jayzet71 10.10.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 W jaki sposób można zabezpieczyć pompę wodną bez zbiornika (nie hydrofor) w nieogrzewanym garażu?Na poprzednią zimę wymontowałem pompę z garażu (trochę uciążliwe, ale skuteczne w 100%). Teraz hydraulik powiedział mi, że można pompę zalać olejem jadalnym i pozostawić w garażu. Czy ktoś z Was zna ten sposób? Jakie macie zdanie nt. porady hydraulika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 11.10.2008 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Zrób jak ci powiedziano. I będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jayzet71 17.10.2008 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 dzięki za odpowiedź a może ktoś jeszcze upewni mnie, żebym zaryzykował proponowany przez hydraulika sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuna 18.10.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Ja cie mogę upewnić też tak robię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts