kamlotek 10.07.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 (no patrzcie jak ja gości traktuję.mam nadz.,że Was to nie zniechęci ) Dziewczyny,Asia ma chyba nadzieję,że się przestraszymy i nam się odechce . Nie licz na to, za nic sobie nie odmówię,zobaczenia Was w tych stringach z szelkami i golfem No bo przecież mowa była o założeniu,czy mi się już pokręciło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 10.07.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Witajcie!! Małgosiu pokoje dziewczynek sliczne.Tapeta w sypialni boska i łazienka sie pięknie prezentuje mam nadzieję,że niebawem wkleisz więcej zdjęc widze,że trwaja dyskusje "barowe".Moj mąz chciał w piwnicy urządzic meski pokój z duzym barkiem,bilardem i rurą ale mu skutecznie wybiłam z głowy owy pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 10.07.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Dziewczyny,Asia ma chyba nadzieję,że się przestraszymy i nam się odechce . Nie licz na to, za nic sobie nie odmówię,zobaczenia Was w tych stringach z szelkami i golfem No bo przecież mowa była o założeniu,czy mi się już pokręciło A to już znalazłyście sklep z tymi cudacznymi stringami?? bo ja takowych w moich okolicach nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 10.07.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 widze,że trwaja dyskusje "barowe".Moj mąz chciał w piwnicy urządzic meski pokój z duzym barkiem,bilardem i rurą ale mu skutecznie wybiłam z głowy owy pomysł To się ciesz że w piwnicy.. nasz budowlaniec chciał mi zostawić metalowego stempla na środku salonu wiadomo po co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 10.07.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Dziewczyny,Asia ma chyba nadzieję,że się przestraszymy i nam się odechce . Nie licz na to, za nic sobie nie odmówię,zobaczenia Was w tych stringach z szelkami i golfem No bo przecież mowa była o założeniu,czy mi się już pokręciło eee tam,widzę że was to niczym nie da się wystraszyc jesli mowa o imprezie A o ubieraniu "tego cudacznego ubrania" nie mówiłysmy ale jezeli s chetne,to możemy sie skrzyknąć i zrobic imprezę stringową widze,że trwaja dyskusje "barowe".Moj mąz chciał w piwnicy urządzic meski pokój z duzym barkiem,bilardem i rurą ale mu skutecznie wybiłam z głowy owy pomysł u nas ma byc własnie taki pokój tyle,że o rurze narazie nie słyszałam... ale kto wie oz fajny ten budowlaniec jakis.chciał się załapać na pokaz jakis ,czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 10.07.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 A$ia, nie uważasz,że to świetny pomysł na wykorzystanie materiału po budowie Mam na myśli te stemple,wprost idealnie by się wpasowały do miejsca na barek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 10.07.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Jak by pozbierać cały matriał jaki został (płytki,fugi,steple,kamień z filaru,panele i inne) to myślę,że wszyscy napisaliby,że tak "ciekawego" pokoju to niekt jeszcze wczesniej nie widział Na pewno byłby,to najnowocześniejszy,ekstrawagandzki nie wiem jki pokój Zobaczymy,może się zdecyduję na taki ten oto styl A stepel ,to bedzie trzeba wczesniej chyba jakoś wygładzić,żeby ktoś sobie dżazg nie nawbiajał tu i ówdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 10.07.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 .Moj mąz chciał w piwnicy urządzic meski pokój z duzym barkiem,bilardem i rurą ale mu skutecznie wybiłam z głowy owy pomysł super pomysł nawet nie wspomnę mężowi o takim pomyśle bo jeszcze będzie chciał takie cudo a ja nie wiem ile bym musiała trenować zeby tańcować na rurce. jezeli bym sie niewyuczyła to jeszcze by zatrudnił panią od tańców i wtedy by się porobiłoooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 10.07.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 A stepel ,to bedzie trzeba wczesniej chyba jakoś wygładzić,żeby ktoś sobie dżazg nie nawbiajał tu i ówdzie... taki stempel to by się chyba nie nadawał ale teraz są takie stemple metalowe i takie jak najbardziej by były ok ale ciut za cienkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 10.07.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 A stepel ,to bedzie trzeba wczesniej chyba jakoś wygładzić,żeby ktoś sobie dżazg nie nawbiajał tu i ówdzie... taki stempel to by się chyba nie nadawał ale teraz są takie stemple metalowe i takie jak najbardziej by były ok ale ciut za cienkie dla początkujących grubsze stemple bardziej wskazane ,bo zbyt cienki i zbyt wygładzone mogłyby spowodować niebudowlane urazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 10.07.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 A stepel ,to bedzie trzeba wczesniej chyba jakoś wygładzić,żeby ktoś sobie dżazg nie nawbiajał tu i ówdzie... taki stempel to by się chyba nie nadawał ale teraz są takie stemple metalowe i takie jak najbardziej by były ok ale ciut za cienkie dla początkujących grubsze stemple bardziej wskazane ,bo zbyt cienki i zbyt wygładzone mogłyby spowodować niebudowlane urazy Jacek miał bardzo porządne i grube te stemple zaraz poszukam fotki, to Wam pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 10.07.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 O, proszę, nawet jest jakiś haczyk żeby się przytrzymać ja zaprotestowałam przeciwko temu urządzeniu, ponieważ nie miałabym gdzie postawić stołu jadalnego http://lh5.ggpht.com/_4STjwinLOH8/STqfKC-qDgI/AAAAAAAAAWU/IUoA8T7WC2w/s400/aS6301157.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 10.07.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Jacek miał bardzo porządne i grube te stemple zaraz poszukam fotki, to Wam pokażę kurczeeee.....to czemu ty nie skorzystałas z tego pomysłu widzisz teraz gdy dzieci na wakacjach a wy cięzko harujecie to międzyczasie poszalałabyś na srodeczku salonu. no wiesz...taki prywatny występ dla spracowanego mężusia ...no a potem zamiana i mąż występik dla żonusi za ciężką prace ps. no i ten salon jakby troche przyciemiony- puszczałas dym dla atmosfery ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 10.07.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Jacek miał bardzo porządne i grube te stemple zaraz poszukam fotki, to Wam pokażę kurczeeee.....to czemu ty nie skorzystałas z tego pomysłu widzisz teraz gdy dzieci na wakacjach a wy cięzko harujecie to międzyczasie poszalałabyś na srodeczku salonu. no wiesz...taki prywatny występ dla spracowanego mężusia ...no a potem zamiana i mąż występik dla żonusi za ciężką prace tia.. ja po robocie to ani ręką ani nogą nie mogę ruszyć a co dopiero wyczyniać jakieś wygibasy na rurze ps. no i ten salon jakby troche przyciemiony- puszczałas dym dla atmosfery ??? Nie zadymiony tylko ciemny bo jeszcze domek w środku nie otynkowany był, a aparat miał okienko zakurzone ale tłumacz sobie jak chcesz a rura nie testowana była ja pierwsza bałabym się musiałabym najpierw jakiegoś chłopa wysłać, bo jak pod jego ciężarem by się nie zarwało to pod moim może też nie (chociaż nie wiem ) Męża szkoda, bo jakby mu się coś stało?? no więc kogo?? autora pomysłu pozostawienia rury?? tylko co na to jego zona?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 13.07.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Małgosiu tęsknimy już http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/emot122.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 13.07.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Hmmm... apropos tej rurki... ostatnio Misiek ogląda W 11 i tam tacerki były a on... wiesz taka ci zamontuję to potańczysz Mówię tak: - Mieskkkkkkk... rurka rurką kochany... alle ja inwalidka z kolanem... toz jak ja chłopie ci zaczepię sia za tą rurkę nogą by zwisać do dołu głową..... Jeścio kręgosłup by mi strzelił i masz problem kochany... jak w dym.. Bo baba połamana... lekarze etc. hospitalizacje... Ty sam na budowie... Czyż nie lepiej jak skaczę Ci chłopie po rusztowaniu..., albo stąpam jak baletnica po deskach? No i Misiek śmiejąc się powiedział swój stary tekst: - miska ja mam z toba 6 światów... Ot jak to realizm przewyższa fantazje... a właśnie gdyby tak tancerkę mi sprowadził, to łopatą bym jeścio musiała ganiać za babką i straszyć... Najgorzej gdybym w nerwach stuknęła Miśka... łopatą oczywiście i same widzicie... taki stempel to strasznie niebezpieczna rzecz... Chiba jestem jakaś przemęczona ta budową bo ciut a zacznę pisać horrory ahahahhhhhhh Małgosiu... halo... czekamy Oj jak ona będzie miała necik..to dopiero się rozpijemy i imprezki będą ola la Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 15.07.2009 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Małgosiu tęsknimy już http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/emot122.gif] wiem,wiem ale podgladam....czasami dzięki za pamięć Pozdrawiam Was serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 15.07.2009 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 wiecie co....jest mi zle...wszyscy zapomnieli moich imieniach...nawet szanowny małżonek...takie z niego ziółko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 15.07.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 wiecie co....jest mi zle...wszyscy zapomnieli moich imieniach...takie z niego ziółko oh Małgosiu całkiem zapomiałam musze sobie kalendarz sprawić http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/tulipany_1_.gifhttp://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/tulipany_1_.gifhttp://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/tulipany_1_.gif potrójnie zeby Ci humorek poprawić z nawiązką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 15.07.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Małgosiu,ależ my nigdy nie zapominamy,czasami trzeba nam tylko przypomnieć Specjalnie dla Ciebie http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13651/32_mini.jpg http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13651/promo3_pk2%5B1%5D.jpg i coś na osłodę http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13651/1652%5B1%5D%7E1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts