Perłóweczka 07.08.2009 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Przyszłam się pożegnać na troszkę poniewaz jutro z samego ranka śmigam na urlop http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/4.gif pierwsze co... to napewno trzeba domek obejrzeć ze wszystkich stron http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/4%7E0.gifale napewno znajdzie się czas i pogoda na wylegiwanie się choćby na tarasie http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/28_1_17.gif będę tęsknić za Wami http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/a025.gifgdy tylko dorwę gdzieś komputer to cosik napiszę http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/k01.gif przesyłam buziaki http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/usteczka.gif http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/1128.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 09.08.2009 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Puk puk puk......łubudubu łubudubu .....walę i walę a tu nikogo nie ma .....Gosia......Gosiaaaaaaaaaaa gdzieś Ty się podziała..... Pewnie korzystasz z pięknej pogody co tam nowego w domku słychać?? Parapetówa już była? :lol: My tu o zdrowie się wypytujemy nio i o zdjątka się domagamy :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 27.08.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 HELLOooooooo czy Małgosia tu gdzieś jest ??? tęsknimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 30.08.2009 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Witam serdecznie wpadam na chwilkę .... ...a więc netu jeszcze nie mam mieszka się super parapetówki jeszc ze nie było i wiecie co nie szczególnie mam na nią ochotę chyba dziwna jestem,ale tak pragnę spokoju...hmmm może zrobimy na przyszly rok Cieszę się że jeszcze mnie pamietacie zostawiam buziolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 30.08.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 parapetówki jeszc ze nie było i wiecie co nie szczególnie mam na nią ochotę chyba dziwna jestem,ale tak pragnę spokoju...hmmm może zrobimy na przyszly rok tu Ci się wcale niedziwie ale chociaz sama sobie strzel drina i zatańcz męzowi na parapecie bo inaczej parapety będą żle osadzone no i wogóle ..... Cieszę się że jeszcze mnie pamietacie ale teraz pojechałaś kto by Cie nie pamiętał my ciągle myslimy i zagladamy do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 02.09.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Cieszę się że jeszcze mnie pamietacie zostawiam buziolki dowcip miesiąca jak bedziesz miała dostęp do netu,to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 02.09.2009 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Cieszę się że jeszcze mnie pamietacie zostawiam buziolki dowcip miesiąca jak bedziesz miała dostęp do netu,to daj znać nie myślałam że taka zabawna jestem jak będę miała net napewno dam znać. wiecie co w sobotę poczułam co to znaczy mieszkać na wsi a no sąsiadujące pole było naworzone...oczywiścienawóż w 100%naturalny no cóż wszystko ma swoje uroki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 02.09.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 wiecie co w sobotę poczułam co to znaczy mieszkać na wsi a no sąsiadujące pole było naworzone...oczywiścienawóż w 100%naturalny no cóż wszystko ma swoje uroki to co lubie najbardziej - swojskie klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 02.09.2009 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 wiecie co w sobotę poczułam co to znaczy mieszkać na wsi a no sąsiadujące pole było naworzone...oczywiścienawóż w 100%naturalny no cóż wszystko ma swoje uroki to co lubie najbardziej - swojskie klimaty o tak i przeczyszczajace nozdrza ale póżniej człowiek docenia zwykły dezodorant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 02.09.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 o tak i przeczyszczajace nozdrza ale póżniej człowiek docenia zwykły dezodorant Ty powinnaś biegać i zbierać we fiolki potem perfumy darmowe jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 02.09.2009 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Ty powinnaś biegać i zbierać we fiolki potem perfumy darmowe jak znalazł to jest myśl pózniej patencik i drugi Armani trafia na rynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 02.09.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 to jest myśl pózniej patencik i drugi Armani trafia na rynek a jak...... a propo to jak się mieszka ? widzisz jakies wady które byś poprawiła czy tez nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 02.09.2009 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 a jak...... a propo to jak się mieszka ? widzisz jakies wady które byś poprawiła czy tez nie ? jasne że są wady a mianoiwicie: załuję że nie zdecydowałam się na podłogówkę w łązience i wiatropłapie.Okno w łazience powinno być większe.Zamiast małego WC dla gośći powinna być spiżarnia no i okno w kotłowni powinno się otwierać(my daliśmy d..y ) ale poza tym jest fajosko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 02.09.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 właśnie zawsze wychodzi wszystko w praniu ciekawe co ja wyczaję pewnie będzie tego trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 02.09.2009 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 eee tam będzie dobrze Zmykam robić obiad jestemgościnnie u mamy i zarazznikam wiec do następnego Zoztawiam buziole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 02.09.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Zoztawiam buziole pa paaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 04.09.2009 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 a jak...... a propo to jak się mieszka ? widzisz jakies wady które byś poprawiła czy tez nie ? jasne że są wady a mianoiwicie: załuję że nie zdecydowałam się na podłogówkę w łązience i wiatropłapie.Okno w łazience powinno być większe.Zamiast małego WC dla gośći powinna być spiżarnia no i okno w kotłowni powinno się otwierać(my daliśmy d..y ) ale poza tym jest fajosko Wiadomo - wszystko wychodzi w praniu,więc nie przejmuj się tym zbytnio Nawet jak projekt jest na oko idealnie zrobiony,to zawsze podczas budowy albo i po budowe dostrzegamy jakieś niedociągnięcia i myślimy sobie,że mogliśmy to zrobić inaczej Nie da się wszystkiego przewidzieć,dlatego nie zadręczaj się z takich powodów Najważniejsze,że już jesteście "na swoim" i mieszkacie w ślicznym domku Czekamy na jakieś nowe foteczki Pokaż nam każdą pierdółeczkę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 04.09.2009 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Gosiu ciesz się mieszkaniem we własnym domku.... to, że są niedociągnięcia to chyba normalne. Na etapie projektowania i budowy nie da się wszystkiego przewidzieć. Później życie weryfikuje.... Mi nasz dom wydaje się malusi i ciaśniutki. Mam nadzieję, że dlatego, że w każdym miejscu jest graciarnia i bałagan oby po tym całym wykańczaniu to wrażenie minęło.... Gosiu, ale pamiętaj, pierwszy dom dla wroga nasz budowlaniec Jacuś namawia mnie już na drugi dom.. tym razem dam mu projekt a on da mi klucze do gotowego domu może za parę lat.. kto wie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maggie_may 22.09.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Witaj Gosiu Widziałam Twój kominek na forum kominkowym i mam pytanie jakie płytki są u Ciebie na kominku? pozdrawiam też Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 23.09.2009 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 WSZYSKIEGO DOBREGO Z OKAZJI PIERWSZEGO DNIA JESIENI http://www.strykowski.net/jesien2006/Polska_Zlota_Jesien_-_zdjecie_2491.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts