efilo 04.03.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Będzie bosko - zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 04.03.2009 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 mam kryzys,znowu,koloru okien,Efilko czy to nie "grzech" malować drewniane okna na szaro?ludzie robią pcv w okleinie drewnopodobnej,nawet alu a my na szaro? ja się chyba jakiejś nerwicy dorobię Bo sobie tak wymyśliłam że jak kolor drewniany to zawsze mogę go w razie W pomalować na szaro a odwrotnie to już troszkę trudniej,hmmm? help Twój szary to mat czy pół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.03.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 yyyy nie mam bladego pojęcia raczej pół jaki tam grzech. maluj i się nie zastanawiaj! grzesznico Ty jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 04.03.2009 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Efil jesteś niezastąpiona ,co ja bym bez Ciebie zrobiła?!Pewnie miałabym "drewniane" okna ,cieszę się że będę miała na kogo zwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 04.03.2009 23:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 ...no tak ,ale w środeczku to Ty masz na biało,prawda? ja się najbardziej boję własnie tego wewnętrznego efektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.03.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 No to ja teraz wbije Gwoźdź do drewnianych okien. Żałuję że są białe byłam przekonana że wnetrza będą w ciepłej tonacji i bałam się ze szary mi nie będzie pasował. A teraz widzę ze nie dość żeby to nie przeszkadzało to w dodatku wnętrza mi się trochę schlodzily Nie mowiac o tym ze w domu musisz pogodzić kilka rodzajów drewna. U mnie drzwi schody podloga opaski blat kuchenny parapety no i jakieś meble. Jakby do tego doszły jeszcze okna to chyba by mnie szlag trafił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 05.03.2009 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 miód na moje serce ,meliska na moje nerwy ja to wszystko niby wiem tylko oponentów okiennej szarości dookoła jest zdecydowana większość,więc co jakiś czas zwrócę się do Ciebie po wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.03.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 any time Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zakreconaelfa 09.03.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 wpadam z rewizytą )))) fffajjjjna ta Wasza Jaskółka!!! Też chciałam tą wersję z garażem ale mamy zbyt wąską działkę Wpadłam na sekunde się odmeldować, dzisiejszy wieczór poświęcę na zagłębianiu się w Wasz dziennik:-))) pozdrawiam zE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 09.03.2009 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 witam w swoich skromnych (jeszcze nie)progach Wasza działeczka jest cudna!chętnie się zamienię naszej jaskółce jeszcze wieeele brakuje ,ale ma starszą siostrę na której bedzie się wzorować fajnie że wróciłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia.K 16.03.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Taszano, najbardziej mnie intryguje, czy choć trochę takiego widoku Wam się po budowie ostanie... cudny. http://images27.fotosik.pl/288/c0751b52b79cb56f.jpg U nas przed budową było piękne ziołowe poletko w miejscu domu... trochę żal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 16.03.2009 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Oj Basiu,niestety .Póki co wygląda jak po wojnie,mam stracha czy uda nam się dojść do ładu,a co dopiero do ładnych sielskich widoków ,pewnie nawet wiosna nas nie uratuje -mega pobojowisko,ale za rok ,dwa ,może,może... Dzięki za odwiedzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zakreconaelfa 17.03.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 dachóweczka jest boska )) ....jak i cała reszta...z resztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 17.03.2009 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Dzięki Olu,ale z tą całą resztą jest nienajlepiej nie mogę doczekać się odgruzowywania ,siana trawki,zieleni...na razie topię się w błocku i śmieciach,ale za to jak głowę do góry podniosę moje oczy cieszy piękny widok Wasza dziełeczka jest wyniszczająco piękna,lasek,drzewka,brak sąsiadów w promieniu set metrów,czegóż chcieć więcej?!garażu?!phi tam ja bym mogła nie mieć tego garażu w ogóle,chętnie bym go zamieniła na kilka drzewek,ale co tam Wniosek mamy piękne domki i basta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.03.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 taszanko ja tak trochę nie a propos ale zobaczyłam w dzienniku wpis o podłogach. bardzo ładny bielony jesion jest w panelach z balticwood (jesion cream - lakier i jesion biały olej seria elegance) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 23.03.2009 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Efil!i love you Bardzom dziękująca,lecę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 23.03.2009 23:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Efilo dzięki Tobie mam nowego faworyta podłogowego! Jesion biały -olej przepięknościdzięki dzięki dzieki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.03.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 cieszę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.03.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 przenieś się na picasse albo imageshacka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 25.03.2009 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 właśnie się zapoznaję,ale to może trochę potrwać ,tu nawet stary kumpel google mi nie pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts