duśka1719503061 30.06.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Gratuluję Małgosiu i zazdroszczę . My na razie żyjemy wśród pudeł i ogólnego bałaganu, ale już za parę dni, za dni parę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 30.06.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 http://imgcash6.imageshack.us/img24/2937/sebgratulacje1.jpg Małgosiu daj znać jak sie mieszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 30.06.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 No nie... ot jakie Ciekawskie....jak tam pierwsza noc... no noc jak ... poslubna noc zapewne... chociaż i ja się przyznam... ciekawa bom baba jak tam pierwsza noc... Małgosiu ale jak spałaś źle to spox, bo to wszystko dookoła śweże itp. zapachy nie najlepiej mogą wpłynąc na sny... jak dobre- to niech sie spełnią, a jak złe to akysz akysz Założe się, że zero odpoczynku tylko dalej remont ... POzdrawiam- ciekawska babka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 30.06.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Hmmmm wrażenia zapewne niebiańskie,bo ktoś tu chyba na ziemię nie chce wracać i opisać jak jest My wciąż czekamy....cierpliwie I 3mamy kciuki,żeby wszystko było jak najlepiej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 01.07.2009 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 dziekuje za życzenia Otóż mieszka się fantastycznie pierwsza noc była juz dwa tygdnie temu jak kładliśmy panele dzieci spały w miarę tzn. starsza obudziłą sie, pytała gdzie jestem i dlaczego nie ma firanek młodsza na początkun ie chciala spać usnęła z płaczem,ale na następny dzień nie było problemu a ja jestem tak zmęczona ze lepiej śpię niż dzieci taka jestem zmęczona Zdięcia będą...obiecuję tylko proszę o cierpliwość I co najważniejsze bardzo tesknie za Wami już nie mogę sie doczekać kiedy bedę miala net w domu Pozdarwiam Was Serdecznie i buziaczki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 01.07.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Otóż mieszka się fantastycznie siuper siuper Zdięcia będą...obiecuję tylko proszę o cierpliwość my cierpliwe babki jestesmy I co najważniejsze bardzo tesknie za Wami już nie mogę sie doczekać kiedy bedę miala net w domu my tęsknimy za Tobą czekamyyyyyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 01.07.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 No to czekamy na Twoj powrot na stale do nas ! A kiedy bedziesz miec ten net? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.07.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 obyś wróciła wcześniej, niż ja, bo u mnie net był dopiero po 6 miesiącach.. życ bez forum nie mogłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 01.07.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 obyś wróciła wcześniej, niż ja, bo u mnie net był dopiero po 6 miesiącach.. życ bez forum nie mogłam... Pamietam jak wszyscy na Ciebie czekali . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 01.07.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Ja też pamiętam i tez czekałam - wtedy chyba jeszcze nie zalogowana Małgosia, ciesze się ze jest fantastycznie, nalezy Ci się za tą całą robotę. I wracaj do nas kochana szybciutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 01.07.2009 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Otóż mieszka się fantastycznie Nio to cieszymy się baaaaaaardzo Zdziwiłabym się,jakby nie było fantastycznie , bo w takim pięknym domku nie może być inaczej jak własnie fantastycznie Oby cały czas tak było już nie mogę sie doczekać kiedy bedę miala net w domu Nio my też się nie możemy doczekać,kiedy będziesz miała neta i czekamy cierpliwie czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 02.07.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Ja równiez się cieszę,że dobrze Wam się mieszka i jesteście zadowoleni Co do braku neta,to znam ten ból... Mam nadz.,że oszczędzą Ci cierpień i szybko podłączą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 03.07.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Małgosiu cieszę się,że już mieszkacie i mieszka sie wam swietnie.życze Wam zatem długich szczęsliwych lat w waszym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 05.07.2009 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Witam Was serdecznie netu jeszcze nie mam i szczerze mówia c nie wiem kiedy będzie.Brakuje czasu aby to załatwić.Tyle pracy dookola ze szkoda mówić...ale i tak jest świetnie Fotki już sie robią i następnym razem pochwalę się Jeszcze raz dziekuję za życzenia Mam nadzieję ze sie spełnią to do nastepnego razu kobitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia80 05.07.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Cieszę się że jestescie zadowoleni, ach... kto by nie był Czekamy na foteczki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 05.07.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Otóż mieszka się fantastycznie [...] a ja jestem tak zmęczona ze lepiej śpię niż dzieci taka jestem zmęczona Zdięcia będą...obiecuję tylko proszę o cierpliwość I co najważniejsze bardzo tesknie za Wami już nie mogę sie doczekać kiedy bedę miala net w domu Pozdarwiam Was Serdecznie i buziaczki zostawiam Cieszę się, że mieszka się fantastycznie. Zmęczona jesteś, bo i pracy sporo zapewne, ale co swoje to swoje Z tym internetem to powoli i będzie Cierpliwie poczekamy na fotki i zyczę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 05.07.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Szkoda Malgosiu, ze na tak krotko wpadlas tylko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 05.07.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Szkoda,że tak krótko te odwiedzinki Najważniejsze,że jesteście zadowoleni z mieszkania w nowym domku Nio i mamy nadzieję,że przy następnych odwiedzinach jakieś fotki się pokażą Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 05.07.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 to do nastepnego razu kobitki Małgosiu my jestesmy bardzo cierpliwe i czekamy na Ciebie papatkiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duśka1719503061 06.07.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 A pamiętasz Małgosiu co ci się śniło pierwszej nocy w nowym domku? Ponoć taki sen się spełnia. Mnie niestety nie śniło się nic, spałam jak kamień bo byłam wykończona, za to przebudzenie w nowym domku było cudowne : świergot ptaszków itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts