Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Poszukuję zdięć z realizacji Magnolii z Horyzontu

Recommended Posts

(no patrzcie jak ja gości traktuję.mam nadz.,że Was to nie zniechęci :lol: )

Dziewczyny,Asia ma chyba nadzieję,że się przestraszymy i nam się odechce :lol: . Nie licz na to, za nic sobie nie odmówię,zobaczenia Was w tych stringach z szelkami i golfem :lol: No bo przecież mowa była o założeniu,czy mi się już pokręciło :roll:

• Odpowiedzi 507
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witajcie!! :D

Małgosiu pokoje dziewczynek sliczne.Tapeta w sypialni boska i łazienka sie pięknie prezentuje :D mam nadzieję,że niebawem wkleisz więcej zdjęc :lol:

widze,że trwaja dyskusje "barowe".Moj mąz chciał w piwnicy urządzic meski pokój z duzym barkiem,bilardem i rurą :o :evil: ale mu skutecznie wybiłam z głowy owy pomysł :p

Dziewczyny,Asia ma chyba nadzieję,że się przestraszymy i nam się odechce :lol: . Nie licz na to, za nic sobie nie odmówię,zobaczenia Was w tych stringach z szelkami i golfem :lol: No bo przecież mowa była o założeniu,czy mi się już pokręciło :roll:

A to już znalazłyście sklep z tymi cudacznymi stringami?? :o bo ja takowych w moich okolicach nie widziałam :( ;)

widze,że trwaja dyskusje "barowe".Moj mąz chciał w piwnicy urządzic meski pokój z duzym barkiem,bilardem i rurą :o :evil: ale mu skutecznie wybiłam z głowy owy pomysł :p

To się ciesz że w piwnicy.. nasz budowlaniec chciał mi zostawić metalowego stempla na środku salonu :o wiadomo po co ;)

Dziewczyny,Asia ma chyba nadzieję,że się przestraszymy i nam się odechce . Nie licz na to, za nic sobie nie odmówię,zobaczenia Was w tych stringach z szelkami i golfem No bo przecież mowa była o założeniu,czy mi się już pokręciło

eee tam,widzę że was to niczym nie da się wystraszyc jesli mowa o imprezie :wink:

A o ubieraniu "tego cudacznego ubrania" nie mówiłysmy :lol: :lol:

ale jezeli s chetne,to możemy sie skrzyknąć i zrobic imprezę stringową :wink: :lol:

widze,że trwaja dyskusje "barowe".Moj mąz chciał w piwnicy urządzic meski pokój z duzym barkiem,bilardem i rurą ale mu skutecznie wybiłam z głowy owy pomysł

u nas ma byc własnie taki pokój tyle,że o rurze narazie nie słyszałam... :roll: ale kto wie :o

oz fajny ten budowlaniec jakis.chciał się załapać na pokaz jakis ,czy co? :lol:

Jak by pozbierać cały matriał jaki został (płytki,fugi,steple,kamień z filaru,panele i inne) to myślę,że wszyscy napisaliby,że tak "ciekawego" pokoju to niekt jeszcze wczesniej nie widział :o :lol:

Na pewno byłby,to najnowocześniejszy,ekstrawagandzki nie wiem jki pokój 8) Zobaczymy,może się zdecyduję na taki ten oto styl :lol:

A stepel ,to bedzie trzeba wczesniej chyba jakoś wygładzić,żeby ktoś sobie dżazg nie nawbiajał :oops: tu i ówdzie...

.Moj mąz chciał w piwnicy urządzic meski pokój z duzym barkiem,bilardem i rurą :o :evil: ale mu skutecznie wybiłam z głowy owy pomysł :p

super pomysł :p nawet nie wspomnę mężowi o takim pomyśle bo jeszcze będzie chciał takie cudo :roll: a ja nie wiem ile bym musiała trenować zeby tańcować na rurce. jezeli bym sie niewyuczyła to jeszcze by zatrudnił panią od tańców :roll: :o :roll: i wtedy by się porobiłoooooo :(

A stepel ,to bedzie trzeba wczesniej chyba jakoś wygładzić,żeby ktoś sobie dżazg nie nawbiajał :oops: tu i ówdzie...

taki stempel to by się chyba nie nadawał ale teraz są takie stemple metalowe i takie jak najbardziej by były ok ale ciut za cienkie :roll:

dla początkujących grubsze stemple bardziej wskazane :roll: :lol: ,bo zbyt cienki i zbyt wygładzone mogłyby spowodować niebudowlane urazy :lol: :wink:

taki stempel to by się chyba nie nadawał ale teraz są takie stemple metalowe i takie jak najbardziej by były ok ale ciut za cienkie :roll:

dla początkujących grubsze stemple bardziej wskazane :roll: :lol: ,bo zbyt cienki i zbyt wygładzone mogłyby spowodować niebudowlane urazy :lol: :wink:

Jacek miał bardzo porządne i grube te stemple ;) zaraz poszukam fotki, to Wam pokażę ;)

Jacek miał bardzo porządne i grube te stemple ;) zaraz poszukam fotki, to Wam pokażę ;)

:o kurczeeee.....to czemu ty nie skorzystałas z tego pomysłu :(

widzisz teraz gdy dzieci na wakacjach a wy cięzko harujecie to międzyczasie poszalałabyś na srodeczku salonu. :o no wiesz...taki prywatny występ dla spracowanego mężusia :lol: ...no a potem zamiana i mąż występik dla żonusi za ciężką prace 8)

ps. no i ten salon jakby troche przyciemiony- puszczałas dym dla atmosfery ???

:lol: :p :lol: :p :lol:

:o kurczeeee.....to czemu ty nie skorzystałas z tego pomysłu :(

widzisz teraz gdy dzieci na wakacjach a wy cięzko harujecie to międzyczasie poszalałabyś na srodeczku salonu. :o no wiesz...taki prywatny występ dla spracowanego mężusia :lol: ...no a potem zamiana i mąż występik dla żonusi za ciężką prace 8)

tia.. ja po robocie to ani ręką ani nogą nie mogę ruszyć :( a co dopiero wyczyniać jakieś wygibasy na rurze :o

ps. no i ten salon jakby troche przyciemiony- puszczałas dym dla atmosfery ???

:lol: :p :lol: :p :lol:

Nie zadymiony tylko ciemny bo jeszcze domek w środku nie otynkowany był, a aparat miał okienko zakurzone ;) ale tłumacz sobie jak chcesz ;) 8) a rura nie testowana była ;) ja pierwsza bałabym się ;) musiałabym najpierw jakiegoś chłopa wysłać, bo jak pod jego ciężarem by się nie zarwało to pod moim może też nie (chociaż nie wiem :roll: ) Męża szkoda, bo jakby mu się coś stało?? no więc kogo?? autora pomysłu pozostawienia rury?? ;) tylko co na to jego zona??

Hmmm... apropos tej rurki... ostatnio Misiek ogląda W 11 i tam tacerki były a on... wiesz taka ci zamontuję to potańczysz :roll: :o

Mówię tak:

- Mieskkkkkkk... rurka rurką kochany... alle ja inwalidka z kolanem... toz jak ja chłopie ci zaczepię sia za tą rurkę nogą by zwisać do dołu głową..... Jeścio kręgosłup by mi strzelił i masz problem kochany... jak w dym.. Bo baba połamana... lekarze etc. hospitalizacje... Ty sam na budowie... Czyż nie lepiej jak skaczę Ci chłopie po rusztowaniu..., albo stąpam jak baletnica po deskach? :D

No i Misiek śmiejąc się powiedział swój stary tekst:

- miska ja mam z toba 6 światów... :o

Ot jak to realizm przewyższa fantazje...

a właśnie gdyby tak tancerkę mi sprowadził, to łopatą bym jeścio musiała ganiać za babką i straszyć... Najgorzej gdybym w nerwach stuknęła Miśka...

łopatą oczywiście i same widzicie... taki stempel to strasznie niebezpieczna rzecz...

Chiba jestem jakaś przemęczona ta budową bo ciut a zacznę pisać horrory ahahahhhhhhh :lol:

Małgosiu... halo... czekamy :wink:

Oj jak ona będzie miała necik..to dopiero się rozpijemy i imprezki będą ola la :wink:

wiecie co....jest mi zle...wszyscy zapomnieli moich imieniach...takie z niego ziółko :evil:

oh Małgosiu całkiem zapomiałam :oops: musze sobie kalendarz sprawić :oops:

http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/tulipany_1_.gifhttp://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/tulipany_1_.gifhttp://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/tulipany_1_.gif

potrójnie zeby Ci humorek poprawić z nawiązką :wink: