Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom Doroty i Tomka - D83 Pod lasem

Recommended Posts

• Odpowiedzi 47
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 months później...
witam

mam pytanie :wink:

mam tak samo zaplanowany zlew i wszyscy mówia ze będę miała zły dostęp do niego (mnie się wydaje że ok) ale nie bardzo mogę zlew przesunąć i zostanie tak jak u Ciebie

napisz mi jak to się sprawuje w praktyce?

kuchnia robi wrażenie,bardzo ładna :)

Pewnie już za późno, ale przez jakiś czas miałam problemy z netem. Dla mnie zlew jest OK, może gdyby był 2-komorowy to byłby problem z dostępem do drugej komory, ale w moim przypadku 1 komora i ociekaczka - i wszystko gra :)

Witam, właśnie szukamy domku na wąską działkę i bardzo podoba nam się projekt domku pod lasem...oglądam zdjęcia Waszego domku i jestem nim zauroczona. Mam jednak dylemat bo na dole muszę mieć gabinet więc kuchnia musi pozostać tak jak w projekcie i tu jest problem bo jest strasznie mała:( Mogłabym prosić o dokładne jej wymiary. Może jakieś sugestie odnośnie ewentualnych zmian, bo zazwyczaj funkcjonalność okazuje się podczas użytkowania. Myślałam o powiększeniu o 10% projektu, ale to też nie wiele da... Jakie macie ogrzewanie??

• 2 years później...
A dziękuję, dziekuję ... fajnie, że Wam się podba. Kuchnia narazie staneła w miejscu, więc nie ma co pokazać :( Ale jak coś ruszy to napewno wrzuce fotki.

Czekam na montaż drzwiczek w szafce, gdzie stoi mikrofala (czarne), na ścianie, przy której stoi stół będzie tapeta w kolorze grafitowym (prawie czarnym -mat) z czarnym błyszczącym wzorem. Nad płytą będzie czarny okap (czeka w kartonie).

Natomiast zastanawiam się nad kolorem pozostałych ścian.

Jak narazie obstawiam coś z szarości - odcień dopasowany do "ciapek" na blacie.

Chyba, że ktoś z Was ma jakiś pomysł i podzieli się ze mną pomysłem :lol:

Mam nadzieje, że do Świąt kuchnia będzie gotowa.

Puki co to zawsze jest coś ważniejszego do zrobienia, a kuchnia zostaje odkładana na potem.

kuchnia jest piekna,przepiekna chce taka sama i mam pytanie,gdzie kupilas firanki i ok ile kosztuje taka huchnia?jesli moge wiedziec?