monieq 16.12.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 nie cisnę jednak, ponieważ jest to człowiek, który dom mi buduje od samego początku i czasem trudne chwile przeżywamy, ale jest to szczególny przypadek człowieka, który myśli i jak robi to porządnie, choć drogo a co najważniejsze jak robi jedno to nie psuje drugiegotakże muszę na niego czekać bo innego nie chcę, juz się przekonałam jak to może być fajnie z innymimam nadzieję jednak, że w końcu się zjawi a tak w ogole to ja korzystałam przez krótką chwilę z projektantki wnętrz (chyba za dużo powiedziane) ale się z nią rozstałam myślę, że jest to kwestia zaufania, mam znajomych. ktorzy sa zadowoleni, zabierają sie za planowanie i projektowanie duuuzo wcześniej a nie prawie w momencie przeprowadzki, maja wszyskto ustalone, gdzie jaki kontakt, gdzie wnęka, wiedzą jakie kolory i płytki, wchodzą do stanu surowego i robią a ja to juz pół elektryki przerobiłam i pół hydrauliki i jeszcze końca tych przeróbek nie widzę, eh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dariusz ST 17.12.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 ....... a ja to juz pół elektryki przerobiłam i pół hydrauliki i jeszcze końca tych przeróbek nie widzę, eh To jak u mnie , zaczynam coś robić i dopiero drapię sie w głowę, jakoś nie wychodzi mi planowanie wszystkiego pół roku do przodu. Odpukać jakoś sobie idzie do przodu ....... pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monieq 17.12.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 taaaak, jakoś to sobie idzie na szczęście my też chyba nie umiemy a raczej nie chcemy planować z wyprzedzeniem, jedyny plan jaki się sprawdza to taki, że jak można poleżeć to się leży, jak trzeba coś zrobić to też się leży a potem na łapu capu różne sprawy się załatwia i z ulgą przyjmuje wiadomość, że glazurnik jednak przybędzie z opóźnieniem ale dziś jednak glazurnik się zjawił ! ciekawe co uda mu się do Świąt zrobić i pomysleć, że w zeszłym roku o tej porze odgrażaliśmy się bliższej i dalszej rodzinie, że Xmas 2007 to już u nas robimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dariusz ST 19.12.2007 00:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 ........jak można poleżeć to się leży, jak trzeba coś zrobić to też się leży .................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.12.2007 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 taaaak, jakoś to sobie idzie na szczęście my też chyba nie umiemy a raczej nie chcemy planować z wyprzedzeniem, jedyny plan jaki się sprawdza to taki, że jak można poleżeć to się leży, jak trzeba coś zrobić to też się leży a potem na łapu capu różne sprawy się załatwia i z ulgą przyjmuje wiadomość, że glazurnik jednak przybędzie z opóźnieniem ale dziś jednak glazurnik się zjawił ! ciekawe co uda mu się do Świąt zrobić i pomysleć, że w zeszłym roku o tej porze odgrażaliśmy się bliższej i dalszej rodzinie, że Xmas 2007 to już u nas robimy oby nie lezał...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monieq 19.12.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 chyba jednak leża w poniedzialłek zaczeli, po poludniu - 2ch ich jestzrobili plytki w wiatrolapie i zaczeli male wc dla goscizrobili zabudowe karton-gips kibelka podwieszanego, plytki na 2ch scianach+mozaika wokol lustra i pasek na scianie-to wczorajdzis przyjezdzam i widze zrobili: wykonczenie mozaika kolo malego okienka i zabieraja sie za podlogeno to chyba lezeli i na dodatek (wiem bo zdradzil sie jeden, ze fanem jest) ogladali "M jak milosc", "Plebanie" i jeszcze nie wiadomo codobrze, ze barku jeszcze nie mam bo by sobie pewnie drinki porobilimialam takiego co mi mieszkanie wykanczal i na koncu mowi, ze to czerwone co tam na stoliczku stalo to jakies takie niezbyt dobre - znaczy sie campari ale co mi tam, klada, poziomica w reku a na czasie akurat to mi nie za bardzo zalezy, wrecz przeciwnie bo tu fugi i inne rzeczy kupowac trzeba a ja w robocie uziemiona jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka II 20.12.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 A ja, przepraszam Yeti, nic się nie odzywałam, bo u mnie prace stanęły. Nie mam czym się chwalić, więc o czym tu gadać. Mój mąż zadasza inne domki, na nasz nie ma czasu. No cóż czytając wasze opinie i narzekania na wykonawców jestem wyrozumiała dla niego. U nas na Irmie szalowane są wieńce i podciągi. Zrobiliśmy nowy projekt na podiągi. Wylewmy je betonowe i strop drewniany. Zrezygnowaliśmy z wiązarów dachowych, bo firma Eraga z leksza przesadziła. Za moją (naszą ) chciała 30.000 zł. P.......o ich. Wiem ile takie więźby kosztują, bo wyceniam je kosztorysowo a mąż robi ciesielkę i pokrywa dach dachówką, blachą bądż gątem. Jak tylko wylejemy podciągi porobię fotki i powklejam. Yeti jaki mam nr na gg? Po miesiącu zakupu nowego komputera siadła mi płyta główna. Po zainstalowaniu nowej zgubiłam swój nr. Będę wdzięczna. Pozdrawiam i papaśki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka II 20.12.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Sory za błędy, ale piszę z ukradka w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 21.12.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 ....... a ja to juz pół elektryki przerobiłam i pół hydrauliki i jeszcze końca tych przeróbek nie widzę, eh To jak u mnie , zaczynam coś robić i dopiero drapię sie w głowę, jakoś nie wychodzi mi planowanie wszystkiego pół roku do przodu. Odpukać jakoś sobie idzie do przodu ....... pozdrawiam wszystkich No właśnie... chciałbym tego uniknąć, ale czuję, że będzie jak u was. Nawet zacząłem rozmawiać z jakimś projektantem, ale jak mi krzyknął po 70zł od metra podłogi aranżowanego wnętrza , to mi przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 21.12.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 mialam takiego co mi mieszkanie wykanczal i na koncu mowi, ze to czerwone co tam na stoliczku stalo to jakies takie niezbyt dobre - znaczy sie campari ale co mi tam, klada, poziomica w reku a na czasie akurat to mi nie za bardzo zalezy, wrecz przeciwnie bo tu fugi i inne rzeczy kupowac trzeba a ja w robocie uziemiona jestemNo proszę! na to jeszcze nie wpadłem, ale patent na prawdę niezły: chcesz mieć dzień zwłoki na przemyślenia - zostawiasz (całkiem przypadkiem) 1 campari, 5dni - baniaczek 5L Byle tylko na nadgorliwych nie trafić, bo wtedy nie będzie przerwy a jedynie robota bardziej "artystycznie" wykonana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 21.12.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Yeti jaki mam nr na gg? Po miesiącu zakupu nowego komputera siadła mi płyta główna. Po zainstalowaniu nowej zgubiłam swój nr. Będę wdzięczna. Pozdrawiam i papaśkiPapaśku, nr wysłałem ci na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monieq 21.12.2007 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 a u mnie już 1,6 łazienki zrobione + wiatrołap życzę Wam wszystkiego dobrego i spokojnych Świąt ,ponadto tym, którzy wciąz budują, wytrwałości i obyśmy szybko Święta spędzali w naszych Irmusiach pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.12.2007 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 http://www.PopDarts.com/Comments/Special_Graphic_Glitters/Christmas_Cards/images/happy-holidays.gif Zycze Wszystkim Wesolych i pogodnych Swiat Bozego Narodzenia oraz spelnienia marzen z okazji nadchodzacego Nowego Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 22.12.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 (edytowane) Przyłączam się do życzeń: http://www.wigilia.pl/cards/2.jpg Wszystkim "wykończonym" życzę zasłużonego odpoczynku w nowym domku i oby dom ten okazał się tak idealny, żebyście nigdy nie pragnęli budować następnego.Tym zaawansowanym życzę, aby w Święta zapomnieli na chwilę o problemach i nabrali sił w rodzinnym gronie do dalszej pracy.Wszystkim rozpoczynającym życzę samych trafnych decyzji, kompetentnych fachowców i pełnego worka czeków "in blanco". Edytowane 31 Stycznia 2013 przez Yeti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dariusz ST 24.12.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 Życzę wszystkim wesołych , spokojnych świąt i DUŻO RADOŚCI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.12.2007 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 wszystkim zycze Wspaniałego 2008 roku....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka II 08.01.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Nie ma Stelki i wszystko umiera w butach. Co to pomór? Ja nie mam o czym pisać, ale Wy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dariusz ST 09.01.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Zima....., Negocjuję tylko z elektrykiem narazie , prawdopodobnie zacznę okablowywać Irmę w ciągu dwóch tygodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 11.01.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 ...a ja przez okna sobie wyglądam... różnych firm , ale wypadnie chyba na Oknoplast-Kraków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monieq 13.01.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 a ja mam juz dwie i pół łazienki zrobione + wiatrołap i baaaaardzo się cieszę, że to już wkrótce za mną myślę teraz o podłogach i o kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts