Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 507
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

oh... już dziś będziesz się zachwycać nowiutką kuchnią

oj tak,tak :D

mam nadzieję że nic sie nie zmieni w tej kwestii :roll:

Nie zapomnij jak najszybciej wkleić zdjęcia kuchni

dzisiaj albo jutro obiecuję 8)

...mogli popatrzeć na kolejną ładną kuchnię

a to sie dopiero okarze...sama się boję efektu :roll:

Małgoniu kuchnia bombowa :wink: :wink: :wink:

super wyszła i miałaś niepotrzebne obawy :p jednak efekt całościowy jest zawsze inny a w twojej kuchni efekt wyszedł super. mi się bardzo podoba a jak dojdą firanki i inne pierdółki to będzie jeszcze ładniej :D

Piekarnik też gazowy? A co nie tak było z okapem?

niestety nie zrozumiałam się ze stolarzem :roll: Chciałam podszafkowy tylko nie wiedzialam ze sa dwa rodzaje...i mam oczywiście ten nie pasujący :evil: Mam nadzieje ze w Media Markt wymienią :-? Zresztą nie dali uszczelki i blaszek do mocowania płyty :roll:

piekarnik elektryczny 8)

pozdrawiam

Małgoniu kuchnia bombowa :wink: :wink: :wink:

super wyszła i miałaś niepotrzebne obawy :p jednak efekt całościowy jest zawsze inny a w twojej kuchni efekt wyszedł super. mi się bardzo podoba a jak dojdą firanki i inne pierdółki to będzie jeszcze ładniej :D

dziękuję :oops:

To prawda miałam obawy ale mebli jestem zadowolona przynajmniej jak na razie

Kuchnia bardzo ladna, wszystko zgralo sie idealnie tylko fotki ciemne i slabo widac :-? . Fuga jasna bardzo ladnie pasuje do calosci :p .

Dzień dobry :D

Dziś jest słoneczny dzień(bynajmniej na kujawach), w sam raz ,aby zrobic zdjęcia Twojej pięknej kuchni i pokazać w całej okazałości i jasności jej piękno :lol:

Czekam :roll:

Dzień dobry :D

Dziś jest słoneczny dzień(bynajmniej na kujawach), w sam raz ,aby zrobic zdjęcia Twojej pięknej kuchni i pokazać w całej okazałości i jasności jej piękno :lol:

Czekam :roll:

nie wiem czy dzisiaj sie uda :roll:

nie ma z kim dzieciarni zostawić

ale w sobotę zrobię napewno :wink:

okap wymieniony 8)

Witaj :) piękny domek! Bardzo podoba mi się kolorystyka Waszego "pokoju kolejkowego". Mogłabyś zdradzić co to za farby?

Pozdrawiam