zaj 08.10.2008 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Co prawda temat szyby miedzy blatem a szafkami był już poruszany ale chodzi mi o pewien aspekt zastosowania szyby na ścianie. Jedną z zalet zastosowania szyby we wnetrzu jest możliwośc łączenia jej z nadrukami, grafikami, zdjęciami itp O ile wiem możliwości jest kilka: 1 - nadruk na szybie2- nadruk na szybie od spodu (na zewnątrz jest gładka szyba)3 - przykrycie przeźroczystą (np antyrefleksową) szybą nadruku przyklejonego na ścianie Które z rozwiązań byście proponowali?mi najbardziej efektowne wydaje się rozwiązanie 2, ale tez nadruk na szybie jest klopotliwy - najpierw mierzymy miejsce na szybe, zamawiamy u szklarza, odbieramy, zamawiamy nadruk na szybie, czekamy, odbireamy z punktu drukującego, wracamy do szklarza aby ją zamontował. Macie jakieś doświadczenia, którymi moglibyście się podzielić? Może znacie jakies punkty w Warszawie drukujące na szybach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts