Junona 12.07.2014 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 znalazłam fajny stół do jadalni, dostępny w UK, ale niemieckiej firmy. za cholerę nie mogę znaleźć polskiego odpowiednika, firma nazywa się Venjakob, stół Xenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 06.09.2014 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 po długiej nieobecności jestem znowu.podłoga na dole zrobiona, deska chene smoke, armatura zamontowana, ścieżki wokół domu zrobione.zdjęć narazie nie posiadam, jak coś dostanę to wstawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 06.09.2014 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 rozkminiam kuchnię, nie mogę się do końca zdecydować jaki kolor blatu i czy zostawić górną szafkę i 2 półeczki, czy po prostu je wyrzucić, potrzebna rada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 06.09.2014 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 wersja z białym blatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 06.09.2014 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 wersja z czarnym blatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 08.09.2014 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 STÓŁnapisałam do firmy vensjakob odnosnie stołu Xenia, okazało się, ze wspołpracują z Maxflizem. a wiadomo jak max fliz to i jakie ceny...podczas urlopu odwiedziłam krakowski max fliz, stól dostepny pod zamowienie, cena okolo 10000 zl. chyba mi tylko pozostało pomarzyć... I znaleźć coś tańszego, podobnego, problem w tym, że ja się napaliłam na tą ławkę I nie mogę się nigdzie doszukać nic fajnego z ławką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 08.09.2014 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 czekam na zdjęcia, może dzisiaj dostanę to postaram się powklejać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 07.02.2015 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Witam po długiej nieobecności. Wklejam pare zdjęć po "podrasowaniu" terenu. utwardzony wjazd i ścieżki, i tak narazie pozostanie (raczej na długo). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 07.02.2015 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 kolejne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 07.02.2015 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 i taras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdolina89 09.12.2015 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Jeśli mogę zapytać ile kosztowało was postawienie domu , przyłącza, dach i okna ( stan surowy zamknięty ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts