Blekitna1 11.10.2003 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2003 Witam! Jestem nową osobą -budowa dopiero przede mną ale zabieram sie za kupno materiałów ...projektant zalecił U 220 ja nie mam przekonania i zastanawiam sie nad "porother" .Co sądzicie na ten temat?..bardzo dziękuje z góry za wszystkie odpowiedzi i rady , Joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 11.10.2003 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2003 ja zbudowałem z U220U220 to wymiar pustaka. A pustak ten dostępny jest w wersji z ceramiki zwykłej i również z porothermu (czyli ceramiki poryzowanej). Ja zbudowałem z U-220 w wersji porotherm, bo akurat mieli tą cegłę tanio.I póki co stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blekitna1 11.10.2003 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2003 ja zbudowałem z U220 U220 to wymiar pustaka. A pustak ten dostępny jest w wersji z ceramiki zwykłej i również z porothermu (czyli ceramiki poryzowanej). Ja zbudowałem z U-220 w wersji porotherm, bo akurat mieli tą cegłę tanio. I póki co stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts