dziubek25077 08.10.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 WitamChciałem prosić wszystkich którzy mają a robili schody zakręcane monolityczne (bez półki) o pokazanie zdjęć wykonanych szalunków, chce to zrobić jak najlepiej, pewną koncepcje już obrałem ale wilałbym pooglądać i móc porównać.Dzienników budów już się naoglądałem ale prawie nic nie znalazłemZ góry dziękujePozdro !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 08.10.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 czy dobrze rozumuje że chodzi ci o schody zabiegowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziubek25077 09.10.2008 04:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 czy dobrze rozumuje że chodzi ci o schody zabiegowe? NIewiem czy fachowo tak się one nazywają ale o takie schody mi chodzi które na zakręcia mają stopnie jak kawałki tortu czyli trujkątne, a nie ma podestu Pozdro !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 09.10.2008 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 W dzienniku CMYK'a są ładne zdjęcia takich zaszalowanych schodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts