Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Poszukuję zdięć z realizacji Magnolii z Horyzontu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 507
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Podłoga piekna (oczywiście ja tez mam merbau,więc witam w klubie :wink: )

A ja jestem zachwycona tapeta w sypialni!!! Jak mi się znudzi moja malowana,to wiem juz ,że tez sobie tapete walnę :D

A ta ściana z brokatem tez ciekawa,choc ewnie ciężko zrobić zdjęcie,żeby oddało cały kolor.

Jak dla mnie bomba!!! Szkoda,że juz nic nie moge podpatrzec,bo u mnie ,to na razie po ptokach :wink:

Małgoniu ale masz piękne podłogi :o podoba mi się ta w salonie :wink:

tapety są rewelacyjne :p jak bedziemy wykanczac mieszkanie u rodziców to napewno położymy trochę tapet . podobają mi sie te rozwiązania :wink:

a chciałam spytac o ten brokat bo na zywo wyglada pewnie jeszcze ładniej czy są tez inne odcienie z tym brokatem ?

a te panele w rzeczywistości są ciemne? czy tylko zdjęcie tak wyszło?
zdięcie tak wyszło :roll:

aha.. bo ja miałam kiedyś ciemnie panele w mieszkaniu... i nie polecam... :( teraz będę miała troszkę jaśniejsze niż to co masz na zdjęciu, czyli nie bardzo jasne. Zobaczymy jak będzie się użytkować... oczywiście Tobie życzę pełni zadowolenia :)

to ja miałam w tej tonacji kolorystycznej, tylko jeszcze ciemniejsze...

a do salonu teraz będę miała takie :) :

http://lh5.ggpht.com/_S-_QJKKQpW0/SjiwupQuv8I/AAAAAAAAIqE/MkgpeZxAIAw/s400/650329819.jpg

a na całą górę takie:

http://www.egger-emotion.com/eng/images/P_m_EM3223_R_Front.jpg

:)