Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Poszukuję zdięć z realizacji Magnolii z Horyzontu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 507
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Panele podłogowe Retro Dąb Harvester KronoOriginal. Tylko te kawałki co widać na stronach producenta nie oddają w ogóle ich uroku. Tu można popatrzeć jak wyglądają ułożone: http://www.allegro.pl/item650329819_panele_podlogowe_ac4_8_mm_dab_harvester_ac_4.html

I sa tanie, a na tym (niestety) nam zależało...

niestety budując i wykańczając dom trzeba na każdym kroku robić kompromis między tym co by się chciało a tym na co nas stać :roll:

świeta prawda :roll: :evil:

to są właśnie te trudne wybory

:o to właśnie teraz przedemną i to muszę wybrać nie dla siebie a dla swoich rodziców . kafle do łazienki,i kafle do kuchni ,salonu. muszą być wszedzie płytki bo u nas wszędzie będzie podłogówka ,a w sypialni wykładzina - jakaś grubiutka cieplutka 8)

jak to zrobić i wybrać :roll:

dziewczyny doradzcie jakie kafle czy gresy :roll:

dziewczyny doradzcie jakie kafle czy gresy

nie napiszę Ci jakie,ale jak bedziecie mili zamiar kupować to sparwdz tutaj

Najpierw upatrzcie sobie w sklepie a pózniej sprawdzcie tam cenę.

Ja w ten sposób zaoszczędziłąm ok.2k :D

Wszystko przebiegło sprawnie i szybko,a w sklepie musialabym czekać na płytki 1,5 tygodnia :roll:

My płytki kupowaliśmy na http://www.lazienki24.pl Część upatrzyłam sobie w sklepie, a część wybierałam bez wcześniejszego oglądania ;) ale kolory w rzeczywistości są dokładnie takie same jak były na zdjęciach :) Dodatkowo przywieźli nam za darmo, bo za taką kwotę zamówiliśmy (nie wiem czy tak na cały kraj robią, czy tylko dla tych "bliżej"). Niestety też musieliśmy czekać około tygodnia, bo nie mieli czegoś na magazynie.