Gość Kazikowski 11.10.2003 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2003 Czy ktoś kupował wkład kominkowy w Castoramie (Katowice)-interesuje mnie jak sie sprawdza. Widziałem tam taki za ok. 1560zł (do 15kW). W salonach z kominkami sptkałem się z opinią, że wkłady z supermarketów są do du.. Ale wiadomo, że oni wolą sprzedac swoje za 2000zł i więcej. Proszę o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.10.2003 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2003 mam alergię na supermarkety, jeśli coś kupuję to wyroby, w których konstruktor nie mógł nic popsuć ze względu na ich prostotę. Zbyt wiele razy przejechałem się na takich zakupach. Czy wkład kominkowy do takich należy, oceń sam. Cz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirat 13.10.2003 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Ja tez nie mam przekonania do wielkich marketów budowlanych, niby wielkie promocje a w 99% ten sam towar idzie kupić znacznie taniej w hurtowniach specjalistycznych, ponadto obsługa pozostawia wiele do życzenia n aproste pytanie odpowiedza ale pytają c o szczegóły odsyłają do instrukcji albo robią karpia i wzdrygają ramionami..Co do pytanka o kominek ... ja bym i pewnie kiedyś tak zrobie kupował u osób które mają juz z tym doswiadczenie i kominek renomowanych firm ... to nie jest kawałek gwożdzia za 2 zł tylko rzecz która sporo kosztuje ... Kazikowski musisz sobie tez zadać pytanie do czego ma służyć ten kominek czy tylko jako "mebel" uzywany z 2 razy do roku czy do ogrzewania domu i uzywania na okrągło jesli to drugie to odpuśc sobie te supermaketowe jednorazówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 13.10.2003 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Swoja opinię na temat Marketowych kominków wyraziłem w poscie - http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=16439&highlight= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacha 13.10.2003 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Ze wstydem muszę się przyznać do zakupu wkładu w supermarkecie Leroy Merlin ( 12 KW nominalnej, HEKLA) cena 1390 PLN , właśnie go montuję i zaczynamy robić rozprowadzenie ciepła, ponieważ będzie ogrzewał dom 120 m jako jedyne źródło ciepła podczas wszustkich prac wykończeniowych, to za kilka tygodni będę mogła powiedziec czy jest OK czy szajs.pozdrawiamBacha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość do 13.10.2003 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Aż tak się nie wstydź. Też mam supermarketowy Castorama Katowice, 14 kW do 120 kwadratów za niecałe 1000 zł. Grzał zeszły sezon całkiem nieźle, w tym sezonie mam już rozprowadzenie w całym domu i narazie nie narzekam. Grzeję codziennie od póżnego popołudnia, ciepło jest jeszcze rano. Niestety proza życia a raczej finansów czasem nie daje pójść na całość. Wiem, że tanio czasem wychodzi drogo ale jeszcze nie demonizuję. Jest o.k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sta28 13.10.2003 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Wymyśliłem sobie Tarnawę... A może jednak zaoszczędzę ? - czy ktoś ma jeszcze jakies doświadczenia z użytkowania wkładów z supermarketów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 15.10.2003 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Witam.Wszystko zależy do czego taki wkład ma służyć.Ale zdecydowanie nie stawiał bym nawet żadnego porównania do "tarnaw".Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sta28 16.10.2003 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Do ciągłego palenia ( póki się nie znudzi ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xblue 08.12.2015 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Witam. Podnoszę temat, ponieważ stoję nad dylematem. Czy uzytkuje ktoś wkłady z Castoramy? Chodzi o wklady pod marką NordFlam.Proszę o opinie, uwagi, spostrzeżenia?Ewentualnie porównanie do Kratki model Maja? Zauwazyłem, że Nord Flame jest cięższy. PS. Mój znajomy użytkuje NordFlame z Casto za ~ 1600 i po 3 lata intensywnego uzytkowania jest zadowolony. Wspomniał również, ze tylna osłona uległa zdeformowaniu, podobno mozna wymienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xblue 15.12.2015 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Witam. Czyzby nikt nie uzywał wkładów z Casto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts