magpie101 23.06.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Malgosiu jak my sie przeprowadzilismy to przez kilka msc nic nie tknelismy w domu. Bylismy tak zmeczeni, a nowe kanapy dzialaly na nas tak, ze jak kazdy z naszej 3 polozyl sie na swojej to od razy zasypialismy przed tv. Kilka msc minelo, my odpoczelismy i zaczelismy powoli robic, robimy tak juz rok i konca tych robot w domu i kolo domu nie widac . Ale jaest fajnie! Jak sie przeprowadzisz to bedziesz tak szczesliwa, ze ani kurz ani niedokonczone prace nie przeslonia Ci Twojej radosci - cudowne uczucie po przeprowdzce radosci i blogosci, ze wreszcie jestesmu u siebie na swoim trwa u nas juz 1,5 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 23.06.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Gosia trzymaj się, dasz radę Pomyśl,że zbliża się moment spędzenia 24 godz. w swoim wymarzonym,choć okupionym wieloma wyrzeczeniami domku. To niedługo nastąpi ,za 5 dni. Trzymam kciuki i wiernie kibicuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 23.06.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Małgosia bedę trzymać kciuki co byście się na czas wyrobili U nas o tyle dobrze jest,że nie musimy dojezdzać, poprostu wystarczy wleźć po schodach chociaż czasami nawet tego się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 24.06.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Jejciu jeciu jeciu... ale super... no proszę i przeprowadzki nadchodzi czas... tuż tuż i Małgosia i Oz zamieszkają juz u siebie... To Małgosiu pakujesz się powoli? Jeszcze kilka dni... a zycze Wam wszystkim z całego serducha, abyście szybciutko zamieszkali u siebie Tylko zamieszkacie na "swoim" to hmmm... szykuja się parapetówki I ja dojeżdżam na działkę, 6 km w jedna stronę, ale wtedy obserwuję sobie widoki, ogrody innych, czy domy budujące się dalej... A ostatnio zerkam na poziom rzeki, który się podniósł sporo... przez te deszcze burze Dzisiaj oglądałam z rana tv, jak to nasza rzeka Uszwica szaleje W naszym regionie zalało sporo domostw... To daleko od nas, ale w 1997 roku Uszwica dała popalić naszym sąsiadom, gdzie się budujemy, zalewając im piwnice My sporo wyciagneliśmy fundamenty naszego domu- lepiej dmuchac na zimne... ale teraz przyjdzie nam wyrównać się i nawieźć sporo ziemi itp. w przyszłości oczywiście A powiem Wam ( a raczej napiszę), że byłam w szoku, że tak daleko od nas Uszwica zalała kiedyś tyle domostw- fala przeszła, jak to mówi mój Misiek. Małgosiu trzymać i ja będę kciuki (chociaz czasami bywaja zdradliwe), abyś tak jak planujecie wprowadzili się do domku... a reszta jak zamieszkacie przyjdzie juz sama... Nawet jak ten leń Was złapie, to podejrzewam, że minie szybko, bo będziecie chcioeli mieć jak najszybciej wszystko dopięte na ostatni guzik... Pozdrowieńka ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 24.06.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 nazwa,kolor poproszę,póki mam notes przed sobą Hehe,przeglądając Wasze galerie,bez notesu nie da się obejść Gosia,a podłogę w salonie to masz super - właśnie czegoś takiego będziemy szukać,jak już przyjdzie czas. Kolor piękny Zpisane w notesiku :D Z niecierpliwością czekam na zdjęcia gotowego salonu - jak już się urządzicie,co pewnie niedługo nastąpi - 3mam kciuki!!! Dla upartego nic trudnego :D Zazdroszczę Ci,że już się wprowadzasz niedługo P.S. Stronkę z lampami też zapisałam Tak na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duśka1719503061 25.06.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Rety, Małgosiu, ty już jedną nogą jesteś w nowym domku . My połową nogi już też, bo wprowadzamy się równiutko za 8 dni . Liczę, że jak zamieszkasz, to będziesz pstrykać zdjęcia i zamieszczać na forum częściej, bo przecież wszystko będziesz miała na miejscu . Podziwiam cię, że dwa razy dziennie jedziesz do nowego domu, może masz bliżej niż ja (ja mam jakieś 26 km w jedną stronę ze starego mieszkania). Ja nawet raz dziennie nie jeżdżę bo muszę odbierać dzieci z przedszkola a potem mam do załatwienia różne sprawy, na które mój małż nie ma czasu bo siedzi na budowie. Teraz to nawet nie mam czasu się pakować chociaż już tylko 8 dni zostało. Jestem przerażona i jeszcze do mnie nie dotarło że za chwilę będę mieszkać w domu na wsi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartyś 25.06.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Małgosiu wpadłam z rewizytą i jestem w szoku, że u Was już za kilka dni przeprowadzka Ja też już nie mogę doczekać się naszej, ale to jeszcze za co najmniej miesiąc Łoże piękne, sufit w salonie przefajowy no i panele mają piękny kolorek, ja długo zastanawiałam się w jakim kolorze wybrać panele na dół i przez jakiś czas byłam zdecydowana na ciemne(orzech), ale widząc że na parterze nie mamy aż tyle słońca ( szczególnie w lecie, gdy słońce jest wysoko, a wokół same drzewa, które jednak też trochę cieniują ), zdecydowałam ze położymy i na dole i na górze jasne (jakiś klon). Trochę mam obawy, jak będą komponować się z ciemnymi drzwiami i schodami, ale mam nadzieję, że jednak dobrze na zasadzie kontrastu: bardzo jasne-bardzo ciemne. Trzymam kciuki za sprawną przeprowadzkę w terminie i też czekam na więcej zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 25.06.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Eeee widzę,że przeprowadzka pochłonęła Cię całkowicie! Ale nie dziwię się,wiem jak jest. Więc mam nadz.,że nie zaginiesz gdzieś między pudłami i napiszesz jak poszło. Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 25.06.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Eeee widzę,że przeprowadzka pochłonęła Cię całkowicie! Ale nie dziwię się,wiem jak jest. Więc mam nadz.,że nie zaginiesz gdzieś między pudłami i napiszesz jak poszło. Buźka Tez czekam na relacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 25.06.2009 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Przed snem wpadłam na chwilkę prosić o wybaczenie Naoglądałam się kilku dzienników na raz i przypisałam A$ia wykonanie pokoju kolejkowego Tak się nim w jej galerii zachwycałam aż zostałam sprowadzona na ziemię - dosłownie poczułam kubeł zimnej wody na głowie No więc napiszę jeszcze raz tylko tym razem we właściwym miejscu,że pokój kolejkowy jest przesuper!! Powiedz,czy sama malowałaś? Bo tak profesjonalnie Dobrze,że podałaś nazwy kolorów kiedyś wykorzystam,jeśli nie masz nic przeciwko A na razie życzę dobrej nocki i mam nadzieję,że wybaczysz mi takie niedopatrzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 26.06.2009 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 dziewuszki relacja będzie ...obiecuję jak tylko nie zapomne aparatu waldi będzie kara,nastawiaj kuperek Nic sie nie stało i nie masz za co przepraszać koncepcja i malowanie własne bardzo mi miło ze chcesz wykorzystać pomysł u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 26.06.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 No więc napiszę jeszcze raz tylko tym razem we właściwym miejscu,że pokój kolejkowy jest przesuper!! Powiedz,czy sama malowałaś? Bo tak profesjonalnie Dobrze,że podałaś nazwy kolorów kiedyś wykorzystam,jeśli nie masz nic przeciwko waldi8321 widzę, że nie tylko moje dzieci (i ja oczywiście) dostaliśmy hopla na punkcie pokoju kolejkowego Małgosi. U nas powstaną dwa Małgosiu coś mi się wydaje, że w całej Polsce utworzy się cała kolejka pokojów kolejkowych A tak w ogóle to skąd się wzięła nazwa? Twój mąż kolekcjonuje kolejki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 26.06.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Gosiu widzę,ze u Cibei gorący okres.Więc trzymam kciuki by wszystko poszło bezproblemowo pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 26.06.2009 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Małgosiu coś mi się wydaje, że w całej Polsce utworzy się cała kolejka pokojów kolejkowych A tak w ogóle to skąd się wzięła nazwa? Twój mąż kolekcjonuje kolejki?? bardzo mi miło ,ale chyba jednak trochę przesadzacie kobitki Tak małż kolekcjonuje kolejki TT trzymam kciuki by wszystko poszło bezproblemowo dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 26.06.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Małgosiu coś mi się wydaje, że w całej Polsce utworzy się cała kolejka pokojów kolejkowych A tak w ogóle to skąd się wzięła nazwa? Twój mąż kolekcjonuje kolejki?? bardzo mi miło ,ale chyba jednak trochę przesadzacie kobitki Nic nie przesadzamy... ja nawet kwiatków nie mam co by je przesadzać... Po prostu kolejkowy jest debeściacki i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 26.06.2009 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Po prostu kolejkowy jest debeściacki i tyle muszę Wam powiedzieć że mój chop jest przeszczęśliwy jak przeczytał pochwały po czym stwierdził że świetnie dobrał kolory.A jak żeśmy wybierali farby to mówi weż co chcesz ja ci ufam i kto tu facetów zrozumie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 26.06.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Po prostu kolejkowy jest debeściacki i tyle muszę Wam powiedzieć że mój chop jest przeszczęśliwy jak przeczytał pochwały po czym stwierdził że świetnie dobrał kolory.A jak żeśmy wybierali farby to mówi weż co chcesz ja ci ufam i kto tu facetów zrozumie... Małgosiu, tak niestety jest.. jak coś dobrze wyszło to oczywiście chłopa zasługa a jak źle to "sama tak chciałaś"... Mój wczoraj powiedział, że się w kolory nie wtrąca będę mieć co będę chcieć tylko potem będzie na mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 26.06.2009 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Małgosiu, tak niestety jest.. jak coś dobrze wyszło to oczywiście chłopa zasługa a jak źle to "sama tak chciałaś"... he,he dokładnie .Lepiej bym tego nie ujeła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 26.06.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 waldi będzie kara,nastawiaj kuperek Kuperek nadstawiony Ale....wpadłam z pyszną kawką,to może kara mnie ominie tym razem? http://4shared.com/download/114229243/4f9a6def/DSCF3027.JPG Oto moja ulubiona Mocha z piankami (marshmallows) A żeby nie było,że tylko kawka,to i ciacho się znalazło....takie co się uśmiecha http://4shared.com/download/114229220/80c99bd3/100_0702.JPG Smacznego!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 26.06.2009 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 dzięki,dzieki... napojona,najedzona mówię nie ma za co przepraszać aaale nie powiem miło ciacho dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts