AIA 18.05.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Ale spokoju mi nie daje ten pokój kolejkowy...znaczy sie ,że co ma w nim być? Tory i kolejka do zabawy? Ale męża?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 18.05.2009 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Ale spokoju mi nie daje ten pokój kolejkowy...znaczy sie ,że co ma w nim być? Tory i kolejka do zabawy? Ale męża?! dokładnie tak Mój kochany jednym słowem ma świra na punkie kolejek elektrycznych .Ma abitny plan zbudować makietę do kolejek Jak coś powstanie to po cichutku pokażę jego dzieło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 18.05.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 ja już ci nie mieszam w główce bo potem na mnie zgonisz że zle wybrałaś no coś Ty nawet przez chwilę tak nie pomyślałam Zawsze warto poznać obiektywną opinię innych no coś ty kobitko ja tylko tak żartuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 18.05.2009 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 ja już ci nie mieszam w główce bo potem na mnie zgonisz że zle wybrałaś no coś Ty nawet przez chwilę tak nie pomyślałam Zawsze warto poznać obiektywną opinię innych no coś ty kobitko ja tylko tak żartuje jasne,jasne wszyscy tak mówią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 18.05.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Ma abitny plan zbudować makietę do kolejek Jak coś powstanie to po cichutku pokażę jego dzieło superaśny pomysł. z niecierpliwością czekamy na te dzieło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 18.05.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 jasne,jasne wszyscy tak mówią małgosiu jak możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 18.05.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 małgosia zdradz mi kolorek - nazwe tej zieleni z pokoju kolejkowego bo mi chodzi po głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 19.05.2009 05:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 małgosia zdradz mi kolorek - nazwe tej zieleni z pokoju kolejkowego bo mi chodzi po głowie bardzo proszę Nobiles zieleń leszczynowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 19.05.2009 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Hi hi,taki sam kolor zieleni mam u starszego syna w pokoju.Też zieleń leszczynową.No przecież mówie,że zielony ostatnio polubiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 19.05.2009 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Hi hi,taki sam kolor zieleni mam u starszego syna w pokoju.Też zieleń leszczynową.No przecież mówie,że zielony ostatnio polubiłam bo zielony uspokaja a przy malych łobuzach trzeba często liczyć do 10 A pokój syna pokazywałaś bo nie kojarzę.Chyba ze znowu coś przeoczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 19.05.2009 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 http://www.meblik.pl/cms_data/products/std_6-1.jpg Julii spodobał się taki pokoik.Wszystko oczywiście musi być lóżowe Łózko już zamówiliśmy,będzie za...5-6 tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 19.05.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 cudowny ten pokoik taki słodziutki gdzieś w galerii u kogoś widziałam podobne dla chłopców. także śliczne moje dziewczyny są już niestety za duże na takie pokoiki a szkoda !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.05.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Małgosiu, te płytki, co masz w kuchni, to ja mam w łazience, u mnie jest jasna fuga, ale mam przewagę jasnych płytek nawet, że się zbytnio nie brudzi bardzo mnie ciekawi ten pokój kolejkowy, musisz się nam pochwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 19.05.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Łózko już zamówiliśmy,będzie za...5-6 tygodni małgosiu jaki jest koszt takich mebelków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 20.05.2009 05:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 małgosiu jaki jest koszt takich mebelków? ok.6,5k-niestety Aniu już pędzę do Ciebie zobaczyć fugę na "żywo". MIłego dnia kobitki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 20.05.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 małgosiu jaki jest koszt takich mebelków? ok.6,5k-niestety to faktycznie sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 20.05.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 apropo to DZIEŃDOBEREK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 20.05.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Zmieniłam kawałek fugi w kuchni i czekam na opinie A mozesz napisac jakie beda mebelki do kuchni? A tak w ogole to witam, bo ja u Ciebie chyba pierwszy raz jestem , fajne masz te plytki w kuchni i kolory w pokojach tez - takie odwazne ale wesole zarazem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 20.05.2009 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Zmieniłam kawałek fugi w kuchni i czekam na opinie A mozesz napisac jakie beda mebelki do kuchni? A tak w ogole to witam, bo ja u Ciebie chyba pierwszy raz jestem , fajne masz te plytki w kuchni i kolory w pokojach tez - takie odwazne ale wesole zarazem . Witam "śmietankę" towarzyska FM. Bardzo miło Cię powitać. Szczerze mówiąc od dawna zamierzałam zapytać Cię o poradę,ale brakło odwagi A więc meble będą ... hmm podobne do wenge Dokładnie nie pamiętam. Blat jasny(kremowy w kropki). apropo to DZIEŃDOBEREK oby dobry dziasiaj zaczynają kłaść płytki w drugiej łazience....NARESZCIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 20.05.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 A więc meble będą ... hmm podobne do wenge Dokładnie nie pamiętam. Blat jasny(kremowy w kropki). A te kropki to beda drobne i tworzyc beda jedna calosc, czy duze i wyjdzie jakis wzor na blacie. I czy miedzy plytka, a blatem bedzie listwa przyblatowa, jesli tak to jaki kolor, a moze bedzie silikon? Pytam tak szczegolowo, bo dopiero jak mi odpowiesz to powiem, ktora fuga wedlug mnie pasuje bardziej (meble kuchenne na wymiar to moja praca). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts