Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Poszukuję zdięć z realizacji Magnolii z Horyzontu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 507
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

quote="DarioAS"]a Ty też masz dwójeczkę??

Widzę w podpisie :wink:

Dwie dziewczynki??

Tak,jedna ma 4 lata,druga 2 lata i 4m-ce.Jednym słowem łobuzy :roll:

Na Dawidka to radzę uważać bo on bardzo przewrotna bestyja jest..

zawraca ciotkom w głowach a potem nimi manipuluje i chodzą jak zegarki.... :o

Ciotkom się nie dziwię :wink: sama jestem po jego urokiem :oops: A przecież tylko widziałąm go na jedym zdięciu :)

to napewno nie ma po mnie... :roll:

:lol: :lol: :lol:

jak mamusia tak twierdzi to nie śmiem wątpić :lol:

:wink:

na początku łatwo nie było wręcz katastrofa a teraz... mniejsza katastrofa :roll: Wspólna zabawa kończy się po 10-15min. krzykiem i płaczem.Julia zrobi coś Ani lub zabierze zabawkę i koniec spokoju :(

Łatwiej by było gdyby młoda zaczęła w końcu mówić :roll: tzn.mówi nie wiadomo o czym :-? może z nami coś nie tak :D

Pisałaś że Dawidek dobry dla siostrzyczki.....zazdroszczę :oops:

:lol:

Ahhh,ta się wsłuchuję w wasza historię i skąd ja to znam... :lol:

U mnie może troche inaczej jest.Mam dwóch chłopców.Róźnica między nimi jest spora bo jak się Filip urodził to Kuba już miał pięć lat :-? i na początku Kuba nawet na młodszego spojrzeć nie chciał,ani dotknąć ani wogóle nic!A teraz?Teraz jak młodszy już chodzi,trochę rozumie to razem się bawią,gonią i jeźdżą autami.Dzieci się zmieniają i raz nie mogą się dogadać,a innym razem jest super. :D

tylko tym "innym" razem jest stanowczo za mało :roll: .

Choć jak przez zapomnienie razem przysiądą do zabawy albo się tulą to wszystko co złe sie zapomina.Mimo że trwa to krótko.

Rodzina jest moim życiem :wink: Marzy mi sie jeszcze jeden łobuziak :oops: i może będzie :-?

:)

A$IA to teraz pora na córeczkę :D Wiesz jakie piękne lalki są teraz :lol:

Nadusia dostała taką jedną..

piękną z porcelany :roll:

mam przykaz zrobić jej półeczkę, bo ciocia stwierdziła, że będzie jej kolekcję robić 8) :lol: :lol:

mam nadzieję, że u nas się nic nie zmieni, póki co Dawidek jest w miarę wyrozumiały, no chyba, że w grę wchodzą jego auta... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

ale i te nieraz jej podrzuci, bo mu grożę, że wszystkie schowię :wink:

a wiecie co...

ja byłam pewna, że to moje drugie to też będzie chłopiec :wink:

mam przykaz zrobić jej półeczkę, bo ciocia stwierdziła, że będzie jej kolekcję robić 8) :lol: :lol:

Fajne cioteczki :)

My na etapie Barbie 8)

quote]mam nadzieję, że u nas się nic nie zmieni, póki co Dawidek jest w miarę wyrozumiały, no chyba, że w grę wchodzą jego auta... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

W tej kwesti nie życzę zmian :wink: Co sie dziwić jak każdy facet pilnuje swojej bryki :lol: ,a że ma ich duuużo :wink:

a wiecie co...

Dlaczego myślałaś że będzie chłopiec :-?

a ja trochę marzę o chłopczyku :oops: mój tata tak bardzo chciał mieć wnuka...ale jak kobitka miałą by być to tyż będzie dobrze :D

Pozdarwiam serdecznie :)

DarioAS a ja myslałam,że drugi będzie chłopak i ....był :lol:

Tobie to fajnie,bo już masz "komplet" :wink:

U nas w rodzinie to same chłopaki były.Ja byłam rodzynkiem u mnie w odzinie,a i u męża same chłopaki.

Moja teściowa tak jak i u Ciebie malgosia0023 tata chciał wnuka,tak u mni chciała bardzo wnuczke.No niestety :-? może następnym razem bo nie wypieram się :wink:

A i te lalki takie kuszące...mam już czasem dość klocków lego,batmanów i samochodów :roll:

Fajne cioteczki :)

My na etapie Barbie 8)

quote]mam nadzieję, że u nas się nic nie zmieni, póki co Dawidek jest w miarę wyrozumiały, no chyba, że w grę wchodzą jego auta... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

W tej kwesti nie życzę zmian :wink: Co sie dziwić jak każdy facet pilnuje swojej bryki :lol: ,a że ma ich duuużo :wink:

a wiecie co...

Dlaczego myślałaś że będzie chłopiec :-?

a ja trochę marzę o chłopczyku :oops: mój tata tak bardzo chciał mieć wnuka...ale jak kobitka miałą by być to tyż będzie dobrze :D

Pozdarwiam serdecznie :)

nie wiem, poprostu takie miałam przeczucie.

Tzn, miałam je zanim zaszłam w ciążę, jakoś wydawało mi się, że ja jestem matką stworzoną do wychowania chłopców, choć oczywiście marzyła mi się dziewczynka.

Oczywiście jak zaszłam w ciążę to natychmiast zmieniłam zdanie.

Bo czułam sie całkiem inaczej i chciało mi sie czegoś innego niz przy Dawidku.

A jak byłam młodsza to zawsze marzyło mi sie mieć chłopczyka...

I bardzo sie cieszyłam, że chłopczyk sie urodził.

Bo do samego porodu nie wiedziałam co będzie... 8)

czemu??

może akurat nie będzie się bawił tyle autkami co mój.

Dawid to prawdziwy auciarz, wizytówki powyciągał mężowi z autami, ze sklepu nie chce nic innego tylko autko, czyta, a raczej ogląda gazety z autami, których nikmu nie daje :roll: , a nawet TVNTurbo ogląda :roll:

:lol: :lol: :lol: :lol:

a panele zawsze można zmienić 8)

to się postaraj o małego faceta, nie ma na co czekać :wink:

Hmmm...u mnie z panelami nie było źle.Nic im się nie stało i mysle,że przeżyłyby jeszcze nie jednego chłopaka :) (ale to już nie będą moje chłopaki :roll: )

Ja tylko ubolewam nad parkietem bo jak mały zasówał w chodziku to tak zrysował,że szok :( no,ale cóż jak to powiedził mój facet,który kładł parkiet:"dobrze,że ma kto rysować" :D

też dlatego będą wszędzie panele,aby nie szkoda było ich wymienić z czasem.

Jak trafiłąby się trzecia kobitka też zle nie będzie :wink:

A$IA w jakim wieku masz chłopców :-?

Kurcze dzisiaj mam dosyć moich łobuzów :evil: ...trzasnę drzwiami. :evil: ..tylko kto z nimi zostanie :roll: -załamka :roll:

Też macie czasami dosyć :-? ,czy ja tylko jestem wyrodna matka :oops:

Oj dziewczyny,żeby to tylko czasami :-?

Dziś to już padam!Całą okolice schodziłam spacerem z moim młodszym...

Mały ma rok a satrszy 6 lat.Nie wiem,który gorszy :roll:

Ale jak patrze czasem na nich jak sie przytulaja,jak rosną to łezka kręci się w oku :roll:

Ale co my to wogóle mówimy!Że ja mam dwóch chłopców,a Ty malgosia0023 dwie dziewczynki to nie znaczy,że DarioAS już się może wymigiwać bo ma parke :wink: