Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 507
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Małgosia uwielbia trzymać nas w niepewności.. :roll: a mogłaby nam poświecić swoim brokacikiem zamiast słoneczka..

brokacik jest naprawde delikatny i z daleka nikt nie zauważy go .A na zdieciach to obawiam się że juz zupełnie.Pstryknę jedno z bliska dla ciekawskich bab przepraszam kobiet :D

grzecznie nadstawiam kuperek i czekam na klapsy :oops:

a ty niegrzeczna ....a masz klapsa !!!

auu...tak mocno

to miały być symboliczne...ale zniosę dzielnie bo zawaliłam :roll: :oops:

ale dzisaiaj robi sie podłoga w salonie

:o Oooo ale u Ciebie prace zasuwają do przoduuuuuuu

nooo bo ja juz chcę sie przeprowadzić

nawet zebym miała paść na cyce to będę na swoim w czerwcu 8)

ale dzisaiaj robi sie podłoga w salonie

widze,że prace ida szybkim tempem

nooo bo ja juz chcę sie przeprowadzić

nawet zebym miała paść na cyce to będę na swoim w czerwcu

hihi dobre

bede trzymała kciuki by sie udało :D

Właśnie zadzwonił tata z informacja ze panowie od podłogi chcą 750 zł. za montaż listw przypodłogowych :o

myślałam ze się przewrócę :evil:

jestem zła :evil: :evil: :evil:

:o ostatnio ktoś mi mówił, że ekipa od układania podłogi chciała dodatkowo chyba 1 zł za metr listwy. No a chyba nie masz 750 metrów listew ?? :o

Właśnie zadzwonił tata z informacja ze panowie od podłogi chcą 750 zł. za montaż listw przypodłogowych :o

ostatnio to takie sobie ceny wymyślają że głowa boli :evil:

wiesz co ? powiedz im ze sobie sama przykręcisz a kase wydasz w inny sposób 8)

normalnie załamka :roll:

dodatkowo policzyli sobie za sprzatniecie i przygotowanie podłoża,a najwięcej za położenie listwy na łuku gzdzie łączą sie panele z płytkami :evil:

kurcze niedługo panele średniej klasy wyjdą cenowo jak parkiet :o :evil: :o :evil:

Właśnie zadzwonił tata z informacja ze panowie od podłogi chcą 750 zł. za montaż listw przypodłogowych

myślałam ze się przewrócę

jestem zła

Gosiu jedz sie targować.oni tylko czekaja na takich inwestorów co nic nie powiedzą i kase na stół rzucą :evil:

I niestety tak jest,że wydaje się że coś zrobi się taniej ,a tu jednak wcale tak nie wychodzi...My np.drzwi do pralni (takie co na zewnatrz wychodza) kupiliśmy za pare stówek i co? musimy chyba kupic nowe póki jest przed tynkowaniem,bo całe już oblazły,tzn. ta blacha sie taka zrobiła od słońca wypłowiała i wogole wieje nimi jak ch...!!!ale często ta jest,że jak sie kupi cos taniego,to trezba niedługo wymienić.

Ale śmieszne jest,to że tak wam wyliczyli nawet za sprzatanie :o

ja nie wiem czy jakaś ekipa za sprzatanie sobie liczy...przynajmnej u nas to sie nie zdarzyło :-?