jutlandia 09.10.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Witam,czy można trzymać zamrażarkę w pomieszczeniu, gdzie będzie zimą lekko ujemna temperatura? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 09.10.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Raczej nie. W instrukcji mojej zamrażarki najniższa temperatura otoczenia dla najlepszej wydajności urządzenia to +10 (ale też i +16 czy +18 - zalezy od klasy urządzenia) Ja swoją trzymam w schowku pod schodami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jutlandia 09.10.2008 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 a ja kupiłam zamrażarkę i jest super, tyle że niedługo odpalę ogrzewanie podłogowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts