Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza jaskółka-co myślicie?

taszana

Recommended Posts

• Odpowiedzi 265
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

:roll: mam kryzys,znowu,koloru okien,Efilko czy to nie "grzech" malować drewniane okna na szaro?ludzie robią pcv w okleinie drewnopodobnej,nawet alu a my na szaro? :-? ja się chyba jakiejś nerwicy dorobię

Bo sobie tak wymyśliłam że jak kolor drewniany to zawsze mogę go w razie W pomalować na szaro a odwrotnie to już troszkę trudniej,hmmm?

help :-?

Twój szary to mat czy pół?

No to ja teraz wbije Gwoźdź do drewnianych okien. Żałuję że są białe :oops: byłam przekonana że wnetrza będą w ciepłej tonacji i bałam się ze szary mi nie będzie pasował. A teraz widzę ze nie dość żeby to nie przeszkadzało to w dodatku wnętrza mi się trochę schlodzily :D

Nie mowiac o tym ze w domu musisz pogodzić kilka rodzajów drewna. U mnie drzwi schody podloga opaski blat kuchenny parapety no i jakieś meble. Jakby do tego doszły jeszcze okna to chyba by mnie szlag trafił.

Dzięki Olu,ale z tą całą resztą jest nienajlepiej :wink:

nie mogę doczekać się odgruzowywania ,siana trawki,zieleni...na razie topię się w błocku i śmieciach,ale za to jak głowę do góry podniosę 8) moje oczy cieszy piękny widok :D

Wasza dziełeczka jest wyniszczająco piękna,lasek,drzewka,brak sąsiadów w promieniu set metrów,czegóż chcieć więcej?!garażu?!phi tam :wink: ja bym mogła nie mieć tego garażu w ogóle,chętnie bym go zamieniła na kilka drzewek,ale co tam

Wniosek mamy piękne domki i basta :wink: