wbrat 08.10.2008 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Jak w temacie - chciałem kupić sobie termometr elektr. z możliwością podłączenia kilku czujników. Nawet znalazłem coś w sieci, ale o ile samą centralkę z jednym czujnikiem w zestawie można jeszcze dostać, to dodatkowych czujników już nie bardzo. Może ma ktoś jakiś sprawdzony model, który dobrze działa, jest łatwo dostępny (centralka + czujniki) i pozwala na podłączenie co najmniej 3 czujników zewnętrznych (najlepiej bezprzewodowo)? ps. pisząc "dobrze działa" chodzi mi o to, żeby nie mierzył temperatury jak jeden z którym miałem do czynienia (chińszczyzna) - miał dwa czujniki - jeden wbudowany w centralkę, drugi na kablu do umieszczenia na zewnątrz budynku. Problem był tylko taki, że nawet jak te dwa czujniki były obok siebie, to różnica w temp. jaką pokazywał sięgała 2`C. I co gorsze różnica ta zmieniała się w zależności od temperatury - np. na zewnątrz (zimą) była ona nieco mniejsza. ps2. no i jeszcze fajne jakby był w miarę ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lookita 08.10.2008 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Dzieki zanjomemu z forum,uzyskalem info,na temat takiego sprzeciku: http://www.kollron.pl/szczegoly.php?pid=45&page=4 Ja mam polski wyrob,opticon,czy jakos tak,kabelek i wew. czujnik,kupilismy 3 w sumie i wszystkie dzialaja ladnie,polskie tez dobre...a grosze kosztuja,w realu kupowalem....miesiac temu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts