Legion 27.03.2002 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2002 Poniewaz po rozbudowie mojego domu, obecne polozenie skrzynki gazowej bedzie troche niefortunne, zastanawiam nad przeniesieniem jej w inne miejsce - doslownie o 2 metry. Z tym, ze nie wiem czy oplaci sie skorka za wyprawke tzn. jaki moze byc calkowity koszt takiej operacji ?Dodam, ze projekt rozbudowy i wszystkie papiery mam juz "fertig" czyli na ta skrzynke musze zalatwiac wszystko "od nowa".Moze ktos ma jakies doswiadczenie w tej materii ? pozdroofka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.03.2002 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2002 miałem ten sam problem - ok 4mpowinieneś się zmieścić (z geodetą) za ok max 1000 zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lysy 29.03.2002 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2002 to wyzej to moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Legion 29.03.2002 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2002 OK, Thx za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts