Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Poszukuję zdięć z realizacji Magnolii z Horyzontu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 507
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A więc meble będą ... hmm podobne do wenge Dokładnie nie pamiętam.

Blat jasny(kremowy w kropki).

A te kropki to beda drobne i tworzyc beda jedna calosc, czy duze i wyjdzie jakis wzor na blacie. I czy miedzy plytka, a blatem bedzie listwa przyblatowa, jesli tak to jaki kolor, a moze bedzie silikon?

Pytam tak szczegolowo, bo dopiero jak mi odpowiesz to powiem, ktora fuga wedlug mnie pasuje bardziej :p (meble kuchenne na wymiar to moja praca).

kropki na blacie będą drobne tworzące całość>listwa przyblatowa będzie w kolorze blatu lub inox.

Czekam na Twoja opinię :)

Widzialas realizacje Twojej magnolii na stronie horyzontu?

tak szperałam też wzdieciach z realizacji 8)

Nowa stronke strzelilam , a rzadko mi sie to zdarza .

bardzo dziękuję i zapraszam ponownie

na kolejna stronkę :wink:

Ale czym kobitko jestes załamana? Tym kwiatem,czy wogóle płytakmi?

Ja powiem tak od siebie,że lepiej robic proste łazienki,z prostymi wzorami,żeby sie nie znudziły.Ja na przykład juz dziś nie wymyślałabym tak bardzo w mojej dolnej łazience tylko zrobiła prostsza...

Więc co do tego kwiata,to kiedys może ci się "odpodobać". :roll:

Tyle,że może jak go wyrzucisz,to może będzie za nudno???a był jeszcze jakiś inny dekor?

Ale tak wogóle to płytki mi sie podobają :) Ładne,szare.

A ty juz tu?? :o Myslałam,że tylko ja taka niemądra siedze od rana :lol:

Co nie znaczy,że Ty tez jestes niemądra!!! :D

No a jesli kwiat miał być w drugą stronę i tak go kazałaś zrobić płytkarzowi,a on spaprał to niech poprawi. I to samo z reszta.Jak Ci się nie podoba to niech oderwie i położy raz jeszcze.W końcu ma Ci sie podobać,bo nie robisz tego na rok tylko na pare lat.

Ale wiesz,jakbys mi nie napisała,że ten kwiat ma byc w druga strone to pewnie bym się nie domysliła... :roll: Bo tak tez jest ok.

A kolor mówisz biały... :lol: No wyszedl szary taki,ale ja wiem jak sie robi te zdjęcia.Ciężko oddać prawdziwy kolor.

Ale wiesz,jakbys mi nie napisała,że ten kwiat ma byc w druga strone to pewnie bym się nie domysliła...

i właśnie to chciałam usłyszeć :wink: Czytasz w moich myślach 8)

A ty juz tu?? Myslałam,że tylko ja taka niemądra siedze od rana

he,he ...te płytki nie dały mi spać :roll:

z niecierpliwością czekałam na odpowiedzi :p

Na porawkę sie nie zdecyduję :roll: mam juz dosyć poprawek :evil:

aż boję sie jak wyjdzie kuchnia :roll: :(

Co do fugi w kuchni to ja dalabym listwe w kolorze blatu i jasna fuge tak mi najbardziej by sie podobalo.

Plytki w lazience podobaja mi sie ale bez kwiatka :p , ale to Tobie ma sie podobac!

Ja w swojej lazience mam plytki bez zadnych dekorow, nawet 2 kolorow nie dawalam tylko wszystkie sciany w jednym, bo ja lubie prostote i jaknajmniej takich dodatkow wtedy tak szybko mi sie nie znudzi :wink: .

Witam, wkońcu udało mi się zawitać u Ciebie.

Co do kuchni to wybrałabym ciemną fugę, jasna szybko wydaje się brudna, ale z drugiej strony jak meble mają byc ciemne to może jasna fuga trochę rozjaśni kuchnię... to Ci pomogłam :lol:

Pokój "kolejkowy" SUPER :) Łazienka pomarańczowa też SUPER, sama się zastanawiałam nad tymi kafelkami do teraźniejszej łazienki, a ta z kwiatem to tak ciężko powiedzieć, na żywo pewnie inaczej wygląda, kafle fajne a ten kwiat?? Nie wiem?