Perłóweczka 16.06.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 ..ale tak sobie przypomniałam ze psuje plany wiec...hmmm chyba nic nie pokażę nawet nie próbuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 16.06.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 ...ale tak sobie przypomniałam ze psuje plany wiec...hmmm chyba nic nie pokażę To ja już nic nie mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 16.06.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 ale dzisaiaj robi sie podłoga w salonie Oooo ale u Ciebie prace zasuwają do przoduuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 16.06.2009 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Małgosia uwielbia trzymać nas w niepewności.. a mogłaby nam poświecić swoim brokacikiem zamiast słoneczka.. brokacik jest naprawde delikatny i z daleka nikt nie zauważy go .A na zdieciach to obawiam się że juz zupełnie.Pstryknę jedno z bliska dla ciekawskich bab przepraszam kobiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 16.06.2009 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 grzecznie nadstawiam kuperek i czekam na klapsy a ty niegrzeczna ....a masz klapsa !!! auu...tak mocno to miały być symboliczne...ale zniosę dzielnie bo zawaliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 16.06.2009 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 ale dzisaiaj robi sie podłoga w salonie Oooo ale u Ciebie prace zasuwają do przoduuuuuuu nooo bo ja juz chcę sie przeprowadzić nawet zebym miała paść na cyce to będę na swoim w czerwcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 16.06.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Pstryknę jedno z bliska dla ciekawskich bab my wcale nie takie ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 16.06.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 nawet zebym miała paść na cyce to będę na swoim w czerwcu czuje determinację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 16.06.2009 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 nawet zebym miała paść na cyce to będę na swoim w czerwcu czuje determinację aż tak bardzo zalatuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 16.06.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 aż tak bardzo zalatuje http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/hahaha.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 16.06.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 ale dzisaiaj robi sie podłoga w salonie widze,że prace ida szybkim tempem nooo bo ja juz chcę sie przeprowadzić nawet zebym miała paść na cyce to będę na swoim w czerwcu hihi dobre bede trzymała kciuki by sie udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.06.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 nawet zebym miała paść na cyce to będę na swoim w czerwcu czuje determinację Tzw.silne parcie do zamieszkana u siebie Popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 16.06.2009 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Właśnie zadzwonił tata z informacja ze panowie od podłogi chcą 750 zł. za montaż listw przypodłogowych myślałam ze się przewrócę jestem zła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.06.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 lecą sobie spróbuj zbić cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 16.06.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Właśnie zadzwonił tata z informacja ze panowie od podłogi chcą 750 zł. za montaż listw przypodłogowych myślałam ze się przewrócę jestem zła ostatnio ktoś mi mówił, że ekipa od układania podłogi chciała dodatkowo chyba 1 zł za metr listwy. No a chyba nie masz 750 metrów listew ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 16.06.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Właśnie zadzwonił tata z informacja ze panowie od podłogi chcą 750 zł. za montaż listw przypodłogowych myślałam ze się przewrócę jestem zła ostatnio to takie sobie ceny wymyślają że głowa boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 16.06.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Właśnie zadzwonił tata z informacja ze panowie od podłogi chcą 750 zł. za montaż listw przypodłogowych myślałam ze się przewrócę jestem zła wiesz co ? powiedz im ze sobie sama przykręcisz a kase wydasz w inny sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 16.06.2009 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 normalnie załamka dodatkowo policzyli sobie za sprzatniecie i przygotowanie podłoża,a najwięcej za położenie listwy na łuku gzdzie łączą sie panele z płytkami kurcze niedługo panele średniej klasy wyjdą cenowo jak parkiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 16.06.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Właśnie zadzwonił tata z informacja ze panowie od podłogi chcą 750 zł. za montaż listw przypodłogowych myślałam ze się przewrócę jestem zła Gosiu jedz sie targować.oni tylko czekaja na takich inwestorów co nic nie powiedzą i kase na stół rzucą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 16.06.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 I niestety tak jest,że wydaje się że coś zrobi się taniej ,a tu jednak wcale tak nie wychodzi...My np.drzwi do pralni (takie co na zewnatrz wychodza) kupiliśmy za pare stówek i co? musimy chyba kupic nowe póki jest przed tynkowaniem,bo całe już oblazły,tzn. ta blacha sie taka zrobiła od słońca wypłowiała i wogole wieje nimi jak ch...!!!ale często ta jest,że jak sie kupi cos taniego,to trezba niedługo wymienić. Ale śmieszne jest,to że tak wam wyliczyli nawet za sprzatanie ja nie wiem czy jakaś ekipa za sprzatanie sobie liczy...przynajmnej u nas to sie nie zdarzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts