malgosia0023 25.05.2009 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 w życiu bym nie pomyślała, że ten kwiat ma byc w drugą stronę ufff... juz tak kilka osób powiedziało wiec chyba nie jest tak zle ja mam w kuchni jasne fugi, po prawie 2 latach użytkowania nadal są jasne, nie ma żadnych zabrudzeń meble też mam coś od venge i taki blat jak Twój, co wywnioskowałam z opisu myśle ze meble będziemy mieć bardzo podobne a fuga będzie jasna....szczerze mówiąc mam już dosyć wszelakich poprawek,malowań itp. składałaś zamówienie więc jestem na początek małe piwko podam ojej bardzo miło ale słowna kobita z Ciebie moze kiedyś na żywo sie napijemy...kto wie? N abudowie idzie jakoś tzn. salon prawie pomalowany,łazienki się kończą,meble kuchenne w piątek a ja teraz maluję drzwi wew. i parapety czy kiedyś skończy się to malowanie ale chyba z Mapei moja też mapei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 25.05.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 dzien dobry Małgosiu łazienki nabierają pięknego kształtu.kwiat tez ładnie wygląda.Jestem ciekawa efektu końcowego pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 25.05.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Słuchy mnie doszły,że ktoś ma tutaj dzis Święto,a więcNAJLEPSZEGOhttp://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/kwiatki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 25.05.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 niewiem jakie to Swięto ale pewnie 18-ste urodzinki najlepszego http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/kwiatuszki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 26.05.2009 05:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 ...ale pewnie 18-ste urodzinki dokładnie skąd wiedziałaś DZIĘKUJĘ ZA ŻYCZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 26.05.2009 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 to częstujcie się kobitki http://www.24cukiernia.pl/zdjecia/m2/PA301131.JPG Co do budowy to meble kuchenne będą jednak w poniedziałek a nie w piatek Tak to jest z fachowcami łazienki się robią i jeszcze tylko podłogi,szambo i...wprowadzamy się a ja maluję sobie parapety i drzwi jak ten światak co zawija w sreberka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 26.05.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 STO LAT!!!!!!!!!!! http://www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Bukiety%20%C5%9Blubne/Konwalie/slides/Lily-of-the-valley-bouquet.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 26.05.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Wpadłam z rewizyta Co do fugi w kuchni... ja wybrałabym jasną co do kwiatka... to kwestia gustu czy chce się go mieć czy nie natomiast nie widać że miał być odwrotnie, nie zamartwiaj się na zapas, na pewno Ci się spodoba szczególnie, jak będzie całość wykończona. A z innej beczki? Jak tam córcia i jej ręka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 26.05.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Co do budowy to meble kuchenne będą jednak w poniedziałek a nie w piatek Tak to jest z fachowcami łazienki się robią i jeszcze tylko podłogi,szambo i...wprowadzamy się a ja maluję sobie parapety i drzwi jak ten światak co zawija w sreberka super Goniu ciesze sie ze niedługo czeka cię wprowadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 27.05.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Na początku Gosiu przyjmij moje najlepsze zyczenia! Spełnienia marzeń i duzo uśmiechu! No proszę przeprowadzka sie szykuje!!! ale fajnie,wreszcie na swoim co? Cieszę się bardzo i mam nadz.,że będzie Wam się dobrze i spokojnie mieszkało noi wygodnie Ciekawa jestem mebelków [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.05.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 http://img217.imageshack.us/img217/2741/p1170012640x480vw9.jpg i ja życzę wszystkiego naj, naj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 31.05.2009 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 witam po kilkudniowej przerwie cały czas maluję dzwi taadaamm: http://images46.fotosik.pl/135/1eba04b374fb0102med.jpg http://images37.fotosik.pl/130/ba3a74fe42de63b2med.jpg ...i juz mam dosyć malowania a dzisiaj znowu to samo Łazienki będą skończone w tygodniu a za tydzień zakładamy tapety pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 31.05.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 No wreszcie ktos dał znak życia Drzwi eleganckie! Ładny kolorek wyszedł. Tylko Ty sie nie nawąchaj tej farby i lakieru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 31.05.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Tylko Ty sie nie nawąchaj tej farby i lakieru... ha ha ha chyba troszkę faktycznie za dużo lakieru i farby bo nawet na fm nie zaglądała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 31.05.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Goniu mam pytanko jakim to kolorkiem malujesz te drzwi bo bardzo mi się ten kolorek podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 31.05.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Łazienki będą skończone w tygodniu a za tydzień zakładamy tapety to naprawde się sporo dzieje u Ciebie. to juz same przyjemności Ci zostały.jupi jupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 01.06.2009 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 jakim to kolorkiem malujesz te drzwi kolor to ciemny machoń Tylko Ty sie nie nawąchaj tej farby i lakieru... po takich ilościach swiat staje się piękniejszy No wreszcie ktos dał znak życia teraz rzdko bywam na Fm bo szukujemy wszystko...zresztą same wiecie jak to jest jak dzieci idą spać też zaraz jadę na działkę...juz mam dosyć,ale coraz bliżej wielki dzień Dzisiaj montują kuchnię i szambo Jeszcze jedno DZIĘKUJĘ ZA ŻYCZENIA Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 01.06.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Cytat: Tylko Ty sie nie nawąchaj tej farby i lakieru... po takich ilościach swiat staje się piękniejszy To ja chyba do grazu idę powąchać,bo u mnie znowu leje a mam dość Ale super,że kuchnię juz masz prawie.Jak juz meble są to inaczej w domu sie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 01.06.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Na taką pogodę wszystkie metody poprawienia humoru i samopoczucia jak najbardziej wskazane Drzwi mają ładny kolor Nie zapomnij jak najszybciej wkleić zdjęcia kuchni, abyśmy mogli popatrzeć na kolejną ładną kuchnię Pozdrawiam i życzę sił ,cierpliwości i duzo kasy w wykończeniówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 01.06.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Małgosiu nie dziwie Ci się że rzadko zaglądasz na fm . jak bym była przy końcówce wykończeniówki to tez bym pewnie nie miała czasu. my jestesmy cierpliwe i poczekamy na efekty końcowe oh... już dziś będziesz się zachwycać nowiutką kuchnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts