czarna-mamba 06.03.2010 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 gres mam taki sam i z tego samego sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andape 06.03.2010 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 PRZEPIĘKNA KUCHNIA!!! Śliczny domek. A lasek za domem-też chcę taki.Oaza spokoju.Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOROTADRA 10.06.2010 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 witam mam pytanie mam tak samo zaplanowany zlew i wszyscy mówia ze będę miała zły dostęp do niego (mnie się wydaje że ok) ale nie bardzo mogę zlew przesunąć i zostanie tak jak u Ciebie napisz mi jak to się sprawuje w praktyce? kuchnia robi wrażenie,bardzo ładna Pewnie już za późno, ale przez jakiś czas miałam problemy z netem. Dla mnie zlew jest OK, może gdyby był 2-komorowy to byłby problem z dostępem do drugej komory, ale w moim przypadku 1 komora i ociekaczka - i wszystko gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOROTADRA 10.06.2010 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 gres mam taki sam i z tego samego sklepu Niedrogi, a robi wrażenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 11.06.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Witam!!Bardzo ładnie się u was robi.Fajnie oglądać postępy pracy:)Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norka2 17.06.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Witam, właśnie szukamy domku na wąską działkę i bardzo podoba nam się projekt domku pod lasem...oglądam zdjęcia Waszego domku i jestem nim zauroczona. Mam jednak dylemat bo na dole muszę mieć gabinet więc kuchnia musi pozostać tak jak w projekcie i tu jest problem bo jest strasznie mała:( Mogłabym prosić o dokładne jej wymiary. Może jakieś sugestie odnośnie ewentualnych zmian, bo zazwyczaj funkcjonalność okazuje się podczas użytkowania. Myślałam o powiększeniu o 10% projektu, ale to też nie wiele da... Jakie macie ogrzewanie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasica83 23.11.2012 00:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 A dziękuję, dziekuję ... fajnie, że Wam się podba. Kuchnia narazie staneła w miejscu, więc nie ma co pokazać Ale jak coś ruszy to napewno wrzuce fotki. Czekam na montaż drzwiczek w szafce, gdzie stoi mikrofala (czarne), na ścianie, przy której stoi stół będzie tapeta w kolorze grafitowym (prawie czarnym -mat) z czarnym błyszczącym wzorem. Nad płytą będzie czarny okap (czeka w kartonie). Natomiast zastanawiam się nad kolorem pozostałych ścian. Jak narazie obstawiam coś z szarości - odcień dopasowany do "ciapek" na blacie. Chyba, że ktoś z Was ma jakiś pomysł i podzieli się ze mną pomysłem Mam nadzieje, że do Świąt kuchnia będzie gotowa. Puki co to zawsze jest coś ważniejszego do zrobienia, a kuchnia zostaje odkładana na potem. kuchnia jest piekna,przepiekna chce taka sama i mam pytanie,gdzie kupilas firanki i ok ile kosztuje taka huchnia?jesli moge wiedziec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasica83 25.11.2012 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 piekna ta Twoja kuchnia dla mnie jak z bajki chcialabym taka sama miec tylko znajomy ktory pracowal w firmie meblowej odradza mi blyszczce szafki poniewaz sa trudne w utrzymaniu moglabys mi napisac swoja opinie?gdzie kupilas firanki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts