obawiam sie że domu z za niego nie będzie widać,wiecie jak to wygląda? :o coś strasznego,jak ja mogłam tego nie dopilnować?! ważne żeby to działało itd itp takie typowo męskie gadanie ,a gdzie estetyka się pytam?!!! :evil: latam jak kot z pęcherzem żeby mi się milimetry w domu zgadzały a tu taki syf-dosłownie :x :( :cry: załamać się można,nic już się z tym nie da zrobić bo już cała instalacja jest poprowadzona więc przekopanie odpada muszę jakoś "zapudrować tego syfa",buuuuu...

nie no jak ma się nie dać wszystko sie da to tylko kwestia czasu i wysiłku jaki w to trzeba włożyć że robotnicy bubla wywalili to mogę pojąć ale żeby inwestor coś takiego przepuscił :o mój mąż to by chyba o 5 centymetrów zrobił awanturę jakby przesunęłi a żeby sobie coś takiego na wejściu zrobić to normalnie nie wiem ręce mi opadają :(

przeprowadziłam śledztwo w tej sprawie i okazuje się że warunki naszej działki nie pozwlały inaczej umiejscowić tego cholerstwa,odpowietrzniki muszą znajdować się w odpowiednij odległości od płotu do tego rozsączalniki nie mogły iść inaczej ....długo by pisać tak musi zostać i kuniec :( teraz muszę coś z tym fantem zrobić ale nie mam pomysłu,jak Wam przyjdzie coś do głowy to bedę wdzięczna,jutro wkleję foty tego cacka...buuuuuu