Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Poszukuję zdięć z realizacji Magnolii z Horyzontu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 507
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nelli,Sonika,Tola,A$IA,Oliwkowo_Mi,Aga1401,EDZIA,Edmar70,Maciejon,Dardudka,Magi77,Monia i marek ,Bea7777,Malgos2,Agnieszka&Robert,Glowac,Coffee82,DariosAS,

Mbp1971,Utek76,Pasie,Piter007i

Bardzo dziękuję za życzenia :D

P.S bardzo miło że na forum jest sąsiadka z ulicy :wink:

jestem w szoku :o ...kurcze ale świat jest mały.

Pozdrawiam serdecznie :)

witam,witam

więc tak:na budowie dopiero od dzisiaj zacznie się cuś dziać.Kupiliśmy wszystkie płytki i czekamy na dostawę z ostaniego zamówienia. :) Obuowa kominka stoi w miejscu :evil: bo koncepcja się zmienia co chwila :roll:

Ja maluję pokój na poddaszu a że ja mam tylko tą wizję to sama to robię.NIestety mam czas tylko w weekendy :roll:

A reszta...kurcze czasami nie wierzę że budowa kiedyś się skończy. :-?

Jedyna miła wiaomość to po 3m-cach sprzedaliśmy mieszkanie :D

Pozdrawiam :)

Hihihi,podoba mi sie zwrot z tą "tylko Twoja koncepcją"! Z kąd ja to znam :wink:

Ale jak płytki już są,to jak dla mnie połowa sukcesu!Ja najgorzej wspominam wybieranie płytek,tzn. najdłużej ze wszystkiego ich szukaliśmy i wybieraliśmy...

A co do budowy,to skończy sie kiedyś,skończy,ale nawet po zamieszkaniu kupe roboty jeszcze jest,ale jak juz się mieszka to nic robić się nie chce :lol:

Ale nie to żebym Cię strszyła!!! :wink:

A$IU ja mam tyle swoich koncepcji że nie wiaomo którą wybrać :wink: NIe wiem dlaczego ale zazwyczaj wygrywają niskobudżetowe :roll:

Nie wystraszyłaś z końcem buowy ,bo i tak wprowazimy się o niwykończongo domu :( Napewno nie będzie zabudowy szaf,braki w drzwiach wew. no i schodów(nad czym ubolewam :( ) Myślę że powinniśmy się zebrać w czerwcu :)

A Wy jak długo budowaliście :-?

Perłóweczko dzięki za odwiedziny :)

Ja na tarasik muszę poczekać :roll: zamarzył się z kostki...to czekam :wink:

Oj ten budżet,gdyby nie on,budowa byłaby czymś pięknym :D :D :D

Niestety czasem trzeba z czegoś zrezygnować... :(

My budowaliśmy jakoś od marca 2007,a wprowadziliśmy się listopadem 2008.Zależało nam na czasie i też troche rzeczy robiliśmy po przeprowadzce.

I zostało też "pare" do zrobienia...ale jesteśmy piękni i młodzi,wiec mamy czas 8) :D :wink:

Oj ten budżet,gdyby nie on,budowa byłaby czymś pięknym :D :D :D

Niestety czasem trzeba z czegoś zrezygnować... :(

My już z tylu rzeczy zrezygnowaliśmy ze dziwię się jak ten dom stoi :lol:

My budowaliśmy jakoś od marca 2007,a wprowadziliśmy się listopadem 2008.Zależało nam na czasie i też troche rzeczy robiliśmy po przeprowadzce.

To szybko Wam poszło :o

I zostało też "pare" do zrobienia...ale jesteśmy piękni i młodzi,wiec mamy czas 8) :D :wink:

mój małż też wychodzi z tego założenia :wink: Fajnie być optymistą...ale ja coraz większe doły łąpię :roll:

dobrze, że będzie ciepło, nauka nocnika wtedy idzie szybciej :wink:

jak ja sobie przypomne moje biedne podłogi... :roll:

ale robiłam trzy podejścia po dwa dni..

bo po dwóch dniach juz miałam dość biegania ze szmatką za młodym.

Za trzecim razem załapał odrazu, aż sama byłam w szoku.

Tylko on nie chce (i nie chciał) na nocnik, odrazu na kibelek :wink:

Wszystkie Anie to łobuzy, wierz mi... :wink: :lol: :lol: :lol:

widze ze sie temat zmienił;)))dziewczyny ja mam blizniaczki (ale juz są 11letnie) ale pamietam jak podwójnie walczylam z tym zeby dziewczyny nauczyc siusiu na nocnik. powiem ze sprawdził sie sposob babć. zabrałam dziewczyny na wies do babci.pogoda byla piekna wiec ubralismy je w krotkie sukienusie i gołe pupcie . dwa dni biegania po podwórku i udało sie :p :P :p

O rany!!!a to pech!biedactwo musi się nacierpieć...aż nie chce myśleć :( :-?

A o słuzbie zdrowia to nawet nie wspominaj!!! To jakiś zły czas chyba,bo moją babcie dziś też do szpitala karetka wzięła i też musiała czekać aż łaskawie lekarz się zjawi!!! Chyba z 2 godz. :evil: :evil: a podejżewali udar...

aż się coś robi...

No,to posiedzi pewnie w gipsie z miesiąc...ale dobrze,że bez tych śrób!!

O rany!!!a to pech!biedactwo musi się nacierpieć...aż nie chce myśleć :( :-? [/qoute]

Czekała ok 4 godzin :evil: ,bo przychodnia pokierowała nas do nie właściwego szpitala :evil: :roll:

A o słuzbie zdrowia to nawet nie wspominaj!!! To jakiś zły czas chyba,bo moją babcie dziś też do szpitala karetka wzięła i też musiała czekać aż łaskawie lekarz się zjawi!!! Chyba z 2 godz. :evil: :evil: a podejżewali udar...

aż się coś robi...

oj robi,robi...Mój tata czekał 20 min. na pogotowie mimo że szpital był "pod nosem".Niestety nie zążyli... :cry:

No,to posiedzi pewnie w gipsie z miesiąc...ale dobrze,że bez tych śrób!!

Wszystko okaże sie na kontroli w środę :roll:

no to sie biedactwo namęczyło. zyczymy szybkiego powrotu do zdrowia :wink:

a jak to sie stało ze coreczka złamała rękę? nie dawno przerabialismy ten sam problem okolo miesiaca temu moja corka miala sciągany gips ktory miala ponad 3 tyg. u nas to była próba jazdy rowerem na krawężnik :roll: corka mi mowi : mamo ja niewiem jak to sie stało ale zawsze mi sie udawało :o :o :o