malgosia0023 11.06.2009 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 no dobra koniec rozpieszczania i rzucaj fotki na fm cierpliwości kochaniutka będą napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 11.06.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 no dobra koniec rozpieszczania i rzucaj fotki na fm cierpliwości kochaniutka będą napewno wierze Ci kobitko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 12.06.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Oj Małgosiu, ale Twój pokój kolejkowy zrobił nam zamieszania w takich kolorach chcieliśmy pomalować pokój synkowi, córka wybrała pokój różowo - fioletowy. Zaczęłam więc oglądać lampy, jakie by tam im pasowały. Agatce wybrałam coś takiego http://lh4.ggpht.com/_S-_QJKKQpW0/SjH3KQ5B1RI/AAAAAAAAIo4/GwXTsy8Ddc8/s400/1735.jpg lub coś z tej serii, ale oczywiście w tej samej aukcji córa zobaczyła coś takiego: http://lh6.ggpht.com/_S-_QJKKQpW0/SjH3KOackiI/AAAAAAAAIo0/S0hP2w29Pmk/s400/613.jpg i porzuciła swoje ulubione kolory na rzecz zielonego i żółtego, żeby pasowały do żyrandola (a że uparciuszek z niej - nie daje się przekonać do innego ..). Oczywiście Franek też nie chce zrezygnować z pokoju zielono - żółtego, więc chyba skończy się na tym, że będą u nas dwa pokoje jak Twój kolejkowy tylko muszę jeszcze wynaleźć mu jakiś żyrandol W ogóle chyba się skończy na tym, że pokoje dzieci będą się niewiele różnić - nawet mebelki maja mieć takie same. Nie wiem, czy będą potrafiły mieszkać w oddzielnych pokojach - całe życie we wspólnym pokoju, teraz w jednym dwuosobowym łóżku (malutki pokoik bez szans na wstawienie dwóch łóżek, a dzieci za małe na piętrowe). Ciekawe ile razy w nowym domku skończy na spaniu w jednym pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 12.06.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Olu piękne te lampy gdzie je wynalazłaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 12.06.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 tez miałam w planach kupic tę rózowa lampę.ale staneło tylko na planach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 12.06.2009 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Oj Małgosiu, ale Twój pokój kolejkowy zrobił nam zamieszania no dobra to już nic nie pokazuję skoro mieszam plany Ciszę sie że pokój sie spodobał Wiesz moja córka za zadne skarby nie zrezygnowałaby z lóżowego pokoju Jestem w szoku W ogóle chyba się skończy na tym, że pokoje dzieci będą się niewiele różnić dokładnie jak u nas tylko dwa lóżowe Żerandole świetne gdzie je wynalazłaś ? Gosiu proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 12.06.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 no dobra to już nic nie pokazuję skoro mieszam plany nawet o tym nie mysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 12.06.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Gosiu proszę dziękuje kochaniutka oj spędze na tej stronie pare godzinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 12.06.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Oj Małgosiu, ale Twój pokój kolejkowy zrobił nam zamieszania no dobra to już nic nie pokazuję skoro mieszam plany Nie no, proszę Cię, nie rób tego... bardzo lubię podglądać Twoje pomysły trochę zmieszania w planach się przydaje inaczej nudno by było Ciszę sie że pokój sie spodobał Wiesz moja córka za zadne skarby nie zrezygnowałaby z lóżowego pokoju Jestem w szoku Ja też myślałam, że mojej córy nic nie nakłoni do zmiany kolorystyki pokoju, ale słonecznikowy żyrandol to miłość od pierwszego wejrzenia. Próbowałam z nią rozmawiać, ale słyszałam tylko: "Wiesz mamusiu, pokój różowo - fioletowy byłby lepszy, ale nie pasuje do słonecznikowego żyrandola, więc niech będą żółte i zielone ściany". Poddałam się... Tak się teraz zastanawiam, czy by jednego pokoju nie pomalować w takim zestawieniu jak Twój kolejkowy, a drugiego w tej samej kolorystyce tylko odwrotnie, tzn. ścianę kolankową i wnęki okien na zielono a skos na żółto... co myślicie? W ogóle chyba się skończy na tym, że pokoje dzieci będą się niewiele różnić dokładnie jak u nas tylko dwa lóżowe Tylko u mnie dzieci różnych płci... więc mogłyby mieć też inne upodobnia kolorystyczne Żerandole świetne gdzie je wynalazłaś ? Gosiu proszę Ja je znalazłam na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 15.06.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 puk,puk.co słychać u Ciebie Małgosiu po weekendzie?moze jakies fotki wkleisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 15.06.2009 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 puk,puk.co słychać u Ciebie Małgosiu po weekendzie?moze jakies fotki wkleisz jutro będą,bo w sobotę zapomniałam aparatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 15.06.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 puk,puk.co słychać u Ciebie Małgosiu po weekendzie?moze jakies fotki wkleisz jutro będą,bo w sobotę zapomniałam aparatu czekamy czekamy..... na ten brokacik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 15.06.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Ja to tak chyba nie w temacie ostatnio jestem,bo mało bywam tu na fm,ale o jakieś foteczki dziewczyny sie upominaja? No,to ja razem z nimi Kuchnia wyszłą super,więc i reszta pewnie bedzie nic dodac,nic ujac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 15.06.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 puk,puk.co słychać u Ciebie Małgosiu po weekendzie?moze jakies fotki wkleisz jutro będą,bo w sobotę zapomniałam aparatu czekamy czekamy..... na ten brokacik Oj Małgosiu, potrafisz nas trzymać w niepewności.. jestem również bardzo ciekawa efektu.. pochwal się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.06.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Dzień doberek w paskudny dzień zdjęć coś nie widać no to wpadnę za chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 16.06.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 I ja witam w pochmurny dzień! i równiez z niecierpliwościa czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 16.06.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 puk-puk Małgosiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 16.06.2009 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 niestety muszę obwieścić że znowu zapomniałam aparatu grzecznie nadstawiam kuperek i czekam na klapsy ale dzisaiaj robi sie podłoga w salonie więc dzisiaj napewno zrobię zdiecia,bo aparat już zapakowany do kieszeni ...ale tak sobie przypomniałam ze psuje plany wiec...hmmm chyba nic nie pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 16.06.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Małgosia uwielbia trzymać nas w niepewności.. a mogłaby nam poświecić swoim brokacikiem zamiast słoneczka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 16.06.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 grzecznie nadstawiam kuperek i czekam na klapsy a ty niegrzeczna ....a masz klapsa !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts