Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Poszukuję zdięć z realizacji Magnolii z Horyzontu

Recommended Posts

50 zamiast 60 i taki jakis dziany ksztalt, takiego jeszcze nie spotkalam, co... przyczepie sie do okapu - czemu on jest za waski to za firma? Mam nadzieje, ze jest on do wymiany i wisi tylko tymczasowo.

wiem,wiem ale 50 jest dlatego ze wiekszy nie wejdzie :( Brakuje 6 cm :evil:

Niestety to jets plama stolarza :evil:

A okap to Gorenje.Szczerze mówiąc to było mi już obojętne jaki będzie :oops:

Taki mały szczególik,można na to przymknąć oko,ważne,że Ci podchodzi :wink:

Jeszcze jedno we wtorek zakłądają nam podłogę w salonie :D

Wczoraj zafugowalam witrołap i łapy znowu czarne :roll: Zdięcia będą jakoś w tyodniu 8)

Nie jakoś :lol: tylko poprosimy jak najszybciej :lol:

• Odpowiedzi 507
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

wiem,wiem ale 50 jest dlatego ze wiekszy nie wejdzie Brakuje 6 cm

Niestety to jets plama stolarza

To co on byl pijany :o zeby zrobic szafke 54 cm szeroka :roll: .

Jesli to jego wina to powies okap na srodku, a po bokach niech Ci pod kolor dorobi takie po 2 cm listewki maskujace dziure.

U nas nieraz jak klient ma juz okap 50, a piec chce kupic 60 nie zmieniajac okapu to wlasnie po bikach montujemy takie listwy maskujace dziury.

Nie popusc stolarzowi i niech Ci to zrobi, bo kuchnia jest sliczna, a zobaczysz, ze kazdy ogladajacy pierwsze pytanie zada o okap.

No i jesli nie dolozysz plytek pod okapem to sciana podczas smazenia popryska sie.

No po prostu tu na forum nie mozna zniknąć nawet na dzień,bo tyle sie dzieje!!!!

Małgoś!!! Tapeta boska!!! zwłaszcza ta w salonie mnie intryguje...strasznie fajnie wygląda :D

A na lampe w jadalnie to juz od razu zwróciłam uwage,zanim przeczytałam (bo ja najpierw ogądam,dopiero czytam :wink: )

Super domek! Juz sobie wyobrażam jak będzie przytulnie jak będzie całkiem skończony!

Wiesz co Małgosiu, naprawdę ślicznie u ciebie. Widać, że wkładasz dużo serca w urządzanie domku :)

pokój kolejkowy super, kuchnia śliczna i przytulna.(Mamy chyba taki sam piekarnik o ile dobrze widzę.:) )naprawdę gratuluję gustu.

ps. a wiesz, że ja też nie zauważyłam, ze ten kwiat w łazience miał być inaczej :D Jest ślicznie tak jak jest :)

pozdrawiam cieplutko :)

Gosiu dziękuję za życzonka, choć to nie moje święto dziś. Ale może Twoje? Więc wszystkiego naj naj naj

A moze ty kochana masz imieninki

no niestety ja też nie mam :D :roll: Moje w lipcu 8)

Gdzie te czerwcowe Gośki :-?

oj jestem ciekawa tego brokatu

pokazuj nam foteczkę

pokażę,pokażę...

przecież wiecie że ja chętna :oops:

DZięki za pochwały...oby w kuperku mi sie nie poprzestawiało :D