Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zmiana lidera

Frankai

Recommended Posts

No i jak nigdy znowu wlazłam na forum, bo sieć nam w firmie nawaliła i upojnie spędziłam sobotę w firmie, zamiast delektowac się widokiem kładzionej folii na dachu:))) No to jak już zadziałalo, to sprawdziłam pocztę i wątek LIDER mnie powalił :)

Powiem tak: ok, Teska, rozumiem i graba, przy najbliższej okazji pijemy piwo - temat zamknięty, szkoda naszej energii.

A Twój domek chętnie bym zobaczyła i swoim też się chcę pochwalić, a co!!!

Więc pchnij mi jakiegoś linka do zdjęć, a ja zmobilizuję moje szczęście, niech też gdzieś wpakuje nasze fotki i podyskutujemy sobie o wyższości pokoju z kominkiem nad tym bez :)))

Pozdrawiam i do miłego

ryb_ka

• Odpowiedzi 45
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ryb_ka

dzieki , temat zamkniety. trzymam za słowo jezeli chodzi o piwko :lol: :lol: fotki mojej chałupki zobaczysz w dzienniku .....tam jest pare linków...na ostatniej stronie jest Irma prawie gotowa, na 2 bodajze dopiero co budowana... :lol:

Miłego...masz gg?

RY_BKA

sorki jezeli sie na mnie wkurzyłaś nie to było moim celem, celem było pokazanie klasy a włascieiw jej brak Jareckiego....

Jarecky ni stad ni zowad naskoczył na mnie...nie wiem dlaczego...przeciez z nikim sie nie scigam bo nie ma po co...jakos tak sobie mnie upatzrył

Była u mnie kumpelka psycholog i powiedziała zeby mu napisac w prywatnych wiadomosciach tekst jaki własnie przeczytałaś....załozyłam sie z nią ze prywatnych wiadomosci facet nie pokaze wszystkim....ona stwaiła ze jednak tak: i efekt przegrałam flaszke czarnego Jaśka...ale co tam warto było bo wyszło ze rzeczywiscie Jarecky to facecik bez klasy....skoro lubi naskakiwac na osoby ktore nic mu nie zrobiły...fakt efekt uzyskał...bo Ty ryb_ko mnie tez obraziłaś...pisze co pisze...wcale nie musisz czytac..ale nie gniewam sie :-? czas wolny spedzam jak spedzam...w necie, nie pracuje bo pilnuje budowy, zwolniłam sie sama z pracy, maz mu pracuje i ry_bko droga : wyobraz sobie sama jestem golcem bo mam kredyt...

Zupełnie nie chciałam nikogo obrazac ....chciałam tylko zobaczyc co zrobi Jarecky...i zobaczyłam...facecik bez jaj.

Jezeli ktos poczuł sie obrazony moja pisanina prywatna do jareckiego :PRZEPRASZAM

jarecky- bez komentarza odpuśc sobie.

Witam

Widzę, że moderatorzy poczuli się urażeni, usuwając moje posty (pomimo, że były zgodne z regulaminem)...trudno

Teska...jesteś klasą samą w sobie z odpowiednio dużymi jajami, prawdopodobnie. Twoje posty, szczególnie ostatnie to pokazują. Pomysł z panią psycholog był wooowwww... jestem wzruszony przebiegłością i sprytem.

Pozdrawiam