taszana 12.06.2009 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 rasia aj low ju!!! Piękny awatar! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 12.06.2009 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 http://img256.imageshack.us/img256/6712/domekwzimowejsceneriiim.jpg miłe słowa właścicielki TAAAKIEGO domu (gdyby nie podpis,byłabym pewna że to jedynie inspiracja z wypasionego katalogu ) to najpiękniejszy z komplementów Właśnie znalazłam kopalnie inspiracji,więc wybacz, biegnę podkradać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.06.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 13.06.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 zajrzysz do nas? http://forum.muratordom.pl/post3423896.htm#3423896 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A555 01.07.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 A ja mam pytanie z innej beczkina temat pieknych okien:) Czy mozesz zdradzic jakiej wysokosci masz okna balkonowe i zwykle oraz jaka jest wysokosc pomieszczen? Pozdrawiam i gratuluje pieknego domu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.07.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 DZIEŃ DOBEREK! Wakacyjny przestój na budowie, czy cóś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 02.07.2009 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 A555 dzięki za miłe słowa Wysokość pomieszczeń w większości będzie około 285,część będzie obniżona do wysokości okien czyli cosik około 250(tarasowe-pamietam że to granica dla drewnianej konstrukcji,wyższe to już chyba tylko alu) poza tym to też max zasięg rąk ważne przy myciu Cześć Rasiu!!!niestety zastój ,ale mam nadzieję że tylko chwilowy Niby nie ma już wielkiego bumu budowlanego a my mamy spory kłopot z ekipami,terminami itp ...rozmyślam od jakiegoś czasu gdzie w domku umieścić Twojego autorstwa kamyki w podłodze-są genialne!jak i cały domek Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 25.09.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Dzień dobry Wpadłam niechcący na te cudne okna Genialnie się prezentują - uwielbiam takie Czy mogłabyś zdradzić producenta tych cudowności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 28.09.2009 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Witaj Małgoś Piękny domek się szykuje u Ciebie ,kurcze,jak ja zazdroszczę płaskiego dachu(u nas plan zagospodarowania wykluczył taka opcję) Okna są firmy ADPOL-spora fabryka działająca na terenia całej Polski (i nie tylko) profesjonalne podejście i wykonanie,nam udało się trafić na bardzo przyjemna promocję więc i cena była konkurencyjna,mają swoją stronę,tam znajdziesz wszystkie info ... pomyślcie też o alu,przy dużych przeszkleniach to dobry pomysł,sama sie czasem zastanawiam czy dobrze zrobiliśmy wybierając drewniane w kolorze niedrewnianym ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 28.09.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Dzień dobry Dzięki za namiary na firmę - mocno myślałam nad alusami ale boje się, że przy takiej ilości przeszkleń będziemy mieć większe straty ciepła z alu niż przy PCV Płaski dach fajny (ale wcale nie taki prosty w wykonaniu) trochę trzeba było się nagimnastykować żeby dostać na niego WZ, ostatecznie wydali nam warunki zaczynające się od 4% spadku w górę. Oficjalnie to nie chcą dawać takich warunków chyba nigdzie Biegnę sobie zaraz sprawdzić ADPOL pozdrawiam słonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.11.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 aleś Dziewczyno sie objawiła w moich komentsach. patrze do Twojego dzienniczka i wychodzi mi ze mogłybyśmy sie chyba budować razem. Masz cudny kolor okien, którego ja sie bałam zaryzykować, super inspiracje(w zasadzie to znam te wszystkie zdjęcia) i czuje ze dużo mi pomożesz przy utrzymaniu konsekwencji, no bo w końcu doskonale wiesz o co mi chodzi, a ja nagle zaczynam sie miotać. Dziwne prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 06.11.2009 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Witaj Myszko !Moja nowa kopalnio inspiracji "konsekwencja "to chyba najważniejsza sprawa na tym etapie budowy(jak i w zyciu ) i jak trudno ją utrzymać?! ja już się zaczynam miotać ,powątpiewać-także w szare okna ,dlatego fajnie jest mieć grupę wsparcia ,jakby co polecam się nie mogę się doczekać Twojej podłogi!!!!bo to troszkę tak jakbym już swoją widziała . trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie wszelkich wpadek budowlanych(ja dziś mam poważną rozmowę o tych nieszczęsnych podsypkach przy fundamencie - ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.11.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 w szare okna nie ma co powątpiewać, nigdy, jeśli się lubi szary kolor. Ja uwielbiam. Twoje ciemno szare do jesionu będą jak znalazł. A tak wogóle to Duch ma teraz z tego co wiem dobry dostęp do jasnego jesionu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 08.11.2009 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Kochana Myszo,jesion to tylko sypialnie(choć teraz rozważamy dużo tanszą mozaikę dębową),salon i kuchnia to teak/dąb, musi się pojawić jakieś ciepełko w tym domu bo na czerni bieli i szarości trudno zbudować przytulność.Kocham teak za jego chlebkowy odcień,jednak jest dość pstrokaty(szczególonie w mozaice,która na naszą podłogówkę nadaje się najbardziej) więc w zastępstwie myślimy o dębie w oleju na miodowo-ale tu boję się tej dębowej zielonkowatości i bądź tu mundry człowieku do tego jeszcze dochodzi kolor drewna w kuchni,chce mieć jeden rodzaj-kolor drewna przynajmniej na tej otwartej przestrzeni salonowo-kuchennej więc decyzja ciężka bo ożenię się z tym drewienkiem na dobre. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.11.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Jakich podsypkach? Dzień dobrywieczerek! Się ruszyło z kopyta, bo kuchnia już na talerzu... Przyjedź do mnie i dęba pomacaj w oleju... nic w nim nie ma zielonkawego... tylko miód i owies pszenicą tkany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 08.11.2009 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Rasik!Pędzę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 08.11.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 jessu jakie piękne okna!!! zazdroszczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.11.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Rasik!Pędzę!!! Kawkę wstawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 09.11.2009 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Witam Irmo u się!Dziękuję za miłe słowa! ...tylu gości u mnie nie było już dawno!!! i to jeszcze jakich gości?!!!moje ulubione kopalnie inspiracji( od dawna).Jest mi przemiło Was gościć,zapraszam częściej.Pozdrawiam ...lecę na kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.11.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 dzień dobry aaaa bo Ty tak znikasz gdzieś na długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts