fiolek 09.10.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Zastanawiam się ile brudu , kurzu itp. uzbiera się w kasetach drzwi przesuwnych zabudowanych ? Czy ktoś widział może taką kasetę ( lub inną zabudowę ) po kilku latach użytkowania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 09.10.2008 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 syf jakich mało - kiedyś wywalaliśmy coś takiego - samoróbka z lat 70-tych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiolek 09.10.2008 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Myślę, że i w tych współczesnych, nowoczesnych kasetach będzie prawie to samo. Mam 3 drzwi przesuwne, chciałem je zabudować ale naszły, mnie wątpliwości. Szukam więc doświadczeń u niezawodnych Forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Killer_su 10.10.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 nie ma problemu, chociaż kurz pewnie się jakiś zbiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
revalidon 10.10.2008 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Przecież zawsze można zdjąć skrzydło i odkurzyć.... Nawet brudasy moga to zrobic choćby raz do roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
revalidon 10.10.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Przecież zawsze można zdjąć skrzydło i odkurzyć.... Nawet brudasy moga to zrobic choćby raz do roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
revalidon 10.10.2008 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Przecież zawsze można zdjąć skrzydło i odkurzyć.... Nawet brudasy moga to zrobic choćby raz do roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
revalidon 10.10.2008 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Przecież zawsze można zdjąć skrzydło i odkurzyć.... Nawet brudasy moga to zrobic choćby raz do roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
revalidon 10.10.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Przecież zawsze można zdjąć skrzydło i odkurzyć.... Nawet brudasy moga to zrobic choćby raz do roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
revalidon 10.10.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Przecież zawsze można zdjąć skrzydło i odkurzyć.... Nawet brudasy moga to zrobic choćby raz do roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Killer_su 10.10.2008 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 U mnie aby wyjąć skrzydło musiałbyś rozebrać ścianę Na szczęście wejście w ścianę jest w miarę szczelne, więc nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
revalidon 10.10.2008 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 U mnie aby wyjąć skrzydło musiałbyś rozebrać ścianę Na szczęście wejście w ścianę jest w miarę szczelne, więc nie ma problemu rozumiem, że masz takie rozwiazanie, że najpierw zamontowano skrzydło a potem wszystko zamurowano... fiu, fiu, to jakies nowatrorskie rozwiązanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jpawl 13.10.2008 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 E tam zaraz nowatorskie... My coś takiego http://www.drzwi-wim.pl/pojedyncze.htm mamy między sypialnią i przyległą do niej łazienką (oczywiście bez szyby od prawie pięciu lat i zero problemów z użytkowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Killer_su 14.10.2008 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 U mnie aby wyjąć skrzydło musiałbyś rozebrać ścianę Na szczęście wejście w ścianę jest w miarę szczelne, więc nie ma problemu rozumiem, że masz takie rozwiazanie, że najpierw zamontowano skrzydło a potem wszystko zamurowano... fiu, fiu, to jakies nowatrorskie rozwiązanie.... O czym Ty gadasz? Widziałeś kiedyś drzwi przesuwane chowane w ścianę (nie nakładane na ścianę)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Killer_su 14.10.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 U mnie aby wyjąć skrzydło musiałbyś rozebrać ścianę Na szczęście wejście w ścianę jest w miarę szczelne, więc nie ma problemu rozumiem, że masz takie rozwiazanie, że najpierw zamontowano skrzydło a potem wszystko zamurowano... fiu, fiu, to jakies nowatrorskie rozwiązanie.... O czym Ty gadasz? Widziałeś kiedyś drzwi przesuwane chowane w ścianę (nie nakładane na ścianę)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Killer_su 14.10.2008 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 U mnie aby wyjąć skrzydło musiałbyś rozebrać ścianę Na szczęście wejście w ścianę jest w miarę szczelne, więc nie ma problemu rozumiem, że masz takie rozwiazanie, że najpierw zamontowano skrzydło a potem wszystko zamurowano... fiu, fiu, to jakies nowatrorskie rozwiązanie.... O czym Ty gadasz? Widziałeś kiedyś drzwi przesuwane chowane w ścianę (nie nakładane na ścianę)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Killer_su 14.10.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 U mnie aby wyjąć skrzydło musiałbyś rozebrać ścianę Na szczęście wejście w ścianę jest w miarę szczelne, więc nie ma problemu rozumiem, że masz takie rozwiazanie, że najpierw zamontowano skrzydło a potem wszystko zamurowano... fiu, fiu, to jakies nowatrorskie rozwiązanie.... O czym Ty gadasz? Widziałeś kiedyś drzwi przesuwane chowane w ścianę (nie nakładane na ścianę)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 14.10.2008 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Podepne sie pod wątek : a znacie jakiegos producenta / system drzwi suwanych, nie chowanych w ścianie, "parkowanych" gdzieś z boku.Takie do optycznego podzielenia strefy mieszkania, 2-3 tafle szkła suwane równolegle ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Killer_su 14.10.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Coś takiego możesz zrobić drzwiami suwanymi do szaf - znajdziesz w każdym markecie budowlanym.Poza tym zobacz systemy do drzwi przesuwnych np. sevroll'a na ich bazie możesz sam zbudować drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
revalidon 14.10.2008 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 U mnie aby wyjąć skrzydło musiałbyś rozebrać ścianę Na szczęście wejście w ścianę jest w miarę szczelne, więc nie ma problemu rozumiem, że masz takie rozwiazanie, że najpierw zamontowano skrzydło a potem wszystko zamurowano... fiu, fiu, to jakies nowatrorskie rozwiązanie.... O czym Ty gadasz? Widziałeś kiedyś drzwi przesuwane chowane w ścianę (nie nakładane na ścianę)? Ja widziałem, nawet mam je kilka metrów od siebie... Ale tobie jak widzę, tylko sie zdaje, że widziałeś... Pomoge ci... Zobazxzc sobie wnecie firmę Esselte, produkujacą kasety do drzwi... W kazdej chwili można zdjać skrzydło z wózków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts