kamlotek 08.06.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Łóżko wygląda na takie w którym śnią się cudne sny , odpoczywa ciało wykończone wykończeniówką no i wszystko cos dla ciała i dla ducha . A wyjęcie i postawienie nóg w tak puszystej wykładzinie to wręcz ekstaza pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 08.06.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Tapeta w salonie sliczna! Teraz dopiero widac urok lazienki - podoba mi sie! Kuchnia tez wyszla ladnie (juz pisalam kiedus ) ale przyczepie sie do okapu - czemu on jest za waski 50 zamiast 60 i taki jakis dziany ksztalt, takiego jeszcze nie spotkalam, co to za firma? Mam nadzieje, ze jest on do wymiany i wisi tylko tymczasowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 08.06.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 no pieknie,pięknie! bardzo podoba mi sie tapeta w sypialni i lampa.gdzie ja kupiłas i za ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 08.06.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Małgosiu łazienka bardzo ładnie wyszła sufit bardzo mi się podoba lubisz świecidełka ? tapeta w sypialni tez super oj będzie pięnie u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 08.06.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Małgosia super te tapety masz. Ja sobie jedną upatrzyłam do sypialni tylko nie wiem gdzie ją przykleić bo my łóżko pod skosem mamy. Nie wiem jakie ma wymiary to łózko z twojej fotki, moje ma 180 x 220 i już jest sporawe, ciężko męża znalezc Czy drzwi malowałaś mahoniem? My pomalowaliśmy sosnową półeczkę, która będzie nad kaloryferem w wejściu właśnie takim kolorem i jak patrze na twoje (śliczne) drzwi to ten sam kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 09.06.2009 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 50 zamiast 60 i taki jakis dziany ksztalt, takiego jeszcze nie spotkalam, co... przyczepie sie do okapu - czemu on jest za waski to za firma? Mam nadzieje, ze jest on do wymiany i wisi tylko tymczasowo. wiem,wiem ale 50 jest dlatego ze wiekszy nie wejdzie Brakuje 6 cm Niestety to jets plama stolarza A okap to Gorenje.Szczerze mówiąc to było mi już obojętne jaki będzie bardzo podoba mi sie tapeta w sypialni i lampa.gdzie ja kupiłas i za ile? dzieki lampa z LM 400zł,ale wczoraj widziałam ją w obi po 350 moje ma 180 x 220 i już jest sporawe, moje ma 160x200 ciężko męża znalezc ale jak potzrzebujesz GO w łóżku to chyba nie ma problemów ja mojego zawsze znajdę ...no chyba że wyjdzie z łóżka Czy drzwi malowałaś mahoniem? tak to ciemny mahoń.Co za oko Dziękuję wszystkim za miłe słowa Jeszcze jedno we wtorek zakłądają nam podłogę w salonie Wczoraj zafugowalam witrołap i łapy znowu czarne Zdięcia będą jakoś w tyodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 09.06.2009 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 I jeszcze jedno mamy łóżko do sypialni o takie: http://images38.fotosik.pl/135/82e581ec5aa06a96med.jpg Piękne łóżko wybraliśmy takie samo (w kolorze orzech - u Ciebie też?) tylko węższe - 140 x 200 i patrząc na to zdjęcie zastanawiam się czy nie będzie za wąskie... niestety sypialnia maleńka i poszaleć nie można. Z drugiej strony.. zawsze będzie pretekst, żeby się do męża przytulić W ogóle domek piękny gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.06.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Wczoraj zafugowalam witrołap i łapy znowu czarne Zdięcia będą jakoś w tyodniu Pracowita mróweczka z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 09.06.2009 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 wybraliśmy takie samo (w kolorze orzech - u Ciebie też?) tak my też orzech ale macie oko kobity...nie muszę nic pisać tylko foty wklejać Pracowita mróweczka z Ciebie no niestety małż pracuje i ja też tylko kurcze za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.06.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 50 zamiast 60 i taki jakis dziany ksztalt, takiego jeszcze nie spotkalam, co... przyczepie sie do okapu - czemu on jest za waski to za firma? Mam nadzieje, ze jest on do wymiany i wisi tylko tymczasowo. wiem,wiem ale 50 jest dlatego ze wiekszy nie wejdzie Brakuje 6 cm Niestety to jets plama stolarza A okap to Gorenje.Szczerze mówiąc to było mi już obojętne jaki będzie nie przejmuj się za niedługo przestaniesz tą różnice zauważać masz taki piękny domek że jeden mały szczegół nie powinien tego zepsuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 09.06.2009 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 masz taki piękny domek że jeden mały szczegół nie powinien tego zepsuć skromnością nie zgrzeszę,ale też tak myślę ale oby takich szegółów już nie było Dzieki za pochwały aaa i świecidełka baaardzo lubię szcezgólnie złote z brylantami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.06.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 no niestety małż pracuje i ja też tylko kurcze za darmo ale ważne że pracujesz dla swojej rodzinki a to że za darmo to niedługo poczujesz odwdzięczenie jak wszystko będzie skonczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.06.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 aaa i świecidełka baaardzo lubię szcezgólnie złote z brylantami my kobitki to lubimy te świecidełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 09.06.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 wybraliśmy takie samo (w kolorze orzech - u Ciebie też?) tak my też orzech ale macie oko kobity...nie muszę nic pisać tylko foty wklejać niestety jak się wybiera wystrój domu, to trzeba naoglądać się tyle, że hej.. różne rzeczy wpadają w oko, że oczopląsu można dostać Pracowita mróweczka z Ciebie no niestety małż pracuje i ja też tylko kurcze za darmo ale satysfakcja.. bezcenne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 09.06.2009 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Pracowita mróweczka z Ciebie no niestety małż pracuje i ja też tylko kurcze za darmo ale satysfakcja.. bezcenne... przekonałyście mnie... a niektórzy myślą że ja tylko w domu z dziećmi siedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 09.06.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 ale satysfakcja.. bezcenne... popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 09.06.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 niektórzy myślą że ja tylko w domu z dziećmi siedzę skąd ja to znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 09.06.2009 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 niektórzy myślą że ja tylko w domu z dziećmi siedzę skąd ja to znam mmmm.... z autopsji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 09.06.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Witaj Wpadłam i ja z rewizytą Podglądam Twój wątek od jakiegoś czasu Bardzo mi się podoba kuchnia W moim stylu Pokój różowy, jak pewnie widziałaś, ma moja starsza córcia bardzo go lubię, jest bardzo dziewczęcy (mam też różową łazienkę ) Nie przejmuj się, że cos nie wyszło, albo że coś jeszcze nie skończone z czasem wszystko będzie na swoim miejscu U mnie było tak samo Najpierw chcieliśmy wszystko na raz, żeby wszystko było skończone, a z czasem doszliśmy do wniosku, że to nasz dom na wiele lat i powoli wszysko się ułoży Uszy do góry Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 09.06.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 niektórzy myślą że ja tylko w domu z dziećmi siedzę skąd ja to znam mmmm.... z autopsji Zapewne od osób ,które mają mało do czynienia z opieką nad dziećmi w domu,prowadzeniem domu,gotowaniem,załatwianiem 1000 spraw i ogólnie całym tym mętlikiem na głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts