Kordian 11.10.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Co sądzicie o produktach firmy BATHCO SPAIN. Jakoś nic nie znalazłem na forum. My chcielibyśmy kupić umywalki Manchester. http://www.elazienki.com/umywalka-nablatowa-manchester-p-822.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lookita 11.10.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Mam umywalke tej firmy,nie pamietam jaki model,ale od maja ja majac i uzywajac,nie mamy zastrzezen.Nie wiem,czy dobrze kojarze,ale jest ona wykonana z dolomitu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maslak 12.10.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 ja zanabyłem drogą kupna nablatową sardinero z tej firmy od przyszłego tygodnia zaczynam używać. Z wyglądu i w dotyku wszystko znią ok. moim zdaniem a coś więcej będę mógł napisać za kilka tygodni jak sobie poużywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordian 12.10.2008 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 A jak z bielą? Nigdzie na żywo nie widzieliśmy ich produktów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lookita 12.10.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 na zywo,jakby sztuczna biel,ale w oswietleniu halogenowym razi po galkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts