Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zmiana lidera

Frankai

Recommended Posts

• Odpowiedzi 45
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Oj Majka, Majka. Poszukaj mojego posta gratulującego Tesce otrzymania tytułu Lider. To było już chyba z półtora miesiąca temu! Redakcja kiedyś nadała 3 tytuły Lidera, żebym nie czuł się samotny ;-) Teraz zaś Teska wyszła już całkiem na czoło :-)

Teska, przyjmnij również moje gratulacje.

Prawdę mówiąc jesteś chyba bezkonkurencyjna.

Drobna statystyka średnio 9,49 postów dziennie.

A dzisiaj to przeszłaś samą siebie. Wczoraj patrzyłem i Frankai był jeszcze na czele, a w tej chwili wyprzedzasz go o ponad 40 postów.

Sprawdziłem od rana do tej chwili napisałaś 68 postów :lol: .

W niecały rok pisania na Forum zdystansowałaś wszystkich.

Ale uważaj, Krystian ze swoją średnią 9,06 niedługo Cię dogoni, a moze i zagrozi pozicji Super Lidera, zwłaszcza w długie zimowe wieczory, kiedy ruch na budowie znacznie się zmniejszy.

Teska,

Drobna statystyka średnio 9,49 postów dziennie.

A dzisiaj to przeszłaś samą siebie. Wczoraj patrzyłem i Frankai był jeszcze na czele, a w tej chwili wyprzedzasz go o ponad 40 postów.

Ale uważaj, Krystian ze swoją średnią 9,06 niedługo Cię dogoni,

Ciekawe wyliczenia. Spojrzałam i co widzę :lol:

Henok - srednia ilość postów 8,30dziennie :lol:

Też jesteś w czołówce :D

Ciekawe wyliczenia. Spojrzałam i co widzę :lol:

Henok - srednia ilość postów 8,30dziennie :lol:

Też jesteś w czołówce :D

Siebie przez skromność nie wymieniłem :oops: , ale pamiętam, że jak zaczynałem pisać na Forum do Bartt miał średnią ilość ok 11 postów dziennie. :o

pamiętam, że jak zaczynałem pisać na Forum do Bartt miał średnią ilość ok 11 postów dziennie. :o

A jak ja zaczynałem pisać, to na Forum dziennie było tyle postów, co dziś Teska wypracowuje :-D Zabierało się głos prawie na każdy temat. Odbywało się to prawie na zasadach burzy mózgów :-) Z kolei "starsi" ode mnie pamiętają jeszcze, jak to na Forum były dnie bez postów :-o

• 2 weeks później...

Ja powiem tak: też połknęłam bakcyla Forum, ze względu na budowę ( bo i z jakiego innego??) ale podziwiam tych liderów. Dlaczego? Bo mimo tego, iż moja praca jest nierozerwalnie związana z internetem i spędzam przy kompie 8-10 godzin dziennie, to na Forum zaglądam sporadycznie, bo po prostu nie mam czasu!!! I rodzą mi sie takie myśli:

a) liderzy maja kupę kasy, ktoś buduje za nich i dlatego mają tyle czasu na pisanie postów;

b) liderzy nie mają kasy, ale pracują w takich firmach, że spokojnie mogą w trakcie pracy - widocznie niezbyt absorbującej - siedzieć na Forum ,śledzić jego przebieg i natychmiast reagować

c) ???

No bo ja tak sobie przeanalizowałam swój klasyczny dzionek: wstałam o 7, nakarmiłam dziecię i wypuściłam do szkółki, gimnastyka obowiązkowa ze wględu na chory kręgosłup jakieś 10 minut, potem kąpiel, śniadanko, jakieś pranie wstawione do pralki, wyjazd z domku, wizyta w banku i już jestem na 9 w pracy, klikam do 15,30, lecę na obiadek, kontrolka na budowie, wracam do biura i klikam do 17. I w zasadzie ze względu na chwilowy oczopląs zawodowy w ramach rekreacji wskakuję na chwilkę spojrzeć na Forum na interesujące mnie wątki. Zajmie mi to jakieś małe 15 minut i wracam do pracy. Potem zakupy w drodze do domu, w domu normalka orka i tak około 23 zwijam sie w kłębuszek. Więc jakim cudem 40 postów dziennie ?????? Oj liderzy, chyba popadliście w forumomanię :))) Tylko czym to leczyć? Końcem budowy??? Nie podejrzewam, żeby to pomogło, hehe:))) Pozdrawiam wszystkich serdecznie i miłego wieczorka życzę:)))

Ps. A umnie - niestety dopiero teraz - szykują wieniec. Ale wywiązka już czeka, więc lada moment zobaczę kształt dachu:)))

• 3 weeks później...
.

Tak przegladam sobie nieraz to forum i tak sie zastanawiam czym sie Teska zajmuje?Chyba ma baaaaaardzo duzo wolego czasu ;)

No bo tak jak napial Henio to zeby napisac prawie 70 postow w ciagu 7 godzin (licze od 6 rana) to nic tylko trzeba na forum siedziec.

Chyba bede sklonny zgodzic sie z ryb_ka.

sorry...ale to przypomina mi wyścigi pewnych gryzoni...niesmaczne zresztą

Pozdrawiam

Jarecky, mam nadzieję, że mnie do tego "wyścigu szczurów" nie zaliczasz. Staram się pisać o konkretach i rozwiązywać konkretne problemy, co nie znaczy, że nie lubię zajrzeć np. do wątku "Dowcipy".

No może w kilku wątkach dałem się wciągnąć w "niezdrową" dyskusję.

Moje posty wynikają często z jednego - nie mogę milczeniem pominąć niektórych nie zawsze mądrych pomysłów innych Forumowiczów.

Zauważyłem, że często moje wypowiedzi kończą dyskusję na dany, często kontrowersyjny temat.

Nie ukrywam, że sam pomimo sporego stażu w budownictwie wiele się na tym Forum uczę, jak zresztą większość jego uczestników.