Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Poszukuję zdięć z realizacji Magnolii z Horyzontu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 507
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Oj Małgosiu, ale Twój pokój kolejkowy zrobił nam zamieszania ;) w takich kolorach chcieliśmy pomalować pokój synkowi, córka wybrała pokój różowo - fioletowy. Zaczęłam więc oglądać lampy, jakie by tam im pasowały. Agatce wybrałam coś takiego

http://lh4.ggpht.com/_S-_QJKKQpW0/SjH3KQ5B1RI/AAAAAAAAIo4/GwXTsy8Ddc8/s400/1735.jpg

lub coś z tej serii, ale oczywiście w tej samej aukcji córa zobaczyła coś takiego:

http://lh6.ggpht.com/_S-_QJKKQpW0/SjH3KOackiI/AAAAAAAAIo0/S0hP2w29Pmk/s400/613.jpg

i porzuciła swoje ulubione kolory na rzecz zielonego i żółtego, żeby pasowały do żyrandola (a że uparciuszek z niej - nie daje się przekonać do innego :roll: ..). Oczywiście Franek też nie chce zrezygnować z pokoju zielono - żółtego, więc chyba skończy się na tym, że będą u nas dwa pokoje jak Twój kolejkowy ;) tylko muszę jeszcze wynaleźć mu jakiś żyrandol :roll:

W ogóle chyba się skończy na tym, że pokoje dzieci będą się niewiele różnić - nawet mebelki maja mieć takie same. Nie wiem, czy będą potrafiły mieszkać w oddzielnych pokojach - całe życie we wspólnym pokoju, teraz w jednym dwuosobowym łóżku (malutki pokoik bez szans na wstawienie dwóch łóżek, a dzieci za małe na piętrowe). Ciekawe ile razy w nowym domku skończy na spaniu w jednym pokoju ;)

Oj Małgosiu, ale Twój pokój kolejkowy zrobił nam zamieszania

no dobra to już nic nie pokazuję :roll: skoro mieszam plany :wink:

Ciszę sie że pokój sie spodobał 8)

Wiesz moja córka za zadne skarby nie zrezygnowałaby z lóżowego pokoju :roll: Jestem w szoku :o

W ogóle chyba się skończy na tym, że pokoje dzieci będą się niewiele różnić

dokładnie jak u nas :lol:

tylko dwa lóżowe :roll:

Żerandole świetne 8)

gdzie je wynalazłaś ?

Gosiu proszę

Oj Małgosiu, ale Twój pokój kolejkowy zrobił nam zamieszania

no dobra to już nic nie pokazuję :roll: skoro mieszam plany :wink:

Nie no, proszę Cię, nie rób tego... bardzo lubię podglądać Twoje pomysły :) trochę zmieszania w planach się przydaje ;) inaczej nudno by było ;)

Ciszę sie że pokój sie spodobał 8)

Wiesz moja córka za zadne skarby nie zrezygnowałaby z lóżowego pokoju :roll: Jestem w szoku :o

Ja też myślałam, że mojej córy nic nie nakłoni do zmiany kolorystyki pokoju, ale słonecznikowy żyrandol to miłość od pierwszego wejrzenia. Próbowałam z nią rozmawiać, ale słyszałam tylko: "Wiesz mamusiu, pokój różowo - fioletowy byłby lepszy, ale nie pasuje do słonecznikowego żyrandola, więc niech będą żółte i zielone ściany". Poddałam się... ;)

Tak się teraz zastanawiam, czy by jednego pokoju nie pomalować w takim zestawieniu jak Twój kolejkowy, a drugiego w tej samej kolorystyce tylko odwrotnie, tzn. ścianę kolankową i wnęki okien na zielono a skos na żółto... co myślicie?

W ogóle chyba się skończy na tym, że pokoje dzieci będą się niewiele różnić

dokładnie jak u nas :lol:

tylko dwa lóżowe :roll:

Tylko u mnie dzieci różnych płci... więc mogłyby mieć też inne upodobnia kolorystyczne :roll:

Żerandole świetne 8)

gdzie je wynalazłaś ?

Gosiu proszę

Ja je znalazłam na allegro :)

puk,puk.co słychać u Ciebie Małgosiu po weekendzie?moze jakies fotki wkleisz :D

jutro będą,bo w sobotę zapomniałam aparatu :roll:

czekamy czekamy..... na ten brokacik :o

Oj Małgosiu, potrafisz nas trzymać w niepewności.. jestem również bardzo ciekawa efektu.. pochwal się :D

niestety muszę obwieścić że znowu zapomniałam aparatu :evil: :roll:

grzecznie nadstawiam kuperek i czekam na klapsy :oops:

ale dzisaiaj robi sie podłoga w salonie

więc dzisiaj napewno zrobię zdiecia,bo aparat już zapakowany do kieszeni 8)

...ale tak sobie przypomniałam ze psuje plany wiec...hmmm chyba nic nie pokażę :wink: