oz 18.06.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Chociaż podziel go sobie na rozdziały, np"Panele", "Płytki", Farby" itd. i wpisuj na odpowiedniej stronie... łatwiej będzie coś znaleźć A prospos notatek.. jak ja chcę, żeby mój mąż o czymś pamiętał i proszę go, żeby zapisał to on zawsze mi odpowiada, że będzie musiał pamiętać, żeby zajrzeć do notesu więc niestety ja muszę robić za jego sekretarkę i o wszystkim mu przypominać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 18.06.2009 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Chociaż podziel go sobie na rozdziały, np"Panele", "Płytki", Farby" itd. i wpisuj na odpowiedniej stronie... łatwiej będzie coś znaleźć hehehe... ...złota rada ja muszę robić za jego sekretarkę i o wszystkim mu przypominać skad to znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 18.06.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 już przelotem luknęłam na płytki i zapisałam w magicznym notesie ten notes to ma cyba 1000 kartek i format A4 Prawie,prawie ok 600stron mówię notes,a to po prostu stary nieużywany kalendarz A2 , no co budując dom,trzeba być oszczędnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 18.06.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Chociaż podziel go sobie na rozdziały, np"Panele", "Płytki", Farby" itd. i wpisuj na odpowiedniej stronie... łatwiej będzie coś znaleźć A prospos notatek.. jak ja chcę, żeby mój mąż o czymś pamiętał i proszę go, żeby zapisał to on zawsze mi odpowiada, że będzie musiał pamiętać, żeby zajrzeć do notesu więc niestety ja muszę robić za jego sekretarkę i o wszystkim mu przypominać Podział w nim wygląda tak,że na poszczególnych kartkach drukowanymi literami jest napisane np. panele- nazwa,cena, tynki- nazwa firmy,cena ,tel,adres a jak zapewne skończę etap tynków, to po prostu wyrwę parę kartek i zacznę nowy etap budowy i zapisywania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 18.06.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Tapeta u corci jest przeslodka!A w wiatrolapie pierwszy raz taka widze, bardzo odwazna ale jest super!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.06.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Małgosiu, kolor paneli do salonu piękny. U mnie wszędzie jest jasny jesion, zdecydowałam tak ze względów praktycznych. Ale ten kolor zawsze przyciąga moja uwagę kiedy oglądam podłogi lub schody. Jest ciepły, przytulny i bardzo elegancki. Pozostanie moim niezrealizowanym marzeniem. Dla pocieszenia będę chodzić wirtualnie po Twojej pięknej podłodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 19.06.2009 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 tola witam w moich skromnych progach bardzo mi miło Dziekuje za miłe słowa i zapraszam do spacerów kiedy tylko będziesz maiła na to ochotę magpie mile że podobaja Ci się tapety. Z tapetą w wiatrołapie przyzanje ze miałam spory kłopot.Najpierw kupiliśmy farbę,pózniej okazało sie ze jedna ściana nie jest równa i padło na tapetę.A w tym kolorze to cieżko znalezć coś fajnego. Ale teraz po przyklejeniu tapety podoba mi się Aaa i dziekuję za komplementy kamlotek uwaga bardzo słuszna trzeba oszczędzać nawet na notesach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duśka1719503061 19.06.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Małgosiu, ładna masz podłogę, u nas będzie jaśniejsza, ale mam nadzieje, że tez dobrze wyjdzie. Generalnie zdecydowałam się na jasna kolorystykę drzwi i podłóg. Zobaczymy co z tego wyjdzie . Pokombinowałaś trochę ze ścianami. Jestem bardzo ciekawa jak będą wyglądały te pomieszczenia po umeblowaniu. Ja też chciałam coś pokombinować, połączyć różne kolory lub na jednej ścianie położyć tapetę a na pozostałych farbę w jednym pomieszczeniu, ale mój małżonek ostro protestował przeciwko takim eksperymentom . Musiałam iść na kompromisy i jedynie w salonie będą dwa odcienie jednego koloru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 19.06.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Małgosia ale Ty masz piękną podłogę No bjuti normalnie.. Ech ale taka wymagająca Podoba mi się też strasznie tapeta w sypialni. Świetny, odważny kolorek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia80 19.06.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Fajniusie podłogi, mi bardzo się podobają te ciemne panele, super, też chcę mniej więcej takie I tapety miodzio. Bardzo lubuję się w tapaetach, niestety mój mąż niebardzo Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 20.06.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Witam Małgosiu Domek b.ładnyyyyyyyyy. Pokoje dzieci - fajniutkie wesołe kolory, kuchnia b. ciekawe zestawienie czarnych mebli z płytkami -w kolorze czerwieni... Nie no tapety odlotowe a z łóżeczka nie wyszłabym za nic, ciekwe czy trzeszczy My mamy duże łóżko - 3 osoby mogą spać spokojnie... w salonie wydawało się małe, a jak znalazło się w naszym pokoju, trzeba było przemeblować Bydlak taki, że jak Misiek ucieknie pod ścianę, to w nocy posuwam się w tył z dupiną aby pleckami mi grzał plecki Bo zmarźluch jestem. Ale mam nadzieję, że zmieści się w salonie -bo składane jest z wielkimi i małymi poduchami... A jak nie, to będzie spełniało funkcję łóżka w sypialni -bo bardzo wygodne... Ale jest zaczarowane... kładę się i zasypiam nawet po kawci. Małgosiu panale b. fajne... A drzwi mahoniowe b. ładne. I trzymam kciuki abyście zamieszkali w czerwcu... Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 21.06.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Małgosiu, co słychać? Urlopujesz się gdzies? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 22.06.2009 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Małgosiu, co słychać? Urlopujesz się gdzies? no pewnie w domu razem z panelami był to bardzo pracowity łikend ułozyliśmy z małżem 50m paneli na dodatek brakło nam 6 sztuk i niestety dokończymy w sobotę a tu jeszcze cała góra tzn. 90m2 wczoraj zagrabiłam przed domem i rak nie czuję tak czy inaczej mam nadzieje że nie będzie zadnych opóznień i w niedziele sie przeprowadzimy taka_ja dzięki ze wpadłaś i zapraszam ponownie. Cieszę że podoba Ci się aaa łóżeczko jak będzie trzeszczało to złożę reklamację he,he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 23.06.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 no pewnie w domu razem z panelami był to bardzo pracowity łikend ułozyliśmy z małżem 50m paneli na dodatek brakło nam 6 sztuk i niestety dokończymy w sobotę a tu jeszcze cała góra tzn. 90m2 wczoraj zagrabiłam przed domem i rak nie czuję tak czy inaczej mam nadzieje że nie będzie zadnych opóznień i w niedziele sie przeprowadzimy Małgosiu, jak ja Ci strasznie zazdroszczę, że już na takim etapie jesteś i możesz tak panelowo szaleć .. my też się przeprowadzamy, w tym tygodniu powoli już rzeczy przewozimy... ale u nas taka "rozbierducha" że masakra... ale z drugiej strony będziemy na swoim... betonie... ale ładna pogoda się robi (mam nadzieję, że wreszcie na dłużej!!) więc w razie czego namiocik pójdzie w ruch i będzie prawie jak biwak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 23.06.2009 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 oz nie ma czego zazrościć niedługo i Wy będziecie mieli ten zaszczyt przeprowadzki gratuluję ...i podziwiam sami bez dzieci to byśmy już dawno mieszkali,ale z dziećmi na betonie,bez łazienki to ciężko by było chociaż jakby była taka potrzeba to kto wie ? U nas też nie będzie wszystko na tip-top niestety ale już nie wyrabiam z tym ciągłym jeżdzeniem w ta i z powrotem Jutro postaram się o jakieś foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 23.06.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Ale fajnie,że juz naswoim będziecie!! Beton,nie beton ważne ,że swój I Gosiu,wiem,że uciążliwe jest takie jeżdżenie ciagłe na budowę,ale powiem Wam,że jak my sie juz przeprowadziliśmy,to mojemu mężowi już sie nic robic nie chciało...już był taki zmęczony ta budową,że miał dość i musialo trochę minąć czasu zanim znowu zaczął coś grzebać. No,ale to pewnie zależy.My mielismy praktycznie wszystko wykończone więc nie było takich naglących rzeczy do zrobienia. Teraz wziął się za huśtawkę i zjeżdżalnie dla dzieciaków.Sam robi...efekty oczywiscie pokażę Ale troche musi minąć,bo nie ma zbyt duzo czasu,ale ważne ,że chce i lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 23.06.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Małgosiu, w sobotę wywożę dzieci. Tydzień wcześniej niż planowałam... gdybym ich nie wywiozła teraz to przez przyszły tydzień byłyby u mojej mamy. Z nimi za nic bym sie nie wprowadziła teraz do domu... a gdyby nie oni to pewnie bym już w gołych murach mieszkała Właśnie my się przeprowadzamy dlatego, żeby być na miejscu i robić... teraz to tylko Marcin jeździ wieczorami i robi do późna w nocy... jak będziemy tam razem będzie może trochę łatwiej. Ja wcześniej kończę prace niż mój mąż, więc po pracy do roboty za sprzątanie, malowanie zobaczymy ile dzieci wytrzymają bez mamusi i tatusia... to będzie nasze najdłuższe rozstanie co prawda będą u babci i cioci, ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 23.06.2009 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 jak my sie juz przeprowadziliśmy,to mojemu mężowi już sie nic robic nie chciało...już był taki zmęczony ta budową,że miał dość i właśnie tego sie obawiam w każdym razie ja mam dosyc uciążliwe jest takie jeżdżenie ciagłe na budowę noo bo jadę tak po 15 .Wracam po 18 położyć dzieci spać i znowu jadę ok.20 i wracam ok.23 i tak na okrągło wczoraj pomalowałm przedpokój a dzisiaj klatka schodowa ...ale już niedługo koniec malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 23.06.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 jak my sie juz przeprowadziliśmy,to mojemu mężowi już sie nic robic nie chciało...już był taki zmęczony ta budową,że miał dość i właśnie tego sie obawiam w każdym razie ja mam dosyc Małgosiu, odpoczniesz trochę po tej gonitwie i za jakiś czas weźmiesz się z nowym zapałem do pracy zobaczysz jak za chwilę będziesz mówić mężowi: Kochanie, może byśmy zmienili kolorek w sypialni, bo mi się już znudził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 23.06.2009 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Kochanie, może byśmy zmienili kolorek w sypialni, bo mi się już znudził może,może napewno nie prędko to nastapi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts