Junona 24.02.2014 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Witam w moich skromnych progach gosia-goja. Gres "chcem" szary, betonowy byle "pięęękny" i w rozsądnej cenie. Wybieram się dzisiaj do sklepów płytkowych, tylko, że jak znajdę coś tutaj to niekoniecznie znajdę odpowiednik w Polsce, a jak znajdę to pewnie cena kosmiczna. Niestety B&Q lub Home Base nie dysponują fajnymi płytkami (tutejsze Castoramy). Pozostaje mi poszukać gdzie indziej. Zapraszam częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia-goja 24.02.2014 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 nie chce byc nieskromna ale ja mam gres 60x60 szary i byl chyba w dobrej cenie Ja mam ALFALUX VERTIGO 60x60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 24.02.2014 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 dzięki gosia-goja, gres fajny, może skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 06.03.2014 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 pare spraw budowlanych pozałatwiane. podobno kotłownia ma płytki na ścianach, czekam na zdjęcia. chlopaki działają w środku, kończą gładzie, pomalują wszystko na biało, bo narazie nie mam wizji kolorystycznej potem zaczną działać przy dolnej łazience (wizualizacje powyżej). jak uważacie może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 06.03.2014 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 coś szwankuje forum, "wystosowałam" piękny, długi post i go "nima" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 06.03.2014 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 w skrócie jeszcze raz:w związku z tym, że narazie nie wracamy na stałe dom kończymy etapami, narazie minimum, tak, żeby się dało mieszkać podczas urlopów a reszta powoli ( w zalezności od posiadanych środków). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 06.03.2014 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 plany: pomalować całość, położyć gres na dole, może deski w salonie (kasa) skończyć dolną łazienkę kuchnia narazie nie koniecznie ( na obiadki do mamusi ) zakupic pralkę góra pomalować, położyć panele bądź wykładziny, górne łazienki narazie czekają na swoją kolej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 06.03.2014 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 potrzebuję tymczasowego rozwiązania na schody. jakieś pomysły. najprawdopodobniej położymy wykładzinę i już. tak mamy w szkockim domku i jest ok. ale kiedys będę miec moje piękne drewniane schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 06.03.2014 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 gres zamówiony, paradyż rino grys półpoler 60x60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 06.03.2014 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 wklejam zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 06.03.2014 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 w międzyczasie dostałam próbki tapet, postaram się wkleić zdjęcia jak wyglądają w rzeczywistości, narazie zdjęcia katalogowe: Osborne& Little, Charbagh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 06.03.2014 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Ulf Moritz Pearl w dwóch kolorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 06.03.2014 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Mój faworyt Mako Vinyl, myślę, że dobrze by się sprawdził na ścianie przy schodach, chciałam na niej kamień ale skłaniam, się ku tej tapecie winylowej ale to przyszłość bo cena powalająca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 06.03.2014 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 czekam jeszcze na takie cudo Cac est Paris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 06.03.2014 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 próbki zamówiłam głównie po to, żeby sprawdzić jaka jest grubość i faktura tych tapet. Nie jest powiedziane, że wszystkie one znajdą u mnie miejsce.napewno chciałabym tego vinylka bo jest super.będziemy w maju w Polsce to musze pojeździć po sklepach i pooglądać.Możecie polecić jakieś fajne sklepy w Małopolsce (Krakow i szerokie okolice). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 06.03.2014 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 wpadło mi w oko takie cudo, dla niego napewno gdzieś bym znalazła miejsce, cena ok 1500 zl, czy jest wart swojej ceny? to jest dużo czy ok za taki fotel, poradźcie please. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 07.04.2014 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Dostalam nowe zdjecia, ale z tableta kiepsko sie dodaje, dodam je wieczorem. Dom pomalowany, gres polozony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 17.06.2014 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 wiatrołap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 17.06.2014 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 kuchnia, jadalnia. szkoda tylko, że chłopaki robili zdjęcia przy zasłoniętych roletach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 23.06.2014 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 na chwile obecna bedzie tymczasowa podłoga w saloniemialy byc dechy, ale narazie nie mamy wizji na kominek, I nie wiemy jak polozyc plytki wokol kominka.dopoki nie skonczymy gory beda najtansze panele z promocji, zeby nie bylo szkoda wyrzucic jak bedziemy zmieniac na dechy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts