Piczman 09.10.2008 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Mam kilka pytań do osób dobrze zorientowanych w temacie! Ale chodzi mi o informacje aktualne a nie wyczytane z postów z 2005 roku bo takie znalazłem najmłodsze Czy Bank może/musi aktualizować nas w Rejestrze Bankowym prowadzonym przez Związek Banków Polskich na naszą pisemną prośbę? Jakie są szanse na powodzenie? Od czego te szanse są uzależnione? Jaki okres po spłacie zadłużenia widnieją te dane w rejestrze( słyszałem różnie 2,3,7 lat ) Czy Banki są przychylne czy raczej trzymają się zasady " nie płaciłeś to teraz płacz "? Z góry dzięki Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzys_i_aga 10.10.2008 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Wszystkiego można się dowiedzieć na stronie http://www.bik.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 10.10.2008 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Gdzie napisałem że chodzi o BIK ? To zupełnie coś innego ,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts