frykow 09.10.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Dostałem sadzonki macierzanki piaskowej w doniczkach. Czy powinienem je teraz sadzić, czy mogą poczekać do wiosny? Jeżeli czekać - to trzymać je w ciepłym mieszkaniu czy też wystawić na zewnątrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 09.10.2008 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Posadź i nie kombinuj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnieszkaG. 10.10.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Podpisze się pod przedmówcą. Jak najbardziej mozna sadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwciach 28.12.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Dostałem sadzonki macierzanki piaskowej w doniczkach. Czy powinienem je teraz sadzić, czy mogą poczekać do wiosny? Jeżeli czekać - to trzymać je w ciepłym mieszkaniu czy też wystawić na zewnątrz? Zakupiłam na allegro sadzonki w doniczkach. Przyszły przed świętami, wsadziłąm je do garażu i zapomniałam o nich( Swięta). Garaż jest nieogrzewany i nieużywany. Dziś wchodzę i co widzę?! Funkie wybiły z doniczek, irysy pną się do góry... niedobrze... za wcześnie... Ziemia zamarznięta na amen.... jak je przechować do wiosny, aby nie zmarniały? Wsadzić do ziemi jak puści mróz, czy przetrzymac w domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts