DarioAS 31.03.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 a Ty też masz dwójeczkę?? Widzę w podpisie Dwie dziewczynki?? Na Dawidka to radzę uważać bo on bardzo przewrotna bestyja jest.. zawraca ciotkom w głowach a potem nimi manipuluje i chodzą jak zegarki.... to napewno nie ma po mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 31.03.2009 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 quote="DarioAS"]a Ty też masz dwójeczkę?? Widzę w podpisie Dwie dziewczynki?? Tak,jedna ma 4 lata,druga 2 lata i 4m-ce.Jednym słowem łobuzy Na Dawidka to radzę uważać bo on bardzo przewrotna bestyja jest.. zawraca ciotkom w głowach a potem nimi manipuluje i chodzą jak zegarki.... Ciotkom się nie dziwię sama jestem po jego urokiem A przecież tylko widziałąm go na jedym zdięciu to napewno nie ma po mnie... jak mamusia tak twierdzi to nie śmiem wątpić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.04.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 to różnica miedzy nimi tak jak i u nas, tylko, że Ty sie dorobiłaś pierwszego dziecka 2 latka wczesniej u mnie też 2 lata i niecałe 2 miesiace różnicy między dziećmi. I jak sie dogadują?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 02.04.2009 05:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 na początku łatwo nie było wręcz katastrofa a teraz... mniejsza katastrofa Wspólna zabawa kończy się po 10-15min. krzykiem i płaczem.Julia zrobi coś Ani lub zabierze zabawkę i koniec spokoju Łatwiej by było gdyby młoda zaczęła w końcu mówić tzn.mówi nie wiadomo o czym może z nami coś nie tak Pisałaś że Dawidek dobry dla siostrzyczki.....zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 02.04.2009 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Ahhh,ta się wsłuchuję w wasza historię i skąd ja to znam... U mnie może troche inaczej jest.Mam dwóch chłopców.Róźnica między nimi jest spora bo jak się Filip urodził to Kuba już miał pięć lat i na początku Kuba nawet na młodszego spojrzeć nie chciał,ani dotknąć ani wogóle nic!A teraz?Teraz jak młodszy już chodzi,trochę rozumie to razem się bawią,gonią i jeźdżą autami.Dzieci się zmieniają i raz nie mogą się dogadać,a innym razem jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 02.04.2009 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 tylko tym "innym" razem jest stanowczo za mało . Choć jak przez zapomnienie razem przysiądą do zabawy albo się tulą to wszystko co złe sie zapomina.Mimo że trwa to krótko. Rodzina jest moim życiem Marzy mi sie jeszcze jeden łobuziak i może będzie A$IA to teraz pora na córeczkę Wiesz jakie piękne lalki są teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.04.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Nadusia dostała taką jedną.. piękną z porcelany mam przykaz zrobić jej półeczkę, bo ciocia stwierdziła, że będzie jej kolekcję robić mam nadzieję, że u nas się nic nie zmieni, póki co Dawidek jest w miarę wyrozumiały, no chyba, że w grę wchodzą jego auta... ale i te nieraz jej podrzuci, bo mu grożę, że wszystkie schowię a wiecie co... ja byłam pewna, że to moje drugie to też będzie chłopiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 02.04.2009 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Nadusia dostała taką jedną.. piękną z porcelany mam przykaz zrobić jej półeczkę, bo ciocia stwierdziła, że będzie jej kolekcję robić Fajne cioteczki My na etapie Barbie quote]mam nadzieję, że u nas się nic nie zmieni, póki co Dawidek jest w miarę wyrozumiały, no chyba, że w grę wchodzą jego auta... ale i te nieraz jej podrzuci, bo mu grożę, że wszystkie schowię W tej kwesti nie życzę zmian Co sie dziwić jak każdy facet pilnuje swojej bryki ,a że ma ich duuużo a wiecie co... ja byłam pewna, że to moje drugie to też będzie chłopiec Dlaczego myślałaś że będzie chłopiec a ja trochę marzę o chłopczyku mój tata tak bardzo chciał mieć wnuka...ale jak kobitka miałą by być to tyż będzie dobrze Pozdarwiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 03.04.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 DarioAS a ja myslałam,że drugi będzie chłopak i ....był Tobie to fajnie,bo już masz "komplet" U nas w rodzinie to same chłopaki były.Ja byłam rodzynkiem u mnie w odzinie,a i u męża same chłopaki. Moja teściowa tak jak i u Ciebie malgosia0023 tata chciał wnuka,tak u mni chciała bardzo wnuczke.No niestety może następnym razem bo nie wypieram się A i te lalki takie kuszące...mam już czasem dość klocków lego,batmanów i samochodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 03.04.2009 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 A i te lalki takie kuszące...mam już czasem dość klocków lego,batmanów i samochodów a ja właśnie marzę o tych samochodach Pożyjemy,zobaczymy co los przyniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 04.04.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 http://www.otofotki.pl/img7/obrazki/mi41_Lato_-_zdjecia_kalendarzowe_4959.jpg http://www.otofotki.pl/img7/obrazki/zk5055_Laka_kwiatow_4957.jpg http://www.otofotki.pl/img7/obrazki/bw5777_Fotografie_bialych_kwiatkow_1888.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.04.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Nadusia dostała taką jedną.. piękną z porcelany mam przykaz zrobić jej półeczkę, bo ciocia stwierdziła, że będzie jej kolekcję robić Fajne cioteczki My na etapie Barbie quote]mam nadzieję, że u nas się nic nie zmieni, póki co Dawidek jest w miarę wyrozumiały, no chyba, że w grę wchodzą jego auta... ale i te nieraz jej podrzuci, bo mu grożę, że wszystkie schowię W tej kwesti nie życzę zmian Co sie dziwić jak każdy facet pilnuje swojej bryki ,a że ma ich duuużo a wiecie co... ja byłam pewna, że to moje drugie to też będzie chłopiec Dlaczego myślałaś że będzie chłopiec a ja trochę marzę o chłopczyku mój tata tak bardzo chciał mieć wnuka...ale jak kobitka miałą by być to tyż będzie dobrze Pozdarwiam serdecznie nie wiem, poprostu takie miałam przeczucie. Tzn, miałam je zanim zaszłam w ciążę, jakoś wydawało mi się, że ja jestem matką stworzoną do wychowania chłopców, choć oczywiście marzyła mi się dziewczynka. Oczywiście jak zaszłam w ciążę to natychmiast zmieniłam zdanie. Bo czułam sie całkiem inaczej i chciało mi sie czegoś innego niz przy Dawidku. A jak byłam młodsza to zawsze marzyło mi sie mieć chłopczyka... I bardzo sie cieszyłam, że chłopczyk sie urodził. Bo do samego porodu nie wiedziałam co będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.04.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 A i te lalki takie kuszące...mam już czasem dość klocków lego,batmanów i samochodów a ja właśnie marzę o tych samochodach Pożyjemy,zobaczymy co los przyniesie powiem tylko tyle... żadna podłoga panelowa aut nie przeżyje wszystko porysowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 05.04.2009 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 powiem tylko tyle... żadna podłoga panelowa aut nie przeżyje wszystko porysowane podłamałaś mnie ...ale i tak marzę o "małym"facecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.04.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 czemu?? może akurat nie będzie się bawił tyle autkami co mój. Dawid to prawdziwy auciarz, wizytówki powyciągał mężowi z autami, ze sklepu nie chce nic innego tylko autko, czyta, a raczej ogląda gazety z autami, których nikmu nie daje , a nawet TVNTurbo ogląda a panele zawsze można zmienić to się postaraj o małego faceta, nie ma na co czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 07.04.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Hmmm...u mnie z panelami nie było źle.Nic im się nie stało i mysle,że przeżyłyby jeszcze nie jednego chłopaka (ale to już nie będą moje chłopaki ) Ja tylko ubolewam nad parkietem bo jak mały zasówał w chodziku to tak zrysował,że szok no,ale cóż jak to powiedził mój facet,który kładł parkiet:"dobrze,że ma kto rysować" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 07.04.2009 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 też dlatego będą wszędzie panele,aby nie szkoda było ich wymienić z czasem. Jak trafiłąby się trzecia kobitka też zle nie będzie A$IA w jakim wieku masz chłopców Kurcze dzisiaj mam dosyć moich łobuzów ...trzasnę drzwiami. ..tylko kto z nimi zostanie -załamka Też macie czasami dosyć ,czy ja tylko jestem wyrodna matka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 nie tylko Ty, myślę, że większość mam ma czasami dość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 08.04.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Oj dziewczyny,żeby to tylko czasami Dziś to już padam!Całą okolice schodziłam spacerem z moim młodszym... Mały ma rok a satrszy 6 lat.Nie wiem,który gorszy Ale jak patrze czasem na nich jak sie przytulaja,jak rosną to łezka kręci się w oku Ale co my to wogóle mówimy!Że ja mam dwóch chłopców,a Ty malgosia0023 dwie dziewczynki to nie znaczy,że DarioAS już się może wymigiwać bo ma parke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 09.04.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 http://www.otofotki.pl/img7/obrazki/cv4183_kartki-wielkanocne-82.gif Błogosławionych Świąt !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts