magi 08.10.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Chciałabym kupić taki piecyk czy jak to się tam nazywa do ppieczenia pizzy. Użytkujecie może takowe? Możecie coś polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.10.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Kupiłam w zeszłym roku automat do wypieku chleba. Do doopy. Chleb zawsze siada, jest źle wyrośnięty i niedopieczony, choć próbowałam już dziesiątek kombinacji i kupowałam gotowe mieszanki do pieczenia chleba. Teraz stoi bezużytecznie, a ja piękę chleb w piekarniku, wiesz jaki, bo próbowałaś. Daj spokój, po co Ci wydawać kasę, pizza to naprawdę wyjątkowo łatwe ciasto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 09.10.2008 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Chciałabym kupić taki piecyk czy jak to się tam nazywa do ppieczenia pizzy. Użytkujecie może takowe? Możecie coś polecić magi czyżby to ten sposób na biznes? będzie pizza u nas na wiosce? hurrra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.10.2008 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Depesiu nie chodziło mi o urządzenie do wyrobu ciasta tylko do wypieku bo nie mam piekarnika Elutek na wiosce pizzy nie będzie przynajmniej jeszcze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 09.10.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Elutku, wyjęłaś mi to z ust. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kate_l 06.11.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Myślę, że nie warto kupować takiego urządzenia - po co sobie zagracać kuchnię?! Osobiście robię pizzę w zwykłym piekarniku z termoobiegiem i zawsze wychodzi przepyszna! Mam jeden sprawdzony przepis na ciasto, które po prostu nie może się nie udać. I żaden piecyk nie jest mi do szczęścia potrzebny Pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts