Junona 26.06.2014 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 dostałam wiadomość, że chłopaki kończą robić łazienkę na dole. Jutro mam dostać zdjęcia.teraz przeczesuję neta w poszukiwaniu lodówki, w sobotę pojedziemy pooglądać na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 02.07.2014 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 (edytowane) Wklejam pare zdjęć z łazienki, jeszcze nie ma kibelka powieszonego i szyby od prysznica (robi się na wymiar). Chłopaki oczywiście zdjęcia robili po ciemku, przy zasłoniętych roletach i płytki wyszły "brązowawe". Zapewniam Was, że daleko im do brązu. Płytki to Halcon Habitat. Na chwilę obecną oglądając zdjęcia jestem "średnio" zadowolona. Wizualki bardziej mi się podobały. Może jak zobaczę łazienkę w realu i przy świetle, z kibelkiem i kabiną to humor mi się poprawi. Oczywiście nie mam żadnego zdjęcia poglądowego, bo chlopaki robili zdjęcia techniczne pod mojego małża. Edytowane 2 Lipca 2014 przez Junona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 02.07.2014 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 (edytowane) lustro, szafka Edytowane 2 Lipca 2014 przez Junona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 02.07.2014 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 okno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 02.07.2014 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Jeszcze armatura do zamontowania i przycisk do WC.Ha, przycisk to temat rzeka. Ten, który ja chciałam kosztuje 600 zl, zostało przy plastiku za 100 zl.Jak mnie będzie bardzo w oczy raził to kiedyś wymienię (czyli pewnie nigdy), bo narazie nie widać szansy na stały powrót do Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 02.07.2014 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 O co chodzi z komentarzami? nie mogę otworzyć linka, nie mogę zmienić nic w sygnaturze.Zmykam z młodym na basen, I'll try later to change that.Gdyby ktoś miał ochotę coś napisać to śmiało można w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 02.07.2014 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 wypatrzyłam lampę do łazienki, tylko czy będzie pasować? akurat cena promocyjna 49 f. a widzę że w PL ponad 600 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 04.07.2014 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 mam dylemat co kupic, znalazlam druga lampe do lazienki, poradzcie co wybrac. obie na promocji wiec szkoda nie skorzystac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NewLife 04.07.2014 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 mam dylemat co kupic, znalazlam druga lampe do lazienki, poradzcie co wybrac. obie na promocji wiec szkoda nie skorzystac Jeśli jako nowicjuszka mogę oddać swój głos, to pytanie, czy to ma być lampa do tej łazieneczki z wizki? Jak tak, głosuję za lampą nr1. Oczywiście to subiektywny zupełnie wybór i podyktowany tym, że ja ostatnio w kanciastych formach się lubuję a widzę tu już umywalkę bez zaobleń, co mi się tak sparowało. Przepraszam, chyba oddałam glos w niewłaściwym miejscu. Proszę właścicielkę o wybaczenie i przerzucenie mojego posta. Jeszcze niezbyt udolnie poruszam się po forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 04.07.2014 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 nic nie szkodzi, dzięki za pomoc, też się skłaniam ku kwadratowej, bo umywalka kańciasta I kibilek też takowy będzie. Komentarze można pisac w dzienniku bo link do komentarzy nie chce działac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.07.2014 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Zwabiona apelem, niesmiało przylazłam Jeśli mogę coś doradzić to żadna z tych lamp. Jesli juz koniecznie bo promocja itp. to chyba jednak 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 04.07.2014 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 dzięki za odpowiedzi, marimag a jak nie ta, to co by mogło pasować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 05.07.2014 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 lampę kupię kwadratową, jak nie będzie pasować do łazienki to znajdzie się jej miejsce w kotłowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.07.2014 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Przepraszam, że tak od razu z grubej rury, ale jak mam szczerze i uczciwie doradzić to staram sie jak mogę.Po to tu jesteśmy, tak ?Te lampy, sa juz takie troszkę przedpotopowe.Lampa kwadratowa bardzo ciężka do utrzymania w czystości.Nie wyobrazam sobie tego pucowania szklanych półek na drabinie.Wszystko będzie widać.Widzę, że celujesz w plafoniaste.Jesli chcesz to mozemy poszukac czegoś co by moze ciut lepiej wygladało.Jesli nie, to oczywiście nie ma problemu.To Twój dom, twój budżet i nic nam do tego.Jeśli miałaby zostać któras z tych dwóch to jednak kwadracik.Jest ładniejszy od tej drugiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 05.07.2014 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 dzięki marimag, z tą kwestią czystości to faktycznie racja. ja "dizajnersko" jestem lewa faktycznie może to jest już "passé" dlatego promocja czy cos takiego byloby lepsze? albo coś w tym stylu tylko kwadratowe i z kanciastymi punktami światła. ta lampa ma oświetlac całą łazienkę, z tymi halogenkami byloby dobrze bo mozna je ustawiac a u nas "zapomniało się" zrobić lampy nad lustrem. docelowo to łazienka gościnna i dolne WC. swoją mam w sypialni, a oprocz tego rodzinna na górze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 05.07.2014 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 owca ja na tak, ale spróbuj to wtłuc do głowy mojemu M chyba, że kupię, spakuję do Polski i na miejscu powiem "o nie, złą lampę zapakowali, to już zostanie ta bo szkoda kasy na nową". a jak już usłyszy o kolejnych wydatkach to odpuści. podobają mi się też kryształki, ale to zostawiam do mojej sypialnianej łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.07.2014 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Poczekaj sekundkę. Wiem o co chodzi z tymi ruchomymi punktami. Przelece jeszcze raz Twoją łazienkę i poszukam czegoś ( jako ewentualną propozycję of kors). A chłopu to zupełnie z innej strony sie wbija. Potem, idzie to ku górze i nagle, przebłysk ...ale mam pomysła ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.07.2014 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 A powiedz mi jeszcze, jaka ta lampa ma być?Glamurowa, taka raczej surowa, ocieplająca wnętrze czy może wręcz przeciwnie ?No i jak z kasą ?Wersja róbta co chceta czy kryzys ? Znalazłam cudna ale ponad 2 tysiące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.07.2014 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Skoro lubisz kryształki to może coś takiego ?Ładnie odetnie się od białego sufitu, dzięki czarnej obudowie, a kryształki rozprosza światło.Używana, ale co tam...Taniej wychodzi a nie powiedziane, że by nie zeszli jeszcze z ceny. http://sprzedajemy.pl/plafon-eglo-camini,1472186 Na brak światła przy lustrze, raczej nic nie poradzisz.Osoba stojaca przy lustrze, zasłania plecami górne oświetlenie.Powinniście jednak coś pomyśleć. Szukam dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.07.2014 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Można by też takie coś, ale w jednym kawałku.Są takie palfony na 4 lampki, gdzie kazda sie obraca. http://www.sklep.asaj.pl/PLAFON-RODOS-4X48W-G9-DREWNO-WENGE-1541%283,145981,189387%29.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts