Frankai 11.10.2003 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2003 Nie wiem ile osób to już dostrzegło - nastąpiła zmiana lidera. Od tej pory przewodzi nam Teska. Na cześć nowego lidera: Hip, Hip, Hurrrrra !!! Gratuluję i powodzenia (w sprawach mieszkaniowych i forumowych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.10.2003 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2003 Frankai jest nas dalej 3 sztuki Ty, Ja , Pittbull.....a zreszta wszyscy są niejako liderami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.10.2003 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2003 A, rzeczywiście teska gratulacje, ale, ale co ja widzę, mamy więcej liderów...... Teraz to mozna się pogubić, za kim podążać, kto wskaże nam cel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 11.10.2003 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2003 Oj Majka, Majka. Poszukaj mojego posta gratulującego Tesce otrzymania tytułu Lider. To było już chyba z półtora miesiąca temu! Redakcja kiedyś nadała 3 tytuły Lidera, żebym nie czuł się samotny Teraz zaś Teska wyszła już całkiem na czoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.10.2003 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2003 nio to dzięki Frankai Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.10.2003 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2003 [quote name="FrankaiTeraz zaś Teska wyszła już całkiem na czoło [/quote] Uważaj, bo łatwo nabić sobie guza Nie będę Was gonić, w peletonie bezpieczniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.10.2003 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2003 bedziemy uważac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 11.10.2003 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2003 Majka - a wcale, że nie. My się możemy sami wyłożyć, a w peletonie jak się ktoś wyłoży przed Tobą, to też leżysz No może tylko w peletonie mniej wieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.10.2003 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 11.10.2003 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2003 Teska, przyjmnij również moje gratulacje. Prawdę mówiąc jesteś chyba bezkonkurencyjna. Drobna statystyka średnio 9,49 postów dziennie. A dzisiaj to przeszłaś samą siebie. Wczoraj patrzyłem i Frankai był jeszcze na czele, a w tej chwili wyprzedzasz go o ponad 40 postów. Sprawdziłem od rana do tej chwili napisałaś 68 postów . W niecały rok pisania na Forum zdystansowałaś wszystkich. Ale uważaj, Krystian ze swoją średnią 9,06 niedługo Cię dogoni, a moze i zagrozi pozicji Super Lidera, zwłaszcza w długie zimowe wieczory, kiedy ruch na budowie znacznie się zmniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.10.2003 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2003 Teska, Drobna statystyka średnio 9,49 postów dziennie. A dzisiaj to przeszłaś samą siebie. Wczoraj patrzyłem i Frankai był jeszcze na czele, a w tej chwili wyprzedzasz go o ponad 40 postów. Sprawdziłem od rana do tej chwili napisałaś 68 postów . Ale uważaj, Krystian ze swoją średnią 9,06 niedługo Cię dogoni, Ciekawe wyliczenia. Spojrzałam i co widzę Henok - srednia ilość postów 8,30dziennie Też jesteś w czołówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 11.10.2003 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2003 Bo tu smi aktywni siedzą , ciekawe, kto buduje za nas te domy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 11.10.2003 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2003 Ciekawe wyliczenia. Spojrzałam i co widzę Henok - srednia ilość postów 8,30dziennie Też jesteś w czołówce Siebie przez skromność nie wymieniłem , ale pamiętam, że jak zaczynałem pisać na Forum do Bartt miał średnią ilość ok 11 postów dziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.10.2003 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 HenoK a dzięki bardzo....wiesz, jak jest czas to wtedy nałóg daje znać o sobie... myślę jednak że to wszyscy są w czołówce.... Miłego dnia wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 13.10.2003 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 pamiętam, że jak zaczynałem pisać na Forum do Bartt miał średnią ilość ok 11 postów dziennie. A jak ja zaczynałem pisać, to na Forum dziennie było tyle postów, co dziś Teska wypracowuje Zabierało się głos prawie na każdy temat. Odbywało się to prawie na zasadach burzy mózgów Z kolei "starsi" ode mnie pamiętają jeszcze, jak to na Forum były dnie bez postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 14.10.2003 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2003 Z kolei "starsi" ode mnie pamiętają jeszcze, jak to na Forum były dnie bez postów Mała awaria serwera i już będzie dzień bez postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryb_ka 22.10.2003 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 Ja powiem tak: też połknęłam bakcyla Forum, ze względu na budowę ( bo i z jakiego innego??) ale podziwiam tych liderów. Dlaczego? Bo mimo tego, iż moja praca jest nierozerwalnie związana z internetem i spędzam przy kompie 8-10 godzin dziennie, to na Forum zaglądam sporadycznie, bo po prostu nie mam czasu!!! I rodzą mi sie takie myśli: a) liderzy maja kupę kasy, ktoś buduje za nich i dlatego mają tyle czasu na pisanie postów; b) liderzy nie mają kasy, ale pracują w takich firmach, że spokojnie mogą w trakcie pracy - widocznie niezbyt absorbującej - siedzieć na Forum ,śledzić jego przebieg i natychmiast reagować c) ??? No bo ja tak sobie przeanalizowałam swój klasyczny dzionek: wstałam o 7, nakarmiłam dziecię i wypuściłam do szkółki, gimnastyka obowiązkowa ze wględu na chory kręgosłup jakieś 10 minut, potem kąpiel, śniadanko, jakieś pranie wstawione do pralki, wyjazd z domku, wizyta w banku i już jestem na 9 w pracy, klikam do 15,30, lecę na obiadek, kontrolka na budowie, wracam do biura i klikam do 17. I w zasadzie ze względu na chwilowy oczopląs zawodowy w ramach rekreacji wskakuję na chwilkę spojrzeć na Forum na interesujące mnie wątki. Zajmie mi to jakieś małe 15 minut i wracam do pracy. Potem zakupy w drodze do domu, w domu normalka orka i tak około 23 zwijam sie w kłębuszek. Więc jakim cudem 40 postów dziennie ?????? Oj liderzy, chyba popadliście w forumomanię )) Tylko czym to leczyć? Końcem budowy??? Nie podejrzewam, żeby to pomogło, hehe:))) Pozdrawiam wszystkich serdecznie i miłego wieczorka życzę)) Ps. A umnie - niestety dopiero teraz - szykują wieniec. Ale wywiązka już czeka, więc lada moment zobaczę kształt dachu:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 07.11.2003 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2003 zawsze bardziej liczy sie JAKOSCwszytskiego dobrego dla Liderow bylych i aktualnych.gratulacje Teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 07.11.2003 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2003 . Sprawdziłem od rana do tej chwili napisałaś 68 postów . Tak przegladam sobie nieraz to forum i tak sie zastanawiam czym sie Teska zajmuje?Chyba ma baaaaaardzo duzo wolego czasu No bo tak jak napial Henio to zeby napisac prawie 70 postow w ciagu 7 godzin (licze od 6 rana) to nic tylko trzeba na forum siedziec. Chyba bede sklonny zgodzic sie z ryb_ka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 08.11.2003 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2003 sorry...ale to przypomina mi wyścigi pewnych gryzoni...niesmaczne zresztą Pozdrawiam Jarecky, mam nadzieję, że mnie do tego "wyścigu szczurów" nie zaliczasz. Staram się pisać o konkretach i rozwiązywać konkretne problemy, co nie znaczy, że nie lubię zajrzeć np. do wątku "Dowcipy". No może w kilku wątkach dałem się wciągnąć w "niezdrową" dyskusję. Moje posty wynikają często z jednego - nie mogę milczeniem pominąć niektórych nie zawsze mądrych pomysłów innych Forumowiczów. Zauważyłem, że często moje wypowiedzi kończą dyskusję na dany, często kontrowersyjny temat. Nie ukrywam, że sam pomimo sporego stażu w budownictwie wiele się na tym Forum uczę, jak zresztą większość jego uczestników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts