monieq 30.06.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 taaaaa...., mebelki powiadasz, jedyne mebelki beda w kuchni no i oczywiscie plastikowy zestaw ogrodowy, ktoryz to juz funkcjonujea na reszte to trza bedzie zarobic osobiscie to sama chcialabym u kogos poogladac ale nikt sie nie chce pochwalic chcialam jeszcze powiedziec, ze wiem czemu watek slabypo prostu ludzie sil juz nie maja o tej budowie rozmawiac, ja np zamiast dopinac sprawe do konca i zajac sie projektowaniem, zamawianiem kuchni to co weekend podpisuje liste w ogrodniczym i kazdy wolny czas spedzam na grzebaniu w ziemi a robota stoi Teska, jeszcze jedno pytanieTy chyba masz zlew pod oknem (jak wiekszosc z nas :0) )czy mozesz napisac jaki masz parapet - jaka szerokosc i czy to nie przeszkadza przy zmywaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monieq 16.07.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 trzeba watek podciagnac bo slabo jakos sie udzielacie moja podloga zaolejowana, co prawda nie rozstrzygnelam swoich watpliwosci ale dluzej czekac nie mozna bylo wyszlo zaskakujaco parapety zamowionedzis ogladamy drzwi wewnetrzne, jeszcze 2 tygodnie i zamowie kuchniei najwazniejsze, ze gigantyczna czesc dzialki zostala obsiana trawa a poniewaz pogoda sprzyja to mam nadzieje na superancki trawnik w krotkim czasie a jak tam u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 17.07.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 (...)wyszlo zaskakujaco(...)...zaskakująco źle czy dobrze? U mnie od wczoraj hydraulik psuje tynki i na dadatek zadaje głupie pytania w stylu: gdzie chcę mieć sedes, gdzie umywalkę, gdzie pralnica, zmywarka.... a skąd ja to mam wiedzieć (? ) jak mi moja najdroższa nic nie powiedziała Dopiero teraz jest burza mózgów i nerwowe decyzje. Oj czuję, że zaczyna sie etap, o którym w przyszłości często będzie się mówić: "a można było to zrobić zupełnie inaczej..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monieq 25.07.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 wlasnie zaskakujaco poniewaz wtedy nie wiedzialam czy efekt mi sie podoba czy tez nie w zasadzie kazdego dnia podloga wyglada inaczej - moze zrobie zdjecia no widzisz Yeti, to ja o tym etapie nerwowych decyzji wciaz mowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelpalec 03.08.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Potrzebne zestawienie materiałów głównych ścian jak ktoś może podesłać [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.09.2008 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Monieq zlewozmywak mam w kacie, blat mam granitowy wenge.jestem zadowolona z blatu, 5 rok i jest jak nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.09.2008 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 wątek tak zdrewniał że znalazłam nas na 7 stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 14.09.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Ja mam wątek dodany do zakładek, więc odszukuję go bezproblemowo. Ciekawe czy ktoś nowy wybiera jeszcze do realizacji ten projekt, czy zrobił się całkiem niemodny... w sumie nigdy nie był specjalnie "na topie", sądząc po niesamowitym tutaj ruchu - po prostu domek dla koneserów Teska, właśnie uświadomiłem sobie jaki ze mnie ciapek(!) - że też nie wpadłem na to w porę, żeby ci nalot zrobić, gdy niedawno odwiedzałem moją nadmorską rodzinę U mnie w tym tygodniu mają lać II wylewkę a ja od jakiegoś już czasu "spać nie mogę" przez dylatacje w naszym wielkim jadalnio-salonie; robić czy nie robić (i jeśli tak to gdzie?). Dla zainteresowanych - rozwinięcie tematu w poście z Wrz 05, 2008 3:37 am Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monieq 16.09.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 no spadl ten watek bo aktywni sa jeno Ci co na etapie stali i betonu i maja jeszcze zapal natomiast Ci co sa na etapie wykonczeniowki sa wykonczeni coz w moich ustach wciaz te same slowa ...... sluchajcie na TO Boze Narodzenie to juz naprawde mam plan sie przeprowadzic,choc przyznam, ze odsniezanie, blocko itp itd troche mnie zniechecaja Teska jakie masz drzwi wewnetrzne? przeszklone? jak kwestia doswietlenia naszego kiszkowatego, irmusiowatego korytarza? jutro podpisuje umowe na drzwi i jest to ostatnia szansa na podjecie wlasciwej decyzji generalnie sklaniam sie do pelnych - zapewniaja intymnosc i nic mi nie bedzie swiecic ani migac, zastanawiam sie tylko czy nie zrobic tak zeby w pokoju naroznym byly drzwi pelne a w pozostalych z matowymi szybkami; narozny to sypialnia Teska jakie masz doswiadczenia w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 16.09.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 (...)jak kwestia doswietlenia naszego kiszkowatego, irmusiowatego korytarza?(...)Ja mam przewidziane w korytarzu 3 diody LED tuż nad posadzką - są mało-żerne i mogą się świecić choćby i całą noc. A co do przeszkleń w drzwiach, to drzwi pełne wyglądają masywniej (ciężej), ale za to nic się w nich nie potłucze podczas przeciągu - i to będzie chyba mój główny dylemat. Temat intymności i światła będzie pewnie na dalszym miejscu, bo w blokach mam wprawdzie drzwi (przeszklone) do wszystkich pokojów, ale i tak są zawsze uchylone . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monieq 17.09.2008 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 ja co do oswietlenia to nie mam nic przewidzianegoczuje, ze jak mi sie wyklaruje to kuc sciany trza bedzie; sufit gk wiec sie nie martwie tym tematem na razie klamka zapadla co do drzwi wewnetrznych, pelne wszystkie za wyjatkiem jednych pomiedzy wiatrolapem a srodkiem domku, tam dalam 4 szybkia zobaczymy jak wyjdzie,teraz szafy - do poniedzialku projekt i do konca przyszlego tygodnia zamowienie oraz kuchnia - zamowienie w najblizszych dwoch tygodniach musialam okreslic deadline'y jesli chce sie wprowadzic na Xmasa bo terminy realizacji juz na polowe listopada mi proponuja niektorzy i jest nadzieja, ze na Xmasa bede miala to wreszcie z wielkiej baaaaaani!!! ta mysl dodaje mi sil ! Yeti a Ty co tam porabiasz? wklej jakies zdjecia czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 21.09.2008 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Coś tam porabiam, ale w bardzo zwolnionym tempie - zrobiona hydraulika i rozprowadzone CO (wszędzie podłogówka z wyjątkiem sypialni, pomieszczenia po ślepej łazience i garażu). W ubiegły czwartek skończyli mi mixokretowe wylewki - nie mam jeszcze zdjęć stanu obecnego, ale zasadniczo nie trudno sobie wyobrazić puste pomieszczenia (tym bardziej, że też tak miałaś ) http://images34.fotosik.pl/366/7d8e3d26f3efb923.jpg http://images33.fotosik.pl/371/71e337b407a05204.jpg http://images50.fotosik.pl/12/24bf44dc2494ebba.jpg http://images29.fotosik.pl/277/b8670bfc7ad945ae.jpg Lepiej ty się pochwal - zaglądam co jakiś czas, ale coś wcale albumiku nie uzupełniasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.09.2008 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Ja mam wątek dodany do zakładek, więc odszukuję go bezproblemowo. Ciekawe czy ktoś nowy wybiera jeszcze do realizacji ten projekt, czy zrobił się całkiem niemodny... w sumie nigdy nie był specjalnie "na topie", sądząc po niesamowitym tutaj ruchu - po prostu domek dla koneserów Teska, właśnie uświadomiłem sobie jaki ze mnie ciapek(!) - że też nie wpadłem na to w porę, żeby ci nalot zrobić, gdy niedawno odwiedzałem moją nadmorską rodzinę U mnie w tym tygodniu mają lać II wylewkę a ja od jakiegoś już czasu "spać nie mogę" przez dylatacje w naszym wielkim jadalnio-salonie; robić czy nie robić (i jeśli tak to gdzie?). Dla zainteresowanych - rozwinięcie tematu w poście z Wrz 05, 2008 3:37 am i trzeba było, ciapo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.09.2008 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 no spadl ten watek bo aktywni sa jeno Ci co na etapie stali i betonu i maja jeszcze zapal natomiast Ci co sa na etapie wykonczeniowki sa wykonczeni coz w moich ustach wciaz te same slowa ...... sluchajcie na TO Boze Narodzenie to juz naprawde mam plan sie przeprowadzic,choc przyznam, ze odsniezanie, blocko itp itd troche mnie zniechecaja Teska jakie masz drzwi wewnetrzne? przeszklone? jak kwestia doswietlenia naszego kiszkowatego, irmusiowatego korytarza? jutro podpisuje umowe na drzwi i jest to ostatnia szansa na podjecie wlasciwej decyzji generalnie sklaniam sie do pelnych - zapewniaja intymnosc i nic mi nie bedzie swiecic ani migac, zastanawiam sie tylko czy nie zrobic tak zeby w pokoju naroznym byly drzwi pelne a w pozostalych z matowymi szybkami; narozny to sypialnia Teska jakie masz doswiadczenia w tym temacie? juz chyba po ,ale odpisze mam ronkowskiego w pokojach 4 szyby a innych jedna.szyby pasiaste poziomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 28.09.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 i trzeba było, ciapo ...ale kto wie, może rzeczywiście "co się odwlecze to nie uciecze" - w przyszłym roku pewnie znowu będzie lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.10.2008 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 właśnie więc zapraszam jak coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.11.2008 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 słuchajcie 'Irmowcy" coś się odzyndzalcie....wątek na 9 stronie!!!! no wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.12.2008 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Cudownych, białych, miłych, radosnych, pogodnych, spokojnych, zdrowych świąt upływających we wspaniałej atmosferze, życzy... Teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 22.12.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 ...i jeszcze raz: serdecznej atmosfery w gronie rodziny i przyjaciół, wesoło trzaskającego ciepłym płomieniem kominka oraz gustownie udekorowanego wigilijnego stołu w Waszym idealnym, wyśnionym i wymarzonym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 30.01.2009 01:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Ciekawe co te wszystkie ludziska teraz budują, że za Irmę już nikt się nie bierze ...ale nic to - siup na górę (prosto z wykopalisk ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts