S.P. 22.11.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Yeti, świetny pomysł z wiatą.Teska, dzięki za poręczenie. Tak, to jest najprawdziwsza moja Irma, efekt ciężkiej pracy i źródło radości i stresu niestety też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dariusz ST 23.11.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 ...a co wy na to? Jak wyszło?: http://images31.fotosik.pl/52/582ad9f85cd084b3.jpg Superowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.11.2007 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Ja wiernie zaglądam do naszego kącika co dzień lub 2, ale chyba nastała znowu faza uśpienia... Stelka gdzieś zaginęła, DarekST ocieplił sobie domek i nawet przez internet nosa nie chce wystawiać... O reszcie już w ogóle nie wspomnę... No cóż -pozostaje przeczekać i mieć nadzieję na ponowne ożywienie w przyszłości. Byle do wiosny! ...a co wy na to? Jak wyszło?: (tak się w krzole wcisnąłem żeby to zdjęcie zrobić, że ledwie wylazłem )http://images31.fotosik.pl/52/582ad9f85cd084b3.jpg powiem ci tak: wyszlo super....naprawde! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.11.2007 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 ...i znowu nikogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.12.2007 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 kurcze...pewnie sie odezwiecie jak pomoc bedzie potrzebna....a feeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 02.12.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 No coś ty... ja tam zawsze chętnie z tobą pogadam Jestem tu, tak jak mówiłem, przynajmniej co 2 (...no max 3) dni. Ale tym razem celowo nic ostatnio nie pisałem, licząc że się inni pojawią ... ...no cóż może zapadli już w sen zimowy U mnie dachowcy definitywnie zakończyli już działalność - gąsiory i końcówki rynien założyli mi na 1 dzień przed śniegiem - zacząłem ich nawet podejrzewać, że mają jakiś układ tam NA GÓRZE. Wcześniej również spotkała mnie miła niespodzianka: pierwszy raz (szkoda, że na sam koniec) zdarzyło się moim fffachowcom, że przyszli bezpośrednio jedni po drugich... ot po prostu jedni skończyli w poniedziałek a drudzy pojawili się we wtorek rano . Długo nie mogłem wyjść z podziwu:wink: ...Tym bardziej, że moje fundamenty były już zalane w ubiegłym roku jesienią a, jak widać na załączonych obrazkach, ślimaki ledwie przed mrozami skończyły... Tak więc - niesamowite przyspieszenie na finiszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.12.2007 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 witam..... Yeti ................dla Cie....fotki sa w dzienniku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monieq 02.12.2007 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 musze Irmowiczow przywolac no!!!!! jak bylo potzrebna pomoc to dzialo sie dzialo a teraz co????????? pisac jak tam budowy postepuja Teska, czuje sie przywolana! irmusiowe tematy postaram sie poruszyc po 10 grudnia, gdyz obecnie mam inne zajecia, ktore uniemozliwiaja mi angazowanie sie w jakiekolwiek sprawy musze zalozyc tez chyba albumik na onecie, gdyz moj na photosite zniknal ok 7 grudnia wchodzi glazurnik i ruszaja lazienki, wiec chyba bedzie troche wiecej do zaprezentowania moze tez uda sie zrobic cos z salonem i przejsciem pomiedzy przedpokojem a salonem i wejsciem do kuchni oraz scianka pomiedzy kuchnia a salonem i zrobic cos wreszcie normalnego z tego kurnika pozdrawiam Irmusiowiczow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monieq 02.12.2007 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 sluchajcie a moze ktos moglby sie pochwalic swoimi irmusiowymi wnetrzamiprzyznam, ze brakuje mi inspiracji i pomyslow Teska, super ta Twoja drewutnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 02.12.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 witam..... Yeti ................dla Cie....fotki sa w dzienniku:)Czuję się zaszczycony . Już tam idę pooglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.12.2007 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 musze Irmowiczow przywolac no!!!!! jak bylo potzrebna pomoc to dzialo sie dzialo a teraz co????????? pisac jak tam budowy postepuja Teska, czuje sie przywolana! irmusiowe tematy postaram sie poruszyc po 10 grudnia, gdyz obecnie mam inne zajecia, ktore uniemozliwiaja mi angazowanie sie w jakiekolwiek sprawy musze zalozyc tez chyba albumik na onecie, gdyz moj na photosite zniknal ok 7 grudnia wchodzi glazurnik i ruszaja lazienki, wiec chyba bedzie troche wiecej do zaprezentowania moze tez uda sie zrobic cos z salonem i przejsciem pomiedzy przedpokojem a salonem i wejsciem do kuchni oraz scianka pomiedzy kuchnia a salonem i zrobic cos wreszcie normalnego z tego kurnika pozdrawiam Irmusiowiczow polecam stronke http://www.garnki.pl ni e ma tam zadnych ograniczen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.12.2007 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 musze Irmowiczow przywolac no!!!!! jak bylo potzrebna pomoc to dzialo sie dzialo a teraz co????????? pisac jak tam budowy postepuja Teska, czuje sie przywolana! irmusiowe tematy postaram sie poruszyc po 10 grudnia, gdyz obecnie mam inne zajecia, ktore uniemozliwiaja mi angazowanie sie w jakiekolwiek sprawy musze zalozyc tez chyba albumik na onecie, gdyz moj na photosite zniknal ok 7 grudnia wchodzi glazurnik i ruszaja lazienki, wiec chyba bedzie troche wiecej do zaprezentowania moze tez uda sie zrobic cos z salonem i przejsciem pomiedzy przedpokojem a salonem i wejsciem do kuchni oraz scianka pomiedzy kuchnia a salonem i zrobic cos wreszcie normalnego z tego kurnika pozdrawiam Irmusiowiczow kurnik??????? hmmm a gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monieq 09.12.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 a oto zaczątek mojego nowego albumu, który mam nadzieję nie zniknie pewnego dnia jak poprzednii kilka zdjęć mojego domku z lipca co prawda, ale od tej pory niestety niewiele sie zmieniło http://pl.fotoalbum.eu/monieq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.12.2007 00:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 monieq Bardzo ladna Irma. Podobaja mi sie okna . Czy robilas zmiany w projekcie?. Moze masz jakies zdjecia ze srodka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monieq 10.12.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 monieq Bardzo ladna Irma. Podobaja mi sie okna . Czy robilas zmiany w projekcie?. Moze masz jakies zdjecia ze srodka. dzieki, mnie tez sie podobaja szprosy na razie zostaly przymierzone tak tylko do zdjecia pewnie, ze robiłam zmiany - a kto ich nie robil, standard to chyba konstrukcja dachu, maksymalny bubel w wykonaniu wspanialego biura projektowego polac dachu wydluzona o 30 cm nie ma 2 kominkow tylko jeden narozny wewnetrzny a na srodku sciany "tarasowej" okna 3x80 co zreszta widac na zdjeciu, mam tylko jeden poziom w calym domu, okna w kuchni sa wieksze niz w projekcie, a w srodku pokoj narozny to sypialnia, z ktorej jest wejscie do lazienki, ta lazienka jest troche krotsza poniewaz od strony przedpokoju jest wneka na szafe druga lazienka ma wejscie tylko z przedpokoju chyba jeszcze troche pozmienialismy miejsca, w ktorych znajduja sie okna w pokojach ale to sa zmiany nieistotne wiecej grzechow nie pamietam w srode wchodzi glazurnik i juz na sama mysl cierpnie mi skora zrobi tez troche karton-gipsu w wejsciu do kuchni i salonu, jak bedzie to rozsadnie wygladalo to zrobie zdjecia, na razie nic w srodku nie ma, oprocz kominka, a moze sprobuje zaladowac jakies zdjecie chetnie tez poogladalabym jakies irmusiowe wnetrza, Teska, czy w Twoim dzienniku chwalilas sie swoimi wnetrzami, bo mnie sie wydaje, ze nie, chodz tak super dokladnie nie przegladalam przyznam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.12.2007 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 monieq Bardzo ladna Irma. Podobaja mi sie okna . Czy robilas zmiany w projekcie?. Moze masz jakies zdjecia ze srodka. dzieki, mnie tez sie podobaja szprosy na razie zostaly przymierzone tak tylko do zdjecia pewnie, ze robiłam zmiany - a kto ich nie robil, standard to chyba konstrukcja dachu, maksymalny bubel w wykonaniu wspanialego biura projektowego polac dachu wydluzona o 30 cm nie ma 2 kominkow tylko jeden narozny wewnetrzny a na srodku sciany "tarasowej" okna 3x80 co zreszta widac na zdjeciu, mam tylko jeden poziom w calym domu, okna w kuchni sa wieksze niz w projekcie, a w srodku pokoj narozny to sypialnia, z ktorej jest wejscie do lazienki, ta lazienka jest troche krotsza poniewaz od strony przedpokoju jest wneka na szafe druga lazienka ma wejscie tylko z przedpokoju chyba jeszcze troche pozmienialismy miejsca, w ktorych znajduja sie okna w pokojach ale to sa zmiany nieistotne wiecej grzechow nie pamietam w srode wchodzi glazurnik i juz na sama mysl cierpnie mi skora zrobi tez troche karton-gipsu w wejsciu do kuchni i salonu, jak bedzie to rozsadnie wygladalo to zrobie zdjecia, na razie nic w srodku nie ma, oprocz kominka, a moze sprobuje zaladowac jakies zdjecie chetnie tez poogladalabym jakies irmusiowe wnetrza, Teska, czy w Twoim dzienniku chwalilas sie swoimi wnetrzami, bo mnie sie wydaje, ze nie, chodz tak super dokladnie nie przegladalam przyznam Byly....ale z roznych powodow je wykasowalam..... bardzo fajne okna szprosy fajnie by wygladaly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.12.2007 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 monieqCzy szprosy w oknach sa tylko takie zdejmowane , czy mozna zamowic szprosy w srodku okna , miedzy szybami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monieq 12.12.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 monieq Czy szprosy w oknach sa tylko takie zdejmowane , czy mozna zamowic szprosy w srodku okna , miedzy szybami. teraz to mozna zamowic co tylko sie chce, kwestia kasy dokladnie takie okna widzialam u kogos i strasznie mi sie spodobaly wlasnie mieli zdejmowane szproszy a wlascicielka zachwalala to, ze np. mozna zdjac do mycia okien, mozna zdjac jesli sie znudza, a ja jeszcze uwazam, ze mozna kiedys zamowic sobie inny wariant i tez nie bedzie problemu ze zmiana - juz nawet wiem jakie zrobie sobie nastepnym razem wady dopiero przyjdzie mi poznac ale co tam z nowin to tyle ze glazurnik znowu nie przyszedl - nowy termin wyznaczyl na poniedzialek ciekawe tylko czy o nastepny poniedzialek mu chodzilo ? i jak tu pisac o postepach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.12.2007 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 monieq Czy szprosy w oknach sa tylko takie zdejmowane , czy mozna zamowic szprosy w srodku okna , miedzy szybami. teraz to mozna zamowic co tylko sie chce, kwestia kasy dokladnie takie okna widzialam u kogos i strasznie mi sie spodobaly wlasnie mieli zdejmowane szproszy a wlascicielka zachwalala to, ze np. mozna zdjac do mycia okien, mozna zdjac jesli sie znudza, a ja jeszcze uwazam, ze mozna kiedys zamowic sobie inny wariant i tez nie bedzie problemu ze zmiana - juz nawet wiem jakie zrobie sobie nastepnym razem wady dopiero przyjdzie mi poznac ale co tam z nowin to tyle ze glazurnik znowu nie przyszedl - nowy termin wyznaczyl na poniedzialek ciekawe tylko czy o nastepny poniedzialek mu chodzilo ? i jak tu pisac o postepach ? ech monieq .....moze chodzilo mu o ten co bedzie??? swoja droga to juz im sie w glowach poprzewracalo a ze szprosami super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 16.12.2007 03:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 glazurnik znowu nie przyszedl - nowy termin wyznaczyl na poniedzialek ciekawe tylko czy o nastepny poniedzialek mu chodzilo ? i jak tu pisac o postepach ?Ciśnij tych ściemniaczy, bo jak odpuścisz to przyjdą na poniedziałek, ...ale "lany". Próbował ktoś z was skorzystać z usług projektanta wnętrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts