Junona 18.09.2009 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 okna juz bez folii http://images39.fotosik.pl/197/24daea5014031562med.jpg http://images37.fotosik.pl/197/fe7702e70cd6a576med.jpg http://images42.fotosik.pl/113/d26d8172ac94ac41med.jpg http://images46.fotosik.pl/200/a67a6c6a63ea5472med.jpg http://images48.fotosik.pl/201/33fb67e1a19cac02med.jpg i moje ulubione okno http://images47.fotosik.pl/201/19060167acc8ab19med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 06.12.2009 00:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 hejka, wlasnie wrocilam z pracy i stwierdzilam, ze trzeba cos dopisac do dziennika, zwlaszcza dla wlasnej pamieci, bo ta jest dosc ulotna.przed wyjazdem zdazylismy posadzic troche drzewek wokol domu, ciekawe ile z nich przetrwa zime i czy zlodzieje im dadza rade czy nie.lista posadzonych drzew i krzewow:- metasekwoja- 2 surmie- leszczyna purpurowa- 2 magnolie- klon- kasztanowiec- tulipanowiec- swidosliwa oprocz tego 12 drzewek owocowych (jablonie, grusze, sliwy, wisnie, czeresnie)+ 2 orzechy. reszta prac narazie czeka na wiosne i na przyplyw gotowki (z ktora cos ostatnio krucho). nie mam weny, zmykam do spania, kto by pomyslal, ze praca w Bootsie moze byc taka wyczerpujaca. zwlaszcza teraz, przed swietami, jest szal zakupowy, dzisiaj bylo ciezko znalezc miejsce, zeby swobodnie przejsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 11.12.2009 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 zapomnialam dopisac, ze te drzewka to nie sa sadzone tak w ciemno, tylko juz w konkretnych miejscach, poniewaz bedac w domku zdazylam zrobic jeszcze projekt ogrodu moze uda mi sie go odnalezc na poczcie i wkleic Wam do oceny, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 01.01.2010 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Wszystkiego dobrego w nowym 2010 roku, oby byl lepszy od 2009, ale odrobine gorszy od 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 17.02.2010 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 czas wyciagnac dziennik z niebytu, nawet nie chce sprawdzac na ktora strone spadl. ale co tu pisac, skoro nic sie nie dzieje w sprawach budowlanych.przymierzalismy sie, ze podczas urlopu na ktory sie wybieramy pod koniec marca zalejemy taras i schody. ale chyba na planach sie skonczy, bo zima nie odpuszcza. patrzac na ta ilosc sniegu jaka u nas obecnie jest na dzialce to pod koniec marca to sie nie bedzie dalo wejsc, bo sie utopimy w glinie.moze zrobimy scianki dzialowe na gorze (tzn tam gdzie sie da zrobimy murowane).patrzac z perspektywy czasu to teraz nie wiem dlaczego nie wylalismy tarasu od razu z fundamentami, czy cos za tym przemawialo, teraz nie pamietam, moze wzgledy techniczne? moze ktos mnie oswieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 08.01.2013 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Ha, wracamy do pisania. Się będzie działo, już niedługo.Ahoj przygodo czyli wykończeniówkę czas zacząć !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOM POD JUKĄ 2 24.02.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Witam Cie Junonko z wielka radoscia.Szczerze mowiac czesto tu zagladalam,mimo ze ostatni twoj wpis jest sprzed 3 lat z nadzieja,ze jeszcze doczekam sie kontynuacji dziennika.Czesto myslalam o Tobie czy juz mieszkasz w swoim domku.Sadzilam,ze juz dokonczylas budowe a prowadzenie dziennika porzucilas tak jak robi to wiekszosc inwestorow.Ja sama przestalam prowadzic dziennik zanim tak na dobre zaczelam go prowadzic.Tak czy siak ciesze sie z twojego powrotu i oczekuje dalszych wpisow jako wierna czytelniczka tych twoich "wypocin".Mam nadzieje,ze na kolejne wpisy nie bede musiala czekac kolejnych 3 lat.Pozdrawiam serdecznieAgnieszka (ktora kiedys zastanawiala sie nad budowa domu w hibiskusie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 01.01.2014 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Witajcie odwiedzający Wszystkiego co naj w 2014 roku. Wersja optymistyczna to, że może się uda pomieszkac w nowym domku podczas letniego urlopu w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 01.01.2014 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Postaram się wrzucic pare fotek jak wygląda dom na chwilę obecną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 01.01.2014 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 01.01.2014 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 mamy już wizualizację dolnej łazienki I zakupione płytki do położenia.mamy również położone płytki na podłogach w garażu i kotłowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 01.01.2014 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 łazienka dolna, mała, będzie głównie wykorzystywana jako WC i łazienka dla gości. sprzęty docelowe (armatura) jeszcze nie do konca wybrane, kolorystyka płytek szary+biały kamień. kolor drzwi jeszcze nie ustalony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 01.01.2014 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 porównując z poprzednimi zdjęciami: zostały wylane schody wejściowe, taras z doniczkami w gruncie ( moje widzimisie), ocieplony dom, dowiezione duuuuuuuuuuuuużo ziemi na działkę, wykorytowany podjazd do garażu i zasypany kamieniem. Podobno działa już kanalizacja, podpięci do sieci byliśmy już w lecie ale nie działała jeszcze oczyszczalnia, teraz można śmiało zakładać kibelki w domu W srodku wytynkowane, teraz "tylko" pomalować i podłogi zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 03.01.2014 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Podczas letniego pobytu w Polsce dokonana została próba garażu Teraz juz wiem, że nie zrobiłabym 2 bram garażowych tylko jedną dużą. Wjazd obecnym autem do garazu to duza próba umiejętności "drajwerskich" . Lusterka złożone, czujniki wyją na maksa, noga boli od sprzęgła. Wniosek: a: praktyka czyni mistrza lub b: zmienię auto na smarta I żaden garaż mi nie straszny . Wolałabym zostać przy opcji "a". Zmykam do pracy, miłego dnia. Może mnie nie porwie bo znowu jakiś orkan dzisiaj szaleje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 04.01.2014 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 No to najlepszego dla mnie z okazji "18" urodzin Może poświętujemy jutro bo dzisiaj znowu praca mnie czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 05.01.2014 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 plany na dzisiaj:świętujemy urodzinki w Amore Italian Restaurant, potem trening National Scotland Team U16 na Toryglenie a potem przygotowanie do szkoły po 2 tygodniowej przerwie.Pozdrawiam, udanej niedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 06.01.2014 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 a takie zdjęcie dostałam właśnie przed chwilą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 22.02.2014 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 rozpoczęłam poszukiwanie gresu, twardy orzech do zgryzienia, wklejam sobie nazwy "coby nie zapomnieć".jak ktoś miałby jakieś podpowiedzi to zapraszam do komentowania.podobają mi się następujące:Stonedesign Chalk Matt,cercom genesis loft zinc, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 22.02.2014 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 ha właśnie zobaczyłam ceny tego gresu,czy są jakieś ładne "zamienniki"?mam dylemat bo ja to bym chciała zobaczyć, "pomacać" a nie przez neta. a tu narazie tylko taka opcja pozostaje bo do Polski dopiero w maju jedziemy, a teraz chłopaki by coś podciągneli w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia-goja 24.02.2014 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 witam sie u Ciebie Junona a powiedz mi w jakim kolorze chcesz ten gres - szary czy bezowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts