andzia4623 05.05.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Witaj korygo, z czego zamierzasz budować ten domek i czy zmieniasz coś w projekcie? Napisz czy masz już odpowiedź dot. krokwi, jeśli nie to zerknę do projektu i odpiszę, ale później, bo jestem na wyjeździe poza domem. Miło, że dołączyłeś do grona sympatyków M57. PozdrawiamAnka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzia4623 03.06.2010 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Witam, Mam już wyczekiwane pozwolenie na budowę. Ekipę też. W lipcu startujemy na działce. PozdrawiamAnka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Odrobina 04.08.2010 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 domek świetny, poproszę o zdjęcia na maila jeśli to nie sprawi kłopotu mail do mnie: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzia4623 05.08.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Odrobina, zdjecia podeślę, ale musisz uzbroić sie w cierpliwość, łapiemy małe opóźnienie - w następnym tygodniu ruszamy z fundamentami, akcja główna we wrześniu - na zdjecia trzeba więc jeszcze poczekać ... Pozdrawiam Anka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonessa 12.09.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Witam, Ja też jestem fanką tego projektu, planuję zacząć budowę latem 2011. Czy ktos mógłby mi podać ile + - kosztował was stan surowy otwarty/zamknięty + cenne rady? Będę baaaaardzo wdzięczna i z góry dziękuję Moj email [email protected] Pozdrawiam Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzia4623 15.09.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Witam, Ja też jestem fanką tego projektu, planuję zacząć budowę latem 2011. Czy ktos mógłby mi podać ile + - kosztował was stan surowy otwarty/zamknięty + cenne rady? Będę baaaaardzo wdzięczna i z góry dziękuję Moj email [email protected] Pozdrawiam Iwona poszło na private Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzia4623 09.12.2010 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 domek świetny, poproszę o zdjęcia na maila jeśli to nie sprawi kłopotu mail do mnie: [email protected] zdjęcia poszły, lepiej późno niż wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts