wiochman 09.10.2008 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Witam forumowiczówPolecam swoje usługi w zakresie montażu oraz serwisu POŚ firmy SOTRALENTZ(drenażowych,tunelowych oraz biologicznych)Posiadam autoryzację firmy Sotralentz co pozwala producentowi objąć państwa 10 letnim okresem gwarancyjnym a państwu zapewnić wieloletnią bezawaryjną eksploatację. PS. Osobiście jestem użytkownikiem POŚ drenażowego z osadnikiem EPURBLOC® firmy SOTRALENTZ więc także jako użytkownik z czystym sumieniem mogę polecić państwu te produkty. Remigiusz Biegański Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czester-79 01.11.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Witam a czy robisz także projekty takich oczyszczalni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 03.11.2008 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 WitamOwszem robię ale ta odległość... Jeżeli chcesz mogę cię z kimś skontaktować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b.bohdanowicz 21.05.2010 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Jestem zainteresowany Twoimi usługami w zakresie montażu oraz serwisu POŚ firmy SOTRALENTZ (drenażowych, tunelowych oraz biologicznych). Mój tel. 502502740 lub adres. [email protected], Proszę o kontakt. Z pozdrowieniami Bohdan Bohdanowicz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek57 24.05.2010 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 (edytowane) Witam. Ja tez jestem zainteresowany kwestia POS.Mozesz mi nakreslic jak to wyglada?- u mnie jest piasek 3-6m ( w zaleznosci od miejsca na dziace) ponizej glina- woda gruntowa wysoko (juz na 1m)- myslimy nad studnia glebinowa- 1200m2Dane na temat wod grunowych i rodzaju gruntu mam od bezposrednich sasiadow, u których bili studnie glebinowe. Edytowane 24 Maja 2010 przez piotrek57 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts